bazár, predaj, inzercia, predám

Blue Yeti Nano Snowball Ice

Kategória: Zvuková technika

Predám plne funkčný mikrofón Blue Yeti Nano Snowball Ice spolu so stolovým stojanom,malým stojanom a pop filtrom. Mikrofón má mierne povrchové poškodenie spôsobené bežným požívaním. Jeho funkčnosť je však 100 percentná. Tento mikrofón vyniká výnimočným dizajnom a prvotriednou kvalitou zvuku. Navyše, vďaka svojej jednoduchosti a pohodlnosti, je ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov.
Predávam ho spolu s malým samostatným stojanom na mikrofón, veľkým stojanom na stôl, pop filtrom a káblom na pripojenie do PC.
Stojan značky Tonor je vyrobený z ocele, má maximálnu záťaž 1.8 kg a jednoducho sa uchytí na akýkoľvek stôl. Má flexibilné horizontálne a vertikálne nastavenie a 360° plné otočenie. Vďaka Pop filtru tomu bude vaše nahrávanie znieť čistejšie a kvalitnejšie.
Cena: 70eur (cena za všetky vyššie uvedené produkty)
Kontakt:
Email: sarah.senderakova @
Soc.siete Sarah Senderáková
Tel.číslo (len SMS, WhatsApp, Viber):
, prosím nevolať
Blue Yeti Nano Snowball Ice
Podobné inzeráty
Blue microphones yeti X
Blue Microphones Yeti X Blue Yeti X je špičkový USB mikrofón pre profesionálne hranie hier, streamovanie Twitch ™, podcasty a produkciu pre YouTube™. Vďaka úplne novému zoskupeniu kondenzátorov so štyrmi kapsulami Yeti X prináša legendárny zvuk Blue broadcast s väčším zameraním a čistotou než kedykoľvek predtým-v štyroch všestranných vzorkoch snímania. Osvetlený multifunkčný inteligentný gombík vám umožní monitorovať a upravovať hlasitosť v reálnom čase a poskytuje presnú kontrolu nad zvukovým tokom. Mikrofón Yeti X USB obsahuje pokročilý zvukový softvér Blue VO!CE, sadu vokálnych efektov, vďaka ktorým je dosiahnutie profesionálnej kvality zvuku pri streamovaní jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka Blue VO!CE môžete Yeti X ozvučiť tak, ako chcete, pomocou predvolieb pre čistý a moderný, teplý a vintage klasický rozhlasový hlas alebo vytvoriť svoj vlastný jedinečný zvuk. Yeti X je plug-n-play mikrofón na počítačoch Mac a PC a funguje hneď po vybalení z krabice, ale tiež sa integruje s platformou G HUB spoločnosti Logitech pre ešte väčšiu kontrolu. S G HUB môžete prispôsobiť farbu LED svetiel Yeti X tak, aby zodpovedala vašej estetike na streame. G HUB môžete použiť na správu zosilnenia mikrofónu, hlasitosti slúchadiel, predvolieb monitorovania a výberu vzoru snímania priamo z pracovnej plochy.
Blue Yeti usb mikrofon
Ahoj predam max 3/4 krat použitý usb mikrofon Blue Yeti, vhodny na podcast, youtube, vokál, nahrávanie nástrojov atd..kvalita je fakt super, zo zadnej strany su módy nastavenia mikrofonu, zo spodu konektor na slúchadlá a usb mini b ( kabel je cisto novy kupeny) Nastavenie hlasitosti sluchadiel ( pocujete vlastny hlas v skladbe napr.) A nastavenie mikrofonu ( gain) Nemam prenho vyuzitie a škrabance su na stojane z prekladania..osobne Lučenec len..
Predám Blue Yeti White Nový
Predám Blue Yeti White Nový Čisto nový zbalený a zapečatený. Cena: 75€ Doprava a Platba: -Platba vopred na účet a doprava cez Packetu na vybrané miesto +4€ -Osobný odber priamo v Komárne (Na dobierku neposielam: Platba vopred na účet alebo Osobne priamo v Komárne) Kontakt: -V prípade záujmu poprosím využiť dole uvedené biele kontaktné okienko -Poprosím nevolať ani nepísať SMS. Dodatočné informácie: - Jedná sa o súkromný predaj preto nie je tovar možné vrátiť ani reklamovať.
Predám Mikrofon Blue Yeti X Worldof Warcraft Edition Nový
Predám Mikrofon Blue Yeti X Worldof Warcraft Edition Nový Nový zabalený a zapečatený. Pozor mierne natrhnutá krabica na vrchnej strane. Cena: 200€ Doprava a Platba: -Platba vopred na účet a doprava cez Packetu na vybrané miesto +2€ -Osobný odber priamo v Komárne (Na dobierku neposielam: Platba vopred na účet alebo Osobne priamo v Komárne) Kontakt: -V prípade záujmu poprosím využiť dole uvedené biele kontaktné okienko -Poprosím nevolať ani nepísať SMS. Dodatočné informácie: - Jedná sa o súkromný predaj preto nie je tovar možné vrátiť ani reklamovať.
Mikrofon Blue Yeti USB, Blackout
Mikrofon sluzil ako zalozny mikrofon, nebol pouzivany, je bez skrabancov, ako novy. Kupovany tento rok. Osobny odber v Bratislave.
ProSound 1600W Power Professional Amplifier Zosilovač
Bol iba 2 krat použitý na párty. Original krabica. Preferujem osobný odber Topoľčany. Môžete sa prísť pozrieť ako vyzerá. 4Ω stereo 2 x 500Wrms 8Ω stereo 2 x 250Wrms 8Ω bridged 1 x 800Wrms Max power 1600Wmax @ 8Ω Frequency range 20Hz - 20Khz S/N ratio: >90dB THD: >0.5% >0.1% Dimensions (W x H x D) 485 x 88 x 400 mm (inc. handles) 19 x 2U x 9 Weight 14kg Specifications ProSound 2 Channel 1600W Power amplifierBalanced and unbalanced inputs Bridge mode Blue illuminated VU meters Protection against short circuit, overheating and overload Soft start prevents damage to speakers Independent level controls for each channel 1 LED per channel for over load indication (clip) Overheat and short circuit indications Product Description ProSound 2 Channel 1600W Power Amplifier • Balanced and unbalanced inputs • Bridge mode• Blue illuminated VU meters • Protection against short circuit, overheating and overload • Soft start prevents damage to speakers • Independent level controls for each channel • 1 LED per channel for over load indication (clip) • Overheat and short circuit indications The Power Amp 1600 offers more power over the Power Amp 800. It offers performance suitable for most large size venues when coupled with a pair of suitable speakers such as the ProSound 15-inch loudspeakers (Order code: N94FN) which are a perfect match. Features include Bridge Mode which allows both stereo outputs to be linked to give a single powerful mono output, ideal for powering a subwoofer. Also an upgraded cooling system is included to keep the amp working at the optimal temperature. Full protection for speaker connection short circuits is included with a front panel warning light and reset switch to allow resumption of operation after a short, no more glass fuses to replace.