bazár, predaj, inzercia, predám

Borovice

Kategória: Rastliny

Dvojfarebna v kvetinaci 60e
Ostatne 30e..
Pri odber viac ks zlava.
Mam ich dokopy 6
Borovice
Podobné inzeráty
TVAROVANÁ BOROVICE  ČERNÁ -  PINUS NIGRA NIWAKI
Tvarované borovice, zahradné bonsaje. Nabízím ze své sbírky velké bonsaje k okrasným jezírkům, do luxusních zahrad atd borovia čierna, borovica lesná a borovice kleč - kosodrevina. K borovici přidám návod na další pěstování a údržbu a následnou konzultaci v průběhu růstu. Sázení do země se provádí celoročně. K dispozici pro náročné také yamadori. Velikosti od 60- 220cm,cena 250-4000€. Osobní odběr okres Olomouc Pro viac informací pouze volejte 7dní v týdnu .po SMS sa nedá všetko porozprávať.
borovice čierne
predám borovice trojročné výška 30-60 cm v črepníkoch-bezproblémové presadenie,prírodné,nestrihané,neštikané rúzne prírodné tvary,riadny koreňový obal v črepníku...cena za jednu 9 eur kus...pri kúpe dvoch venujem trstinu obrovskú v črepníku z ponuky mojich ostatných inzerátov odber-Nitra mest.časť D.Krškany
Borovica chuangšhanská - pinus hwangshanensis
Predám veľmi dekoratívne borovice chuangšhanské. Malebný ihličnan čínskeho pôvodu. Velkosť 45-50cm. Osobne doveziem na trase Komárno-Bratislava alebo Komárno-Nitra, alebo pošlem poštou na dobierku. Osobný odber je možný.
piniova kora
predám piniovu kôru s frakciou 7-15 cm, balenie ma 60l. je to kora z borovice. pre viac info volajte na tel. cislo , cena za vrece je 17 eur. odber mozny kedykolvek.
Stromček Borovica čierna - pinus nigra - výška cca 50-70cm
Stromčeky Borovice čiernej. Výška cca 50-70cm. Vek 3+ rokov. Vyzdvihnutie osobne alebo doprava 20EUR.
cocoretki
dobri deň mám na predaj borovice každi deň čerstvé 2.50 liter