bazár, predaj, inzercia, predám

Bodak mauser k98

Kategória: Ostatné

Predám nemecký bodak mauser k98 z obdobia druhej svetovej vojny v peknom stave čepeľ ma známky opotrebenia a je na špičke trochu brúsená no nič hrozné. Kožený závesnik je kópia.
Bodak mauser k98
Podobné inzeráty
Bodak mauser k98
Predám nemecký bodak mauser k98 z obdobia druhej svetovej vojny nesčislovany no v originálnom stave s peknou patinou cena je 160e plus poštovné. Poprosím len vážny záujemcovia žiadny zjednavači
Ľanový olej, kŕmny, technický 1000l, mauser, 1t IBC
Ahoj. Neustále predávame ľanový olej lisovaný v Poľsku. Akékoľvek dostupné množstvo. Preferujem nádrže Mauser IBC 1000 L. Možné menšie kontajnery.Pri väčšom odbere cena dohodou. Doprava po dohode pozývam
Predám expanznú pušku Mauser 98k
Predám zberateľovi expanznú pušku Mauser 98K s označením DOT 44 (Zbrojovka Brno). Predaj možný len držiteľovi ZP (minimálne skupiny F). Puška je evidovaná na Polícii v Žiline. Kontakt cez email. Telefónne číslo je neplatné. Cena je pevná.
Maskáčová uniforma Bundesvér
Predám nemecké maskáče hrach v dobrom stave.Blúza a nohavice. Mám rôzne veľkosti.Cena za komplet 25€ prípadne vymením za niečo iné.mosin,mauser opasková pracka,bodák,sumka,odznak,prilba,malá poľná,fľaša popatka a iné.Preferujem osobný odber,ale nieje to .:
Bodák 98/05 s odstránenou pílou
Predám bodák 98/05 s odstraňenou pílou vo veľmi dobrom stave
bodák vz.58 3 nitový
bodák vz.58 3 nitový