bazár, predaj, inzercia, predám

Black Premium by EMP Walk The Line Sneaker schwarz 43

Kategória: Topánky, obuv

Predam tenisky Black Premium by EMP Walk The Line Sneaker schwarz velkost 43.
Vhodny darcek, no nesadla mi velkost :-).

Kontakt formularom nizsie, cislo zaslem na vyziadanie.

Na dobierku nezasielam.
14.7. viem priniest na trase NR - BA
Black Premium by EMP Walk The Line Sneaker schwarz 43
Podobné inzeráty
Topánky Motörhead EMP signature collection, veľkosť 32
Predám štýlové topánky od EMP. Úplne nové, nepoužité v originálnom obale. Zapínanie na zips z boku. Veľkosť 32, nameraná vnútorná dĺžka 21,5 cm.
Rock Rebel by EMP, veľkosť 38
Predám štýlové topánky Rock Rebel od EMP, úplne nové v krabici. Nasúvacie, bez šnúrovania a zapínania. Veľkosť EU 38, vnútorná dĺžka 25 cm.
NOVÉ | Pánske tenisky Bugatti Sneaker Nirvana E | veľ. 42
Dobrý deň, mám na predaj tieto pánske tenisky značky Bugatti. Jedná sa o model Sneaker Nirvana E v modro-žltej kombinácii. Tenisky sú nové a nenosené. Veľkosť 42. Vnútorná dĺžka - 27,3 cm Odber je možný buď osobne alebo po platbe vopred na účet cez Packetu. Cena s doručením na vydajne miesto - 38,30€ Kontaktujte ma prosím iba SMS alebo mailom. Vďaka.
Nové kožené Ecco chunky tenisky 37
Predám tieto krásne chunky sneaker Ecco, velkost 37 (vnútorna dĺžka 24cm), len vyskúšané, nové. Nevynosim ich. V original škatuli. PC 140€ Táto verzia ECCO CHUNKY SNEAKER so svojou vrúbkovanou, nadrozmernou podrážkou a zmesou vysokokvalitnej kože a semišu dodáva trendu tenisiek športový nádych. Vďaka tonálnym šnúrkam a veľkému množstvu textúry určite vyjadria štýl bez ohľadu na to, čo máte na sebe. Vyrobené z kombinácie celozrnnej kože vyrobenej v ECCO garbiarňach a prémiového semišu. Tónové šnúrky sa dajú ľahko nastaviť tak, aby pevne sedeli. Ľahká, mierne vrúbkovaná podošva poskytuje elegantný vzhľad, plus odpruženie a flexibilitu pomocou inovatívnej technológie ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort. Podšité luxusnou kožou a vybavené vyberateľnou koženou stielkou. Gumená podrážka ponúka stabilitu a priľnavosť.
Originál Sneaker Shields
Predám sneaker shields do topánok : Veľkosť topánok : 40-47 Cena : 6€/ks 10€/2ks (5€/ks) 12€/3 ks (4€/ks) Sú to vložky do topánok , ktoré zabránia tomu aby sa vám tenisky krčili. Na poslednej fotke máte príklad. Hodia s k značkám ako nike,palace,jordan,yeezy a poprípade aj adidas,supreme,iný názov pre ne je shoes protector inak shoes stop-crease. Mám 200+ úspešných dealov takže z mojej strany by nebol problém :) TU MA KONTAKTUJTE : instagram = @resellm_sk tel.číslo =
Sneaker Nike Air Jordan  velkost 44
Predám Sneaker Nike Air Jordan, nenosené, veľkosť 44, cena 69 € + kuriér 5 eur