bazár, predaj, inzercia, predám

Bosch pxy875kw1E

Kategória: Ostatné drobné

Predám indukčnú varnu dosku Bosch čisto novú nerozbalenú.
Dalej mám aj umývačku riadu smv8ycx03E zabudovatelna umývačka
Vsetko v záruke 2 roky
Bosch pxy875kw1E
Podobné inzeráty
Kuchynsky robot Bosch MUM4405
Predam Kuchynsky robot Bosch len za 45€ !!! - je ako novy len nie je k nemu krabica K tomu pridam zadarmo formu na kvaskovy chlieb. Osobny odber v Bratislava (Zahorska Bystrica)
Batéria Bosch Starter Set PBA 18V + zadarmo doprava
Dobrý deň, ponúkam na predaj tento set nabíjačky s batériou: Bosch Starter Set PBA 18V 4.0Ah + AL18V-20 Balenie je čisto nové a nerozbalené. V prípade záujmu zašlem zadarmo cez Packetu, poprípade je možný osobný odber v mestách: Martin, Vrútky, Žilina, Bytča. V prípade záujmu prosím o kontaktovanie ma do SMS alebo Emailu.
VN kondenzátory Bosch
4 x VN kondenzátory BOSCH,použité,cena - 15€/ks,výška 170mm,priemer 102mm,hmotnosť 1,8kg/ks,pri kúpe všetkých 12,50€/ks ( kvôli veľkosti kapacity nemám ako premerať a preto bez záruky na výmenu alebo vrátenie!!! ) Na dobierku pošlem iba ľuďom,ktorí už u mňa nakupovali.
Bosch Ixo
Predám Bosch Ixo (skrutkovač)plne funkčný .
rýchlovarná kanvica BOSCH TWK3A011
Ponúkam novú nevybalenú rýchlovarnú kanvicu BOSCH TWK3A011 cena dopravy 4€ Varná kanvica CompactClass pre 1.7 l vody príkon: max 2000-2400 W nerezové výhrevné dno - skryté kúrenie vyberateľný filter proti vápenatým usadeninám ľahké nasadenie konvice vo všetkých pozíciách (360 ° C) vďaka stredovému kontaktu obojstranný vonkajší ukazovateľ množstvo vody úplne jednoduché plnenie vodou priamo z kohútika jednoduché čistenie vďaka veľkému otváraciemu veku bezpečnostná aretácia veka osvetlené tlačidlo na zapínanie / vypínanie vypínacia automatika tlakom pary Lift-Switch-off: automatické vypnutie bezdrôtovej kanvice, akonáhle je odmontovaný z podstavca ochrana proti prehriatiu protišmykové nožičky na podstavci varnej kanvice priehradka na kábel cena v obchode 25€
Odstavnovac Bosch MES 20A0
Velmi malo pouzivany vykonny odstavnovac Bosch. Na velke kusy ovoce, 1250ml nadoba na stavu. Osobny odber Bratislava Petrzalka.