bazár, predaj, inzercia, predám

Bo Jungle B-Walking Aid ružový

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám detské chodítko Bo Jungle B-Walking Aid pre dievčatko. V perfektnom stave, s gumenými kolieskami, prehráva hudbu.
Bo Jungle B-Walking Aid ružový
Podobné inzeráty
Bo Jungle Hojdačka
Predáme 2x použitú hojdačku Be Jungle. Popis: Lehátko vhodné pre deti od 3kg do 9kg. funguje za pomocou napájacieho USB kábla (je súčasťou) alebo 4x batérií C / LR14 (nie sú súčasťou) chrbtová opierka nastaviteľná do 2 polôh funkcia časovača (15, 30, 45 alebo 60 minút) 5 rôznych rýchlostí hojdania 8 rôznych melódií s možnosťou nastavenia hlasitosti použité mäkké, vysoko kvalitné tkaniny, ktoré sa dajú prať v práčke ľahko odnímateľná hrazdička s 2 hračkami 5-bodový bezpečnostný pás po zložení veľmi skladná.
Predam automatic hojdacku LISS medved ruzovy pre deti do 9kg
Pohodlná, bezpečná a prenosná hojdačka LISS od značky MoMi. Hojdačka disponuje niekoľkými funkciami, ako je napríklad automatické hojdanie, polohovateľnosť sedadla alebo môžete bábätku vybrať jednu z 8 príjemných melódií. Viac info na: Hojdacka je len minimalne pouzivana. Este v zaruke. Osobne odber v BA.
Clippasafe - detske popruhy pre podporu chodenia
Používali sme ich len keď dcérka skákala na bytovej trampolíne. Pre deti: 6mes až 4roky. Pozri moje ďalšie inzeráty. harness-with-reins Viem doviesť k IKEA.
Predám hojdacie lehátko pre bábätká
Predám hojdacie lehátko Bo Jungle B-Portable * hojdačka vhodná pre deti od 3kg do 9kg * funguje za pomocou napájacieho USB kábla (je súčasťou) * chrbtová opierka nastaviteľná do 2 polôh * funkcia časovača (15, 30, 45 alebo 60 minút) * 5 rôznych rýchlostí hojdania * 8 rôznych melódií s možnosťou nastavenia hlasitosti * použité mäkké, vysoko kvalitné tkaniny, ktoré sa dajú prať v práčke * ľahko odnímateľná hrazdička s 2 hračkami * 5-bodový bezpečnostný pás * po zložení veľmi skladná
Pomocné choditko BO JUNGLE
TOP bez škrabanca, krásne, edukatívne, hudobné chodítko / zábava , dajú sa kolieska pribrzdiť na prvé krôčky. Vzadu úložný priestor. pôvodná cena 95€. Mám aj iné napredaj: kočík Snap 4, kočík TAKO 3-kombinacia, bieloružová drevená postieľka,šedá kolíska,houpačka Ingenuitty, jedálenská stolička(sivá), ratanový stôl so 4 stoličkami, detské overali 86 a 92 veľ.overalov,bundičku ružovú 86,kabátik 74/86 krémový;)..
Lehátko Bo Jungle
Na predaj polohovateľné lehátko s melódiou a vibráciami. Plne funkčné, málo používané. Nosnosť do 18kg. Pôvodná cena 100. Cena je pevná.