bazár, predaj, inzercia, predám

bojler 50L 2kW

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

predám nepoužívaný bojler 50L 2kW
bojler 50L 2kW
Podobné inzeráty
Expanzná nádoba Reflex S 50l 10Bar, Solárny systém
Predám novú nepoužitú Expanznú nádobu Reflex S 50L 10Bar, Je určená halvne pre solárny systém. Pôvodná cena 280€ predám ju za 190€ Tlakové expanzné nádoby Reflex S 50l je predovšetkým určená pre solárne sústavy. Je ju však možné použiť aj pre vykurovacie a chladiace sústavy. Táto expanzná nádoba Reflex je zalisovaná a má nevymeniteľnú membránu. Vlastnosti expanznej nádoby Reflex S 50l: •Je určená pre koncentráciu nemrznúcich prísad do 50% •Ide o nádobu so závitovým pripojením •Membrána podľa DIN 4807 T3, max. pracovná teplota 70°C •Schválená v súlade so smernicou EU pre tlakové zariadenia 97/23/EG •Je vhodná pre solárne a vykurovacie systémy a rozvody chladiacej vody Volať alebo mail, na sms neodpovedam. adoby-pre-so larne-systemy/produkt/8571/expanzna-nadoba-re flex-s-50l-cervena.html
bojler kombinovany
predam bojler tatramat OVK 151.. malo pouzivany... aj elektricka spirala 2kw aj pripojenie na kotol pripadne solár alebo tepelne cerpadlo.. takze spirala je v zálohe..150 l...zavesit na stenu...špirala 2kw.aj s termostatom vyska 1355mm, sirka 530mm, hmotnost bez vody 60kg. stav plne funkcný.. dôvod predaja výmena za väčši...kôli rozrastajucej sa rodine..stale je v prevadzke takze viem ze funguje.. idem ho zvesit niekedy po 12. zveseny... mensia dohoda mozna.. teraz taky stoji asi 400 a viac.. bojler ma vyhodu ze to neni kotol.. staci vycistit.. a vydrzi v pohode 30 rokov a viac..
Vykurovacia tyc
Ponukam novu, nikdy nezapojenu, so zarucnym listom elektrickú ohrevnú jednotku Dražice TJ 6/4"-2kW s predĺženou chladiacou časťou a flexi šnúrou. Vhodna pre bojler a nepriamovýhrevný zasobnik TUV fotovoltika. Fotovoltaika v ponuke 2kW, 2.5kW,3,4,5,6,7,8,9kW varianty cena na poziadanie. Doprava v cene, platba pri prevzati. 2kW verzia- 139.99€ s dopravou Neposielajte vami vyrobenu elektricku energiu do siete, radsej si nabijajte zasobnik na TUV.
Nový kombinovaný bojler 80L - obojživelník
Predám nový závesný kombinovaný bojler - ohrievač vody s výmenníkom, objem 80L. Ohrev elektrický alebo kotlom ÚK. Pripojenie výmenníka z pravej strany (rúrky G 3/4), el. ohrev 2kW/230V. Bojler je nový, nebol ani inštalovaný, rozbalený len kvôli foteniu. Cena 250€ (typ OVK 80/1P, ekvivalnet k typu PSH 80 WE-R)
Bojler s tepelným čerpadlom Ochsner
Predám bojler s tepelným čerpadlom Ochsner. Objem 300L, príkon ( spotreba el.energie) 0,54kw, tepelný výkon 2,2kw. Má asi 10 rokov ale stále funkčný a pripravený na ohrev vody. Žiadna zbytočná elektronika. Jednoduché a spoľahlivé zariadenie. Funguje od jari do jesene. V zime ho treba napojiť na kúrenie alebo pôjde na vstavanú el. špirálu. Bojler má tiež rúrkový výmenník, ktorý umožňuje pripojenie na solárny systém alebo na okruhu kúrenia. Záložná el. špirálu sa zapína v prípade poruchy alebo potreby viac tepla. Cena podobného nového zariadenia sa pohybuje okolo 1400€. Moja cena 650€. Cena je pevná! Nutný osobný odber, treba prevážať nastojato.
Bojler dražice okc 160
Predám bojler obojživelník drazice okc160. Bojler sa používal 4 roky. Elektricky ohrev sa nepoužíval vôbec. Dvovod predaja prechod na solar. Bojler bol minulý týždeň zdemontovany , plne funkčný.