bazár, predaj, inzercia, predám

bluzky z cisteho hodvabu - COS,HM,ZARA,TRUSSARDI

Kategória: Blúzky

hodvabne bluzky hlavne na velkosti XS/S znacky COS, Gap, HM, Trussardi, Zara Ceny od 8 - 15e plus posta Dobierka nie
bluzky z cisteho hodvabu - COS,HM,ZARA,TRUSSARDI
Podobné inzeráty
Cos - farebná košeľa
Ponúkam par krát oblečenu košeľu značky Cos, veľkosť 36. V super stave, posielam cez Zasielkovnu z Prahy
Intimissimi blúzka z pravého hodvábu
Predám novú blúzku Intimissimi z pravého hodvábu. Veľkosť S, vhodná aj pre Xs. Na tele ju ani necítiť, veľmi príjemná a priedušná. V Ba sa dá aj osobný odber. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
Blúzky Zara, Mango, Errore - veľ. 38
Predám blúzky v perfektknom stave, veľkosti M (38), prvé dve sú Zara, modrá prúžkovaná blúzka je Mango a strieborná Errore.
3x blúzky: modrá ORSAY, ZARA ,veľ. M/L, IMPERIAL veľ. L
Predám veľmi málo nosené blúzky: 1) modrú bavlnenú ORSAY veľ. M/L. 2) čierno-bielu bavlnenú zn. ZARA veľ. M/L. 3) bavlnenú talianskej zn. IMPERIAL veľ. L. Opasok nie je súčasťou predaja. Každá za 3,00 eurá. Poštovné podľa Sadzobníka Slovenskej pošty. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Dámské blúzky, sako, zn. GUESS, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger
Predám dámské blúzky, rôzne značky, vo veľmi dobrom stave, veľkosť a značky sú na fotke, cena blúzky a košelovej šaty 6-eur/ks, cena saka 7,--eur, posielam po úhrade na účet, pri kúpe viac kusov poskytnem zľavu, prosím píšte len email telefonné číslo vymyslené
Dámske formálne blúzky, veľkosť 34
Predám dámske formálne blúzky s krátkym rukávom. Majú hlboký výstrih. Boli oblečené raz, sú vo výbornom stave. Veľkosť 34. Cena jednej blúzky 7€ + poštovné. Pri kúpe oboch cena 12€ + poštovné. 1. Svetloružová blúzka s bielymi pásikmi 2. Svetlokrémová s pásikmi V prípade záujmu, ma prosím, kontaktujte mailom na: 20marcelka@