bazár, predaj, inzercia, predám

BOHEMIA MOSER PRAHA

Kategória: Sklo, keramika

BOHEMIA MOSER PRAHA Edition SET.
Zberateľský set
Nepouživane !
BOHEMIA MOSER PRAHA
Podobné inzeráty
Jindřiška Radová - Vázička Royal Dux
Jindřiška Radová (*1925): Váza Československo, Royal Dux Bohemia, 2. polovica 20. storočia Porcelánová vázička, značené „Royal Dux Bohemia“ atelier „designed by J. Radová“. výška: 15 cm šírka: 5 cm materiál: porcelán Jindřiška Radová (*1925) – česká výtvarnička, ktorá s duchcovskou porcelánkou Royal Dux spolupracovala v rokoch 1973–1985. V rokoch 1941–1944 študovala na Škole uměleckých řemesel v Brně (u prof. Malého) a v rokoch 1945-1950 na Vysokej škole UMPRUM v Prahe (u prof. Kybala). Členka Umělecké Besedy v Prahe, Sdružení výtvarných umělců-keramiků a Mezinárodní keramické akademie (AIC) so sídlom v Ženeve. Royal Dux Bohemia – nejväčší český výrobca figurálneho a dekoratívneho porcelánu. Vysoká kvalita a prepracovaný design vychádza z dlhoročnej tradície, firma s továrňou v Duchcově bola založena v roku 1853.
Bohemia cerveny pohár vysoky kalich
Predam krasny Cesky pohar Bohemia Výška 23 cm Rucne zdobene Znackove Bohemia Original zabalene Krabica s bavlnenou vystelkou Nikdy nepouzite Vhodne ako dar Darcek k narodeninam sviatku. Preferujem osobny odber Vianoce Mam aj iné. Pozri ostatné moje inzeráty. Postou posielam po uhradeni postovneho na moj ucet. Obycajny balik 5e. Balik "krehke" 7e. (Zle skusenosti s neprebranymi dobierkami.)
Bohemia crystal
Ponúkam dve vázy Bohemia crystal. Výška cca 80 cm. Červená mierne dolu odlupnutá (viď foto). Cena dohodou (podľa informácií priamo z Bohemia Crystal GLASS, pokiaľ by bola nová výroba, tak sa cena u týchto váz pohybuje 1000-2000 €/ks) Len osobný odber, alebo dovoz (cesta z BA do RK)
Rezervovana Váza Bohemia Crystal  Neptune 32 cm
Predam uplne novu, nepouzitu vazu Neptune od Bohemia Crystal v originalnom baleni. Cena 10 euro. (Povodna cena cca 45 eur) Preferujem osobny odber - BA, po dohode moznost aj odoslat (s postovnym). Vaza je ale masivna, tazka. Popis: Bohemia Crystal váza z kolekcie Neptune je ako voda zamrznutá v pohybe. Nie nadarmo sa volá po rímskom bohovi všetkého vodstva. Má krásne rozvlnené tvary a v interiéri pôsobí veľmi elegantne a zaujímavo. Tvarom pripomína otvárajúcú sa kvetinu. Originálny a nápaditý doplnok domov alebo do kancelárie. S výškou 320 mm sa perfektne hodí aj na naozaj veľké kytice. Avšak tak krásny kus skla je skvostny aj prázdny, stačí ho umiestniť na slnečné miesto a pozorovať hru skla a svetla. Vyrobené z pevného bezolovnatého krištáľu. Vhodné do umývačky. Prekrásny kvalitný darček českej výroby.  masívna váza TOP česká kvalita výška 320 mm moderný rozvlněný dizajn bezolovnatý krištáľ vhodné do umývačky dodaný v tmavo modrej darčekovej krabici
Nova sklenena tacka BOHEMIA
Predam velmi peknu sklenenu tacku, podnos...znacka Bohemia, kupene este davnejsie...este nalepena original Bohemia znacka, takze je uplne nova, nikdy nepouzita. Dlzka kazdej strany je 30 cm. Pri vaznom zaujme poslem lepsie fotky a pri rychlom jednani je mozna zlava, piste na mail.
Sada tanierov - československo BOHEMIA
Predam: 1. - 18 dielnu sadu tanierov made in czechoslovakia - Porcelánový servis MZ Moritz Zdekauer Anita - cena 50€ 2. - Tanier Bohemia Carlsbad 2.pol. 20 stor. porcelán maľovaný, zlatený okraj, glazovaný Rozmery: priemer: 26,5 cm. Značenie: zospodu. Stav: nepoškodené, krabici - cena 40€ 3. - Pohare ANITA Bohemia, nikdy nepouzite v krabicke - cena 10€ Najlepsie osobny odber v BA ruzinov.