bazár, predaj, inzercia, predám

Bosch Ixo

Kategória: Ostatné drobné

Predám Bosch Ixo (skrutkovač)plne funkčný .
Bosch Ixo
Podobné inzeráty
Kuchynsky robot Bosch MUM4405
Predam Kuchynsky robot Bosch len za 45€ !!! - je ako novy len nie je k nemu krabica K tomu pridam zadarmo formu na kvaskovy chlieb. Osobny odber v Bratislava (Zahorska Bystrica)
Batéria Bosch Starter Set PBA 18V + zadarmo doprava
Dobrý deň, ponúkam na predaj tento set nabíjačky s batériou: Bosch Starter Set PBA 18V 4.0Ah + AL18V-20 Balenie je čisto nové a nerozbalené. V prípade záujmu zašlem zadarmo cez Packetu, poprípade je možný osobný odber v mestách: Martin, Vrútky, Žilina, Bytča. V prípade záujmu prosím o kontaktovanie ma do SMS alebo Emailu.
VN kondenzátory Bosch
4 x VN kondenzátory BOSCH,použité,cena - 15€/ks,výška 170mm,priemer 102mm,hmotnosť 1,8kg/ks,pri kúpe všetkých 12,50€/ks ( kvôli veľkosti kapacity nemám ako premerať a preto bez záruky na výmenu alebo vrátenie!!! ) Na dobierku pošlem iba ľuďom,ktorí už u mňa nakupovali.
rýchlovarná kanvica BOSCH TWK3A011
Ponúkam novú nevybalenú rýchlovarnú kanvicu BOSCH TWK3A011 cena dopravy 4€ Varná kanvica CompactClass pre 1.7 l vody príkon: max 2000-2400 W nerezové výhrevné dno - skryté kúrenie vyberateľný filter proti vápenatým usadeninám ľahké nasadenie konvice vo všetkých pozíciách (360 ° C) vďaka stredovému kontaktu obojstranný vonkajší ukazovateľ množstvo vody úplne jednoduché plnenie vodou priamo z kohútika jednoduché čistenie vďaka veľkému otváraciemu veku bezpečnostná aretácia veka osvetlené tlačidlo na zapínanie / vypínanie vypínacia automatika tlakom pary Lift-Switch-off: automatické vypnutie bezdrôtovej kanvice, akonáhle je odmontovaný z podstavca ochrana proti prehriatiu protišmykové nožičky na podstavci varnej kanvice priehradka na kábel cena v obchode 25€
Odstavnovac Bosch MES 20A0
Velmi malo pouzivany vykonny odstavnovac Bosch. Na velke kusy ovoce, 1250ml nadoba na stavu. Osobny odber Bratislava Petrzalka.
Kompaktná zásuvka Bosch Plug Comapct / 230 V / biela
Hladké meranie energie vďaka integrovanému meraču energie Jednoduché používanie prostredníctvom aplikácie, tlačidla na ruke alebo hlasového príkazu Zobrazenie aktuálneho stavu pomocou LED diódy Možnosť použitia všetkých štandardných káblových konektorov Kompatibilný so zariadeniami s vysokým výkonom do 2300 W Rozširuje dosah vášho ovládača inteligentnej domácnosti pre Twinguardy, detektory pohybu, Twisty, vodné alarmy a iné kompaktné zástrčky. Pripojené používanie je možné len v kombinácii s riadiacou jednotkou Bosch Smart Home Controller