bazár, predaj, inzercia, predám

Blúzkový top na ramienka XS

Kategória: Blúzky

Raz oblečený biely blúzkový top na ramienka, ktoré sa dajú nastaviť. Značka Colour of the world. Veľkosť sedí na XS/34.
Blúzkový top na ramienka XS
Podobné inzeráty
blúzkový top Guess
Predám kratší blúzkový top zn. Guess, zelenej farby, veľkosť ,,S", v páse široká guma, šírka pásu 35cm, merané v kľude, guma sa ešte natiahne, šírka pod prsiami 45cm. Top je ako nový.
Blúzka nočná
Predám blúzku resp blúzkový kabítik pre moletky Veľkosť XXL hrudník 120 pás 120 dĺžka blúzky od pleca 84 dĺžka rukávu od pleca 56 je to skôr blúzkový kabátik podklad materiál žakar light v čiernej farbe, drahšia látka! na prednom dieli je našitý čierny mušelín so vzorom, rukávy sú tiež z tej mušelín látky zapínanie na gombíky vhodná na večernú slávnosť, prípadne na pohreb ako nová
Červený top ORSAY
Predám červený blúzkový top z ORSAY, veľkosť je S, ale je voľnejšie, kľudnej aj M. Oblečený bol 2x. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene :)
Top Michael Kors S/M
Predám blúzkový voľný top veľkosť S/M (v.38) ešte s vysáčkou. Zošitie po bokoch. Nekrčivý padavý materiál. Pôvodná cena 80 USD, predám za 29 eur.
Čierny croptop L
Čierny podšitý croptop na ramienka, veľkosť L. Ramienka sa dajú regulovať.
Ľanová krojová blúzka + kabelka v tvare srdca
V cene 30€ ponúkame vo výbornom stave ľanovú krojovú blúzku spolu s novou (krojovou) kabelkou v tvare srdca. Ak by bol záujem v ponuke je tiež nové krojové tričko zn. Krüger Mädl zo 100% bavlny. Veľkosť je L/40. Cena trička 13€ (PC 35€) PRI ZAKÚPENÍ VŠETKÝCH 3 VECÍ: Blúzka, kabelka, tričko EŠTE MENŠIA ZĽAVA MOŽNÁ! POPIS: Blúzka má vpredu posuvné ramienka a elastické 3/4 rukávy ktoré sa dajú nosiť na ramenách alebo spustené. Cez stred pásu sú taktiež 3 posuvné pracky, zadná strana šnurovačku s možnosťou rozšírenia/zúženia. Veľkosť sedí od M až po L. Rozmery: šírka 52cm, dĺžka od ramienka 50cm. Materiál: vonkajšia strana ľan, vnútorná podšitá tenšou bavlnenou látkou, zapínanie bočným zipsom. Ošetrovanie & pranie max do 40st. KABELKA: stav ako nová od zakúpenia iba skladovaná. Materiál 100% Polyester, Poruh má nastaviteľnú dĺžku, zapínanie vrchnej časti 1 magnetickým cvočkom. CENA + 3,50€ poštovné 1. Triedou. Platba vopred na účet. KONTAKT: V prípade záujmu píšte Len SMS správou na Tel. č: .