bazár, predaj, inzercia, predám

Bosch detske naradie s aku skrutkovacom

Kategória: Hračky

Predam detske naradie s aku skrutkovacom Bosch velmi zachovale. Len osobny odber.
Bosch detske naradie s aku skrutkovacom
Podobné inzeráty
Kufrik s detskym naradim Bosch - s aku skrutkovacom
Predam kufrik s naradim Bosch, s aku skrutkovacom. Aku napajanie sa da odpojit od skrutkovaca. Skrutkovac vydava zvuk, vrtaky sa tocia. Kufrik je komplet, malo pouzivany, aku skrutkovac je funkcny.
Detské Klein Bosch kufrík s náradím a skrutkovačom toolbox
Úplne nové neotvorené pre deti od 3 rokov - Kufrík (Toolbox) a šroubovák Bosch. Požadované baterie: 2 x AAA (není součástí balení) Balení obsahuje: Akumulátorová vrtačka Pila Francouzský klíč Kladivo 2 desky Šrouby Ořechy Věk: od 3 let Rozmery: 320 x 150 x 210 mm Len na vyzdvihnutie v Bratislava
Dreveny pracovny ponk Little Dutch
Pracovný pultík pre malých kutilov ponúka všetko, čo váš drobec bude potrebovať k oprave. Odteraz sa bude oteckom pomáhať oveľa jednoduchšie. Na svoje si jednoznačne prídu i dievčatká. Tento pultík nesmie chýbať v žiadnej dielničke. K pracovnému pultu má malý opravár k dispozíicii sadu náradia a skrutiek. To, čo chce opraviť si môže zapísať na tabuľu, náradie si zavesí na pult alebo použije originálny pracovný opasok, na ktorom bude mať svoje náradie vždy poruke. Buďte kreatívni a zostavte s vaším malým kutilom niečo zaujimáve. Pri práci vám pomôže píla, vodováha, skrutkovač i iný potrebný materiál. Tento robustný drevený pracovný stôl od Little Dutch je dodávaný s drevenými nástrojmi a množstvom vecí. Kompletná sada sa skladá zo 48 častí, vrátane detského kladiva, kľúča, skrutkovača, matíc a skrutiek. S praktickým a nastaviteľným opaskom na náradie budete mať všetko vaše náradie vždy poruke. Little Dutch vytvára nadčasové, vysoko kvalitné hračky so štýlovými farbami, potlačami a ilustráciami. Všetky výrobky sú v súlade s európskymi smernicami a sú vyrábané sociálne zodpovedným spôsobom bez použitia detskej práce. K dispozícii v modrej farbe. Vyrobené z dreva. Natreté vodou riediteľným náterom na báze vody. Rozmery: 86 x 36 x 55 cm Vhodné od 3 rokov. Cena na internete: 100€ Predajna cena: 79€ Stav: ako novy, zlozene
Detský kufrík s náradím + vŕtačka (BOSCH)
Predám detský kufrík s náradím + detskú aku vŕtačku BOSCH. Hrané, bez poškodenia, funkčné. Vhodné pre deti od 3 rokov. V prípade záujmu píšte na email. Nevolať!!! Platnosť inzerátu do zmazania.
Detský vysávač Bosch
Detsky realisticky vysavac Bosch - tyč oblepená lepiacou páskou lebo sa to vždy vysmykovalo ináč bez poškodenia Batériový vysávač s realistickým zvukom a funkciou. Sací výkon na vysávanie polystyrénových guličiek. Vyberateľná nádoba na prach na vyprázdnenie polystyrénových guličiek. S praktickou rukoväťou a závesom pre podlahovú hubicu. S odnímateľným nástavcom, vypínačom ON/OFF, otočným ovládačom a polystyrénovými guličkami. Replika hračky v dizajne Bosch. Rozmery vysávača: 34 × 23 × 20 cm. Batéria: 3× R14, nie sú súčasťou balenia.
Detský mix
Detské elektrospotrebiče, pekné doplnky do detskej kuchynky. Tyčový mixér bosch, kávovar bosch, sporák, žehlička. Osobný odber Horná Potôň alebo BA Podunajské Biskupice.