bazár, predaj, inzercia, predám

BOSEN | 4 izbový rodinný bungalov s peknou záhradou, terasou

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Centrum
Obec: Fiľakovo

Bosen group Lučenec ponúka exkluzívne na predaj útulný 4 izbový bungalov s garážou, letnou kuchyňou, slnečným pozemkom a krásnou terasou v centre mesta Fiľakovo.

Youtube video link:  Tento krásny 4 izbový rodinný bungalov bol skolaudovaný v roku 2004 a je situovaný v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo. Celková rozloha pozemku predstavuje 673m2, záhrada 199m2 a zastavaná plocha 474m2 na ktorej je aj veľká garáž s letnou kuchyňou, altánok, krásne upravená slnečná záhrada s okrasnými rastlinami a zastrešená terasa do ktorej sa zamilujete už aj pri prvom pohľade.

Úžitková plocha domu predstavuje 122m2 + zastrešená terasa s rouzlohou 34m2

DISPOZÍCIA: Vstup do domu zo závetria priamo do predsiene z ktorej sa dostaneme do obývacej izby atypického oblúkovitého tvaru s krbom. Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou a jedálňou z dvoch strán. V kuchyni je k dispozícii aj špajza, odkladací priestor. Z obývacej izby vedú dvere aj na zastrešenú terasu s výhľadom na záhradu.

Denná časť rodinného domu je oddelená posuvnými dverami za ktorými sa nachádza chodba s osobitným prístupom do každej izby a to 1x spálňa s šatníkom, 2x detská izba, 1x kúpeľňa, 1x toaleta.

Z chodby je prístup aj na povalu ktorá je využívaná ako úložný priestor.

Rodinný dom má vynikajúcu orientáciu J/V a S/Z .

IN. SIETE: Dom je napojený na mestskú kanalizáciu, voda je čerpaná z vlastnej studne s pitnou vodou, vykurovanie je v dome elektrické, voda je ohrievaná elektrickým bojlérom (150l). Možnosť napojenia na verejnú vodu a plyn je samozrejmosťou, pôvodný majiteľ si to nevyžadoval. Mesačné náklady predstavujú max 150eu.

POZEMOK: Rovinatý, z každej strany oplotený pozemok má celkovú rozlohu 673m2, výhodou je aj pocit samoty nakoľko tento rodinný dom susedí z každej strany len záhradou a nie priamo susedným domom. Práve preto táto nehnuteľnosť ponúka naozaj veľmi kľudné bývanie.

GARÁŽ: Murovaná garáž s rozlohou 30 m2 je vhodná aj pre väčšie osobné vozidlo prípadne SUV a má aj úložný priestor v podkroví. Vedľa garáže je k dispozícii aj zastrešené parkovanie s betónovou podlahou. Garáž slúži aj ako dielňa a súčasťou garáže je v zadnej časti oddelená vzácna a zariadená kuchynka ktorú určite ocenia hlavne domáce žienky.

ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou, spotrebičmi, obývaciou izbou, spálňou, s kúpeľnovým nábytkom.

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo, v krátkej uličke bez priamych susedov. Centrum mesta Fiľakovo je len na par minút chôdze kde je kompletná občianska vybavenosť. Mesto Lučenec je tiež veľmi blízko vzdialené len 13km ale aj Maďarské hranice sú  
BOSEN | 4 izbový rodinný bungalov s peknou záhradou, terasou
Podobné inzeráty
BOSEN | 5 izb. bungalov s krásnou záhradou, Chorvátsky Grob
Typ: Rodinný dom Ulica: Ľanová Obec: Chorvátsky Grob Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj zariadený 5 izbový rodinný dom - bungalov v tichej časti obce Chorvátsky Grob - Čierna Voda. Dom sa predáva spolu s dvojgarážou, ext. skladom, prestrešenou terasou a krásnou záhradou, ktorej súčasťou je aj vírivka. VIDEOOBHLIADKA:  DOM: Podlahová plocha domu, postaveného v roku 2010  je 136,3 m2. Nachádza sa na pozemku o veľkosti 575 m2 a disponuje aj prestrešnou terasou o výmere 32 m2. Suchou nohou sa dostanete tiež do dvojgaráže, ktorá je s domom prepojená. Kúrenie je zabezpečené formou radiátorov, v kúpeľni je podlahové kúrenie a v rámci obývacej izby aj krb. Dom disponuje aj rekuperáciou. Výhodou je aj exterierový sklad s výmerou 4,6 m2 (miesto na náradie), ktorý je prístupný cez garáž. DISPOZÍCIA: Dom disponuje vstupnou chodbou s úložným priestorom, priestrannou dennou časťou - obývacia izba čiastočne oddelená krbom od jedálenskej a kuchynskej časti. V blízkosti obývacej izby sa nachádza pracovňa. V dome sa ďalej nachádzajú tri spálne, kúpeľňa s klasickou vaňou aj sprchovým kútom, šatník, technická miestnosť s toaletou. Z každej obytnej miestnosti je aj výstup na záhradu, resp. terasu. 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  ZARIADENIE: Dom sa predáva kompletne zariadený (viď. fotografie). V rámci nadštandardu tiež určite oceníte drevené dubové podlahy, krb v rámci obývacej izby, exteriérové žalúzie na oknách, rekuperáciu, prestrešenú terasu s komplet záhradným nábytkom a hojdačkou, čí vírivku na záhrade. POZEMOK: Dom disponuje krásnou udržiavanou záhradou, na ktorej sa nachádzajú okrasné dreviny, stromy a kríky. Vďaka ním získavate nielen príjemný estetický pocit, ale zároveň aj súkromie. Celý pozemok je automaticky zavlažovaný zo studne.  PARKOVANIE: K dispozícii sú 2 garážové parkovacie miesta a zároveň aj vonkajšie parkovacie miesta pre návštevy. IS: Verejná voda, kanalizácia, plyn, elektrina. CENA: 449.990 € LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Chorvátsky Grob v časti Čierna Voda s výbornou dostupnosťou do Bratislavy a s priamým napojením na obchovat a diaľnicu. V obci sa náchadza škola, škôlka, nákupné centrum, obchody, športové centrum, reštaurácie aj zdravotné stredisko. V tesnej blízkosti domu sa nachádza pohybové centrum a cyklochodník. V blízkom okolí sa nachádza Vajnorské jazero a vlaková zastávka do Bratislavy, na ktoré sa viete dostať aj po cyklotrase. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte: Mgr. Ivan Babušík, , babusik@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, porade
BOSEN | Na predaj rodinný dom s veľkou úrodnou záhradou Záho
Typ: Rodinný dom Ulica: Záhorská Ves Obec: Záhorská Ves Realitná kancelária Bosen Malacky Vám exklusívne ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom s veľkou úrodnou záhradou, vhodný na chalupárčenie, prípadne trvalé bývanie len 15 km od okresného mesta Malacky a 35 km od hlavného mesta Bratislava.  RODINNÝ DOM: pôvodný stav, pôvodný rodinný dom bol postavný v roku 1943, nasledovala prístavba v roku 1955 - 1958, rekonštrukcia a hospodárska budova s garážou bola postavená v roku 1973. Celková podlahová plocha je 75 m2, 3 izby, krov, drevené parkety, pôvodné dvere a zárubne sú z červeného smreku, pôvodné okná su menené. Kúrenie je plynové (radiátory), dom je napojený na elektriku, plyn a vodu, možnosť obytného podkrovia. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu, na liste vlastníctva evidovaný ako rodinný dom. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: zádverie, z ktorého vstupujete do izby. Z izby je vstup do kuchyne a priechodnej obývačky, z ktorej je vstup do spálne. Z kuchyne je vstup do kúpeľne a komory.   POZEMOK: celková výmera pozemku je 1020 m2.  Pozemok je rovinatý, s veľkou úrodnou záhradou. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa.  PARKOVANIE: garáž + parkovanie na vlastnom pozemku pri rodinnom dome. LOKALITA:  Obec Záhorská Ves je vzdialená od okresného mesta Malacky 15 km, hlavné mesto Bratislava je 35 km. V obci je zároveň hraničný prechod, cez rieku Morava jazdí kompa do rakúskej obce Angern, mesto Viedeň je vzdialené len 45 km. V obci Záhorská Ves je materská škôlka, základná škola, reštaurácia, hostinec, potraviny, pošta, zdravotné stredisko, obecný úrad. CENA: 140.000,- EUR Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, , vaskor@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 1020 m2 Typ zeme: rovina Teritórium: Intravilán Úžitková plocha: 75 m2 Zastavaná plocha: 95 m2 Podlahová plocha: 75 m2 Stav: pôvodný stav Počet izieb: 3 Typ budovy: zmiešané Typ výbavy: čiastočne vybavený Garáž: áno Pivnica: áno Špajza: áno Sklad: áno Dielňa: áno Rok výstavby: 1943 Rok poslednej rekonštrukcie: 1973 Celková plocha: 75 m2 Počet garáží: 1 Počet pivníc: 1 Inžinierske siete: áno Voda: áno Elektrika: áno Plyn: áno Voda - na pozemku - vodný zdroj: áno Voda - na pozemku - studňa: áno Elektrika - na pozemku - 230 V: áno Elektrika - na pozemku - 380 V: áno Plyn - na pozemku: áno Vykurovanie - lokálne: áno
BOSEN | 4 izbové rodinné domy - projekt Slnečné záhrady Hubi
Typ: Rodinný dom Ulica: Hubice Obec: Senec Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami „mezonet a poschodový“. Ide o 4 izbový dom v  holodome aj v štandarde v časti Hubice – Slnečné záhrady Hubice.     Dom: Novostavba, dokončenie 07/23 – dvojdom s rovnou strechou,  4  izbový, zastavaná plocha mezonet 60,75 m2, úžitková  plocha mezonet  94 m2,  zastavaná plocha bungalov 105,74 m2, úžitková plocha bungalov 84 m2, terasou zo zámkovej dlažby 15 m2, predpríprava na krb, chodník zo zámkovej dlažby od ulice k vchodovým dverám, chodník zo zámkovej dlažby od parkovacieho státia k vchodovým dverám, okapový chodník okolo celého domu vrátane štrkového zásypu, vonkajšie obvodové murivo tehla Wienerberger – hrúbka 30 cm, vnútorné priečky  Pezinská tehla– hrúbka 11,5 cm, zateplenie obvodového muriva – 15 cm hrúbka polystyrénových dosiek, fasádna omietka – 1,5 cm hrúbka, interiérové sadrové omietky, 20+20 cm stropná izolácia minerálnou vlnou, plastové okná a balkónové dvere 6 komorové – 3 sklo, bezpečnostné vchodové dvere so sklenenou výplňou, teplovodné kúrenie, 2x5 cm podlahová izolácia, tepelné čerpadlo, zásuvky + vypínače, elektrická poistná skrinka, optické a dátové káble, elektrická predpríprava na alarm, elektrická predpríprava na studňu a závlahu, zabudované rozvody na klimatizáciu v obývačke, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie Štandard: obdĺžniková vaňa 170 x 70 cm + batéria + sifón s prepadom, sprchový kút 90x90 cm + batéria + žľab, závesné WC v kúpeľni + zabudovaný splachovací systém ( kúpeľňa +WC miestnosť), umývadlo 80 cm + batéria v kúpeľni, skrinka pod umývadlo 80 cm v kúpeľni, malé umývadlo + batéria vo WC miestnosti, interiérové dvere, biele, dlažba – vstupná hala, wc, kúpeľňa, technická miestnosť, obklad v kúpeľni, obklad vo WC Pozemok: plocha pozemkov je od  180 m2 – 362 m2, IS (voda, kanalizácia, elektrina)  trativody, parkovacie státie zo zámkovej dlažby pre 2 autá,  oplotenie bočných strán pozemku plotom, Vizuál: Prízemný: BOSEN | 4 izbový rodinný dom v obci Hubice () Poschodový: Lokalita: Výstavba rodinných domov sa nachádza v obci Hubice, v tichej časti dediny neďaleko Bratislavy. Má dobré napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojeniami smerom na hlavné mesto, Šamorín, Senec a Dunajskú Stredu.  Kľudná obec Hubice s 500 obyvateľmi poskytuje základu občiansku vybavenosť. Rozšírené možnosti pre oddych, relax a širšia občianska vybavenosť je dostupná pár minút v blízkosti Šamorína. Cena: 235.000€  holodom Cena: 255.000€  štandard mezonet Cena: 253.000€ štandard bungalov Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen G
BOSEN | 4 izbové rodinné domy - projekt Slnečné záhrady Hubi
Typ: Rodinný dom Ulica: Hubice Obec: Hubice Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami „mezonet a poschodový“. Ide o 4 izbový dom v  holodome aj v štandarde v časti Hubice – Slnečné záhrady Hubice.   Dom: Novostavba, dokončenie 07/23 – dvojdom s rovnou strechou,  4  izbový, zastavaná plocha mezonet 60,75 m2, úžitková  plocha mezonet  94 m2,  zastavaná plocha bungalov 105,74 m2, úžitková plocha bungalov 84 m2, terasou zo zámkovej dlažby 15 m2, predpríprava na krb, chodník zo zámkovej dlažby od ulice k vchodovým dverám, chodník zo zámkovej dlažby od parkovacieho státia k vchodovým dverám, okapový chodník okolo celého domu vrátane štrkového zásypu, vonkajšie obvodové murivo tehla Wienerberger – hrúbka 30 cm, vnútorné priečky  Pezinská tehla– hrúbka 11,5 cm, zateplenie obvodového muriva – 15 cm hrúbka polystyrénových dosiek, fasádna omietka – 1,5 cm hrúbka, interiérové sadrové omietky, 20+20 cm stropná izolácia minerálnou vlnou, plastové okná a balkónové dvere 6 komorové – 3 sklo, bezpečnostné vchodové dvere so sklenenou výplňou, teplovodné kúrenie, 2x5 cm podlahová izolácia, tepelné čerpadlo, zásuvky + vypínače, elektrická poistná skrinka, optické a dátové káble, elektrická predpríprava na alarm, elektrická predpríprava na studňu a závlahu, zabudované rozvody na klimatizáciu v obývačke, predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie Štandard: obdĺžniková vaňa 170 x 70 cm + batéria + sifón s prepadom, sprchový kút 90x90 cm + batéria + žľab, závesné WC v kúpeľni + zabudovaný splachovací systém ( kúpeľňa +WC miestnosť), umývadlo 80 cm + batéria v kúpeľni, skrinka pod umývadlo 80 cm v kúpeľni, malé umývadlo + batéria vo WC miestnosti, interiérové dvere, biele, dlažba – vstupná hala, wc, kúpeľňa, technická miestnosť, obklad v kúpeľni, obklad vo WC Pozemok: plocha pozemkov je od  180 m2 – 362 m2, IS (voda, kanalizácia, elektrina)  trativody, parkovacie státie zo zámkovej dlažby pre 2 autá,  oplotenie bočných strán pozemku plotom, Vizuál: Mezonet: BOSEN | 4 izbový rodinný dom v obci Hubice () Poschodový: Lokalita: Výstavba rodinných domov sa nachádza v obci Hubice, v tichej časti dediny neďaleko Bratislavy. Má dobré napojenie na cestnú infraštruktúru s viacerými spojeniami smerom na hlavné mesto, Šamorín, Senec a Dunajskú Stredu.  Kľudná obec Hubice s 500 obyvateľmi poskytuje základu občiansku vybavenosť. Rozšírené možnosti pre oddych, relax a širšia občianska vybavenosť je dostupná pár minút v blízkosti Šamorína. Cena: 235.000€  holodom Cena: 255.000€  štandard poschodvý Cena: 253.000€ štandard prízemný Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je člen
Útulný rodinný bungalov na predaj.
Bosen group Lučenec ponúka exkluzívne na predaj útulný 4 izbový bungalov s garážou, letnou kuchyňou, slnečným pozemkom a krásnou terasou v centre mesta Fiľakovo. DOM: Tento krásny 4 izbový rodinný bungalov bol skolaudovaný v roku 2004 a je situovaný v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo. Celková rozloha pozemku predstavuje 673m2, záhrada 199m2 a zastavaná plocha 474m2 na ktorej je aj veľká garáž s letnou kuchyňou, altánok, krásne upravená slnečná záhrada s okrasnými rastlinami a zastrešená terasa do ktorej sa zamilujete už aj pri prvom pohľade. Úžitková plocha domu predstavuje 122m2 + zastrešená terasa s rouzlohou 34m2 DISPOZÍCIA: Vstup do domu zo závetria priamo do predsiene z ktorej sa dostaneme do obývacej izby atypického oblúkovitého tvaru s krbom. Obývacia izba je čiastočne prepojená s kuchyňou a jedálňou z dvoch strán. V kuchyni je k dispozícii aj špajza, odkladací priestor. Z obývacej izby vedú dvere aj na zastrešenú terasu s výhľadom na záhradu. Denná časť rodinného domu je oddelená posuvnými dverami za ktorými sa nachádza chodba s osobitným prístupom do každej izby a to 1x spálňa s šatníkom, 2x detská izba, 1x kúpeľňa, 1x toaleta. Z chodby je prístup aj na povalu ktorá je využívaná ako úložný priestor. Rodinný dom má vynikajúcu orientáciu J/V a S/Z . IN. SIETE: Dom je napojený na mestskú kanalizáciu, voda je čerpaná z vlastnej studne s pitnou vodou, vykurovanie je v dome elektrické, voda je ohrievaná elektrickým bojlérom (150l). Možnosť napojenia na verejnú vodu a plyn je samozrejmosťou, pôvodný majiteľ si to nevyžadoval. Mesačné náklady predstavujú max 150eu. POZEMOK: Rovinatý, z každej strany oplotený pozemok má celkovú rozlohu 673m2, výhodou je aj pocit samoty nakoľko tento rodinný dom susedí z každej strany len záhradou a nie priamo susedným domom. Práve preto táto nehnuteľnosť ponúka naozaj veľmi kľudné bývanie. GARÁŽ: Murovaná garáž s rozlohou 30 m2 je vhodná aj pre väčšie osobné vozidlo prípadne SUV a má aj úložný priestor v podkroví. Vedľa garáže je k dispozícii aj zastrešené parkovanie s betónovou podlahou. Garáž slúži aj ako dielňa a súčasťou garáže je v zadnej časti oddelená vzácna a zariadená kuchynka ktorú určite ocenia hlavne domáce žienky. ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený s kuchynskou linkou, spotrebičmi, obývaciou izbou, spálňou, s kúpeľnovým nábytkom. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti v centre mesta Fiľakovo, v krátkej uličke bez priamych susedov. Centrum mesta Fiľakovo je len na par minút chôdze kde je kompletná občianska vybavenosť. Mesto Lučenec je tiež veľmi blízko vzdialené len 13km ale aj Maďarské hranice sú len na 10-15 km od Fiľakova. CENA: 260 000 eur VÝHODY DOMU: Hotový rodinný dom so zariadením, krásnou záhradou, garážou, prakticky na bývanie ihneď. Lokalita je tichá bez susedov. Veľmi dobré dispozičné riešenie, atypická obývacia izba prepojená s kuchyňou Slnečná záhrada,
BOSEN | REZERVOVANÝ_5 izbový rodinný dom so záhradou 1075 m2
Typ: Rodinný dom Ulica: Margarétova Obec: Bratislava-Vrakuňa Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v meste Bratislava na začiatku m.č. Vrakuňa s krásnou záhradou a dostatkom súkromia. 3D obhliadka:  DOM: Zastavaná plocha domu je 98 m2, má 2 nadzemné podlažia s úžitkovou plochou cca 160 m2. Disponuje podlahovým vykurovaním, krbom dvomi balkónmi na 2NP ale aj terasou v zadnej časti domu, bazénom a krásnou záhradou. Dom bol skolaudovaný v roku 2014, nevyžaduje žiadnu opravu len bežnú údržbu.  - 1NP - Pozostáva z priestrannej chodby ktorá ústi do veľkej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenským kútom. Dominantou priestoru je centrálne situovaný krb.  Celá miestnosť má možnosť východu na priestrannú terasu za domom v tieni stromu s upraveným trávnikom a bazénom. Na 1NP sa ďalej nachádza technické zázemie, hosťovská kúpeľňa a hosťovská izba.  - 2NP - Na tomto podlaží sa nachádzajú 3 samostatné izby z ktorého jedna je aktuálne využívaná ako pracovňa. Izby sú priestranné v jednej z nich je Walk-in šatník, sú presvetlené strešnými oknami a balkónovými dverami z ktorých má každá prístup na balkón. V kúpeľni je situovaná rohová masážna vaňa a oddelené wc.   ZÁHRADA: Záhrada je rovinatého charakteru. Súčasťou pozemku je aj príjazdová cesta od hlavnej miestnej komunikácie, ktorá je zakončená štrkovým parkovacím státím pre 2-3 autá. Záhrada je upravená s automatickým zavlažovaním a okrasnými rastlinami.  PARKOVANIE: Parkovanie je na pozemku rodinného domu. IS: Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina a plyn. ZARIADENIE: Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom.  LOKALITA: Dom sa nachádza vo Vrakuni, v časti Hrušov ktorá je známa svojou zástavbou rodinných domov s výborným napojením na D1 je jednou z vyhľadávaných častí Bratislavy. V dochôdznej vzdialenosti je situovaná kompletná občianska vybavenosť, nákupné centrá (Avion, Ikea), ihriská, školy, škôlky a parky. CENA DOMU: 460 000 € Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať. Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 196 m2 Úžitková plocha: 160 m2 Plocha pozemku: 1075 m2 Zastavaná plocha: 98 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5 Plocha balkóna: 8 m2 Balkón: áno - 2 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: