bazár, predaj, inzercia, predám

Bohempia Konopné barefoot tenisky VIKLA slip on, v. 37, Nové

Kategória: Topánky, obuv


Link na popis:
Bohempia Konopné barefoot tenisky VIKLA slip on, v. 37, Nové
Podobné inzeráty
Bohempia HOLATA vegan veľ. 40
Raz obuté, nesadla veľkosť. klasické šnurovacie tenisky anatomicky tvarovaná stielka pre pohodlnú chôdzu pevné konopné plátno odolná podošva z prírodného kaučuku vyrobené eticky a ekologicky vegánsky certifikát PETA vyrobené v EÚ V prípade záujmu prosím kontaktujte ma cez formulár, číslo je vymyslené.
Barefoot, Camper Peu Cami kožené a látkové Twins, v. 37
Čierne a červené kožené. Čierne: 74€ Červené: 88€ - PREDANÉ. Výborný nosený stav s xy ďalšími tejto značky, bez poškodenia nakoľko sú to veľmi kvalitné topánky. VD: 24cm. Dôvod predaja: mením šatník Link čierne: Link červené: Látkové farebné Twins top stav. Cena 70€. - obuté asi 3x, bez poškodenia nakoľko sú to veľmi kvalitné topánky. Link:
Barefoot Ahinsa tenisky 40
Predám nové barefoot slip on tenisky zn. Ahinsa z vegánskeho recyklovaného materiálu. Veľkosť 40 - VD 25,8cm VŠ 9,9cm Iba raz na krátko obuté, sú prakticky nové, v bezchybnom stave :) Cena nových je 140€, predám za 80€. Pošlem cez Zásielkovňu na Slovensko alebo do Česka :)
Vessi Men's Everyday Move Slip-ons - Polar White / 13
Predám čisto nové, raz doma na koberci doma obuté Vessi Men's Everyday Move Slip-ons - Polar White veľkosť 13, mne sú žiaľ o číslo veľké a posielať ich späť do USA je príliš drahé, tak skúšam takto ponúknuť na bazoši, komplet v originál balení - krabici. Funkcie: - 100 % nepremokavá technológia Dyma-tex® - Medzipodrážka s odpružením VZero2 - Pružný, priedušný vrchný úplet - Ťahacie pásky na jednoduché obliekanie a vyzliekanie - Vyberateľné stielky - Vegánske materiály - Ľahké Viac info o týchto vynimočných botaskách tu: Ponúkam za výhodnejšiu cenu, ja som zato platil ešte aj clo, daň aj prepravu, tak aspoň, aby sa mi niečo vrátilo. Ďakujem.
Barefoot tenisky Barebarics Revive - Beige & White
Ponúkam barefoot topánky od firmy Be Lenka, model Barebarics Revive Beige - white, veľkosť 37, 2 x obuté, výborný stav (viď foto). Žiaľ - sú mi veľké. link na produkt:
Nové dámske šedo-strieborné slip-on tenisky
Predám úplne nové moderné ľahučké slip-on šedé tenisky so striebornou špičkou a pätou, veľkosť: okolo 41 (dĺžka chodidla topánky: 26 cm). Dôvod predaja - nesadla mi veľkosť. Cena 32€.