bazár, predaj, inzercia, predám

Boon silikónové krmítko Pulp

Kategória: Kojenecké potreby

Silikónové krmítko top stav, nové, nevybalené.
Boon silikónové krmítko Pulp
Podobné inzeráty
NUBY kŕmitko
Predám NUBY kŕmitko silikónové Easy squeezy feeder v ružovej farbe. Kŕmitko má stlačiteľný silikón, ochranný kryt proti vytečeniu pokrmu. Podporuje samo kŕmenie od 6 mesiacov. Rozmery produktu: 9,2 cm x 19,2 cm x 5 cm, objem 30ml. Kŕmitko sme naplnili asi iba 2x, malá odmietala všetko, čo vyzeralo ako cumlík.
Pura silikónove náustky 2ks
Predám 2ks nove a nepoužité Pura silikónove náustky na akúkoľvek Pura fľašku. Kupene tuto: Osobny odber v Bratislave. Na dobierku posielam po uhradeny postovneho vopred. Na SMS neodpovedam.
Nove silikonove podbradniky
Predam 2 nove silikonove podbradniky. Cena 5EUR za oba kusy *************POZNÁMKY/PODMIENKY************** * *klikni na moje meno pre ďalšie inzeraty *uprednostňujem osobný odber *pošlem aj na dobierku pri úhrade poštovného vopred *v prípade záujmu pošlem väčšie fotky
Suavinex - ANTIKOLIKOVÁ FĽAŠA ZERO ZERO 180ml
Predám fľašu, použitá jeden deň, naše cez ňu nevie piť. Fľaša proti bolestiam bruška s adaptabilným prietokom, ktorú ocenia tiež mamičky, ktoré chcú kombinovať dojčenie s kŕmením z fľaše. • Antikoliková fľaša Zero Zero 180 ml A. • Náhradný antikolikový cumlík Zero Zero A. • Náhradné silikónové vrecúško. • ZERO ZERO Anti-koliková fľaša 180ml A Predstavujeme NOVINKU, ktorá bola vytvorená odborníkmi z odboru Pediatria a Ortodoncia, určenú k zdravému kŕmeniu z fľaše v kombinácii s dojčením. Našim cieľom bolo dosiahnutie zdravého trávenia a spokojnosti detí spolu s podporou dojčiacich mamičiek a zachovaním jedinečné možnosti dojčenia. Fľaša obsahuje vrecúško proti bolestiam bruška, ktorý je výsledkom prostého pozorovanie prírodných javov. Toto patentované, silikónové vrecúško sa sťahuje v závislosti na tom, ako dieťa saje a rovnakým spôsobom sa tomu tak deje u mliečnych žliaz. Vďaka vzduchu nachádzajúcemu sa v priestore vonkajšej strany vrecúška dochádza k vytváraniu vákua vo vnútri, čo zabraňuje vniknutiu vzduchových bublín. Vďaka tejto absencii bublín nevznikajú u dieťaťa bolesti bruška spôsobené plynatosťou a rovnako tak nedochádza k oxidácii mlieka a strate dôležitých výživných látok. BEZ BUBLIN • Bez použitia vzduchu. • Bez oxidácie mlieka. • Vyrobené z polotuhého, pružného a veľmi trvanlivého silikónu. Vrecúško je možné umyť veľmi jednoduchým spôsobom bez špeciálnych pomôcok. • Určené dokonca aj pre predčasne narodené deti so slabšou schopnosťou sania. Vlastnosti: Objem: 180 ml. Veľkosť prietoku náhradného cumlíka: A (adaptabilný prietok) Materiál náhradného cumlíka: silikón (ultra tenký vo farbe pleti). Odporúčaný vek: 0 mesiacov (aj pre predčasne narodené deti).
Silikonove lyzicky
Vyborne silikonove lyzicky s bambusovou rukovatou. Posluzia nielen na prikrmy, ale aj ako hracka, ci hryzatko. Cena za obe spolu.
Silikonove kojacie koraliky
Nepouzivane. Silikónové kojacie korále sú nielen výborným pomocníkom pri prerezávaní prvých detských zúbkov, ale i krásne vyzerajúci doplnok pre maminky. Hryzacie alebo kojacie korále sú z nezávadného potravinárskeho silikónu.