bazár, predaj, inzercia, predám

Black & Decker uťahovačka

Kategória: Ostatné

Predám uťahovačku black&decker vo výbornom stave.
Black & Decker uťahovačka
Podobné inzeráty
Elektricky utahovak, utahovacka , aku 1800NM
Aku Bezuhlikový BL-Brushless Rázový uťahovák, utahovačka, aku skrutkovac na povolenie kolies, kolesa, koleso, srobov, matic, skrutiek. ONEVAN 1800N.M, Pozor...Silnejšie Batérie 588VF!!! nie tie slabe 388VF! 2 x Batéria 588Vf = 21V 5,5Ah reálna kapacita, nabíjačka Brushless motor - BL MOTOR ! 1800N.m, 3x rýchlostné stupne prevodu! Technické údaje: Telo stroja vhodné aj pre iné batérie napriklad pasuje Batéria Makita 18V Rýchlosť bez zaťaženia: 0 - 7200 ot./min. Frekvencia príklepu: 0 - 7700 obr./min. Maximálny krútiaci moment: 1800 N.M Štvorcový pohon: 1/2" Batéria: 588VF 22900mAh Pozícia prevodov: 3 ozubené kolesá Vlastnosti: -1800N.M vysoký krútiaci moment, prepínač plynulej zmeny rýchlosti. -Výkonný elektrický kľúč, viacúčelový, super výkon. -Hriadeľ z volfrámovej ocele, vysoká tvrdosť a odolnosť proti opotrebovaniu. -Vhodné pre regály na stavenisku, údržbu, spracovanie dreva atď. -Bezkartáčový motor (BL MOTOR-BRUSHLESS MOTOR) nevytvára pri práci iskry a motor sa neopotrebováva. - S pracovným svetlom LED. Ihneď k Odberu! Farba: ČERVENÁ alebo ZELENÁ ako na FOTO! Cena: 90€/Utahovačka-TELO BEZ BATERIÍ, BEZ Nabíjačky, BEZ Kufríka... LEN UTAHOVAČKA! Cena: 120€/Utahovačka + 2x Batéria, nabíjačka. V krabici!... BEZ Kufríka! Cena: 135€/Utahovačka + 2x Batéria, nabíjačka ++ Kufrík teda (KOMPLET!!!) Osobný odber alebo pošlem. + Poštovné! Volať môžte každý deň od 08:00 do 20:00 aj cez víkend či sviatok!
predam uhlovu brusku Black Decker 2000
predam uhlovu brusku Black Decker 2000, funguje, ale asi lozisko nie je v poriadku, treba pozriet a dohodneme sa, moja cena 50 eur
Kompresor Black&Decker ASI400
Predám vzduchový kompresor na auto zástrčku Black& Decker ASI400. Vhodný na fúkanie pneumatík, lôpt, matracov...
Montana Black 400ml
Montana Black 400ml – Cena 4.20EUR/ks. Je jeden z najlepších sprejov vo svojej triede. Zloženie na báze Nitro-Combination zaisťuje vysoký krytie, matný povrch, perfektné ovládanie a manipuláciu. Posledný update ponúka 187 farebných odtieňov, ktoré môžu byť aplikované na akýkoľvek povrch. Krátky čas schnutia umožňuje rýchle opätovné nanesenie farby a okamžité prekrytie s inými farbami. Neparfumovaná aerosólová farba vyrobená podľa najvyšších kvalitatívnych, zdravotných a ekologických štandardov. Farba v spreji Montana Black je známa svojou kvalitou a spoľahlivosťou. Perfektný nástroj pre street art a graffiti art. Vďaka vysokotlakovému ventilu umožňuje Montana Black používateľom rýchlu aplikáciu. Odolné voči poveternostným podmienkam tak ako v lete, tak aj v zime. Efektivita, Kvalita a Spoľahlivosť Montana Black 400ml je vysokotlakový systém na báze „Nitro-Combination“ a je to jedna z najlepších plechoviek vo svojej triede.  Zažite dokonalý zážitok zo sprejovania s perfektným ovládaním a manipuláciou. Neparfumovaná aerosólová farba vyrobená v najvyššej kvalite, zdravotne nezávadná a podľa environmentálnych noriem. Farba v spreji Montana BLACK je známa svojou kvalitou a spoľahlivosťou. V kombinácii s rôznymi dostupnými tryskami, zažijú umelci novú éru možnosti striekania. Systém Farieb Montana Black 400ml, znovu  zdokonalený, ponúka dynamický rozsah farieb. So 187 matnými farebnými odtieňmi, rad zahŕňa 7 „Power“ farieb, ako aj metalické odtiene, zlatú, medenú a striebornú. Je tiež vybavený „True“ skutočnými farby, ktoré simulujú hodnoty CMY(K) (Cyan, Magenta, Yellow, Key-Black) a špeciálne farby writerov.
pneumaticka uťahovačka
Predám pneumaticku uťahovačka , novú nepoužitu
Elektrická momentová uťahovačka  GEDORE LEW 95
Predám takmer novú veľmi málo používanú elektrickú momentovú uťahovačku GEDORE LEW 95 s prídavkovým príslušenstvom pre profesionálne použitie. Rozsah uťahovacieho momentu ( 1100 Nm - 9500 Nm ) Uťahovačka má zabudovanú precíznu elektroniku na zabránenie preťaženia a nastavenia momentov v rôznych rozsahoch. Certifikovaná s kalibráciou.Posledná kalibrácia 22.3.2021. Možnosť zabezpečenia aktuálnej kalibrácie priamo u výrobcu GEDORE za príplatok. Možnosť sťahovania dát z uťahovačky do počítača dodatočným softvérom LE Track na vytváranie protokolov z uťahovania momentom. K uťahovačke pridám aj nástrčkové vysokopevnostné klúče o rozmeroch : 46, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85 mm. Možnosť odpisu DPH. faktúra. Cena je bez DPH Len pre serióznych zákazníkov.