bazár, predaj, inzercia, predám

BOSEN | Predaj 3 izbový rodinný dom, pozemok 978 m2, ul. Pri

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Pri Hrádzi
Mestská časť: Jánošíková
Obec: Dunajská Lužná

BOSEN Group Vám ponúka vo výhradnom zastúpení 3. izbový rodinný dom s veľkometrážnym pozemkom v obci Dunajská Lužná, ktorý sa nachádza v kľudnej časti, na ulici pri hrádzi. 

DOM: 4 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 125 m2. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou (zateplenie extreriéru, ktorý zdobí tehlový obklad, plastové okná, kupeľňa). Vykurovanie domu pomocou plynového kotla, infravykurovanie. Kolaudácia domu je z roku 1973. 

DISPOZÍCIA: 3x samostatná izba, jedáleň, kuchyňa so špajzou, kúpelňa so sprchovým kútom, samostatné wc, podkrovie s možnosťou dokončenia, pivnica s technickou miestnosťou. 

POZEMOK:  Veľkosť pozemku je 979 m2, šírka 21 m. Výhodou tohoto pozemku je, že si viete postaviť ďalší rodinný dom podľa vlastných predstáv. Na pozemku sa nachádzajú drobné stavby, drevený altánok. 

IS: Verejná voda, studňa, kanalizácia, plyn, elektrina

PARKOVANIE: Možnosť parkovania je pred rodinným domom, taktiež na pozemku, kde pohodlne zaparkujete 3-4 motorové vozidlá. 

CENA: 309.000€

LOKALITA: Tichá čast obce ponúka komfortné bývanie, nakoľko sa nachádzame pri hrádzi. V obci sa nachádzajú školy (materská, základná I. a II. stupeň), zdravotno-relaxačné centrum, potravinové obchodné reťazce (Tempo, COOP Jednota), pošta, reštaurácie, športovo-rekračné aktivity, jazerá v časti Košariská, diaľnica R7D4 ( BA-10 min., DS-15 min., SC-25 min.). 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Úžitková plocha: 125 m2
Plocha pozemku: 979 m2
Počet podlaží: 3
Počet izieb: 3
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 1
Klimatizácia: nie
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: áno
Voda: studňa a vodovod
Krb: áno
Zariadenie: zariadený
Inžinierske siete: áno
Kanalizácia: áno
Plyn: áno
Internet: optika
Materiál: tehla
Zateplený objekt: áno
Vykurovanie: vlastné - plyn
Pivnica: áno
BOSEN | Predaj 3 izbový rodinný dom, pozemok 978 m2, ul. Pri
Podobné inzeráty
BOSEN | Na predaj rodinný dom s veľkou úrodnou záhradou Záho
Typ: Rodinný dom Ulica: Záhorská Ves Obec: Záhorská Ves Realitná kancelária Bosen Malacky Vám exklusívne ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom s veľkou úrodnou záhradou, vhodný na chalupárčenie, prípadne trvalé bývanie len 15 km od okresného mesta Malacky a 35 km od hlavného mesta Bratislava.  RODINNÝ DOM: pôvodný stav, pôvodný rodinný dom bol postavný v roku 1943, nasledovala prístavba v roku 1955 - 1958, rekonštrukcia a hospodárska budova s garážou bola postavená v roku 1973. Celková podlahová plocha je 75 m2, 3 izby, krov, drevené parkety, pôvodné dvere a zárubne sú z červeného smreku, pôvodné okná su menené. Kúrenie je plynové (radiátory), dom je napojený na elektriku, plyn a vodu, možnosť obytného podkrovia. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu, na liste vlastníctva evidovaný ako rodinný dom. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: zádverie, z ktorého vstupujete do izby. Z izby je vstup do kuchyne a priechodnej obývačky, z ktorej je vstup do spálne. Z kuchyne je vstup do kúpeľne a komory.   POZEMOK: celková výmera pozemku je 1020 m2.  Pozemok je rovinatý, s veľkou úrodnou záhradou. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa.  PARKOVANIE: garáž + parkovanie na vlastnom pozemku pri rodinnom dome. LOKALITA:  Obec Záhorská Ves je vzdialená od okresného mesta Malacky 15 km, hlavné mesto Bratislava je 35 km. V obci je zároveň hraničný prechod, cez rieku Morava jazdí kompa do rakúskej obce Angern, mesto Viedeň je vzdialené len 45 km. V obci Záhorská Ves je materská škôlka, základná škola, reštaurácia, hostinec, potraviny, pošta, zdravotné stredisko, obecný úrad. CENA: 140.000,- EUR Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, , vaskor@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 1020 m2 Typ zeme: rovina Teritórium: Intravilán Úžitková plocha: 75 m2 Zastavaná plocha: 95 m2 Podlahová plocha: 75 m2 Stav: pôvodný stav Počet izieb: 3 Typ budovy: zmiešané Typ výbavy: čiastočne vybavený Garáž: áno Pivnica: áno Špajza: áno Sklad: áno Dielňa: áno Rok výstavby: 1943 Rok poslednej rekonštrukcie: 1973 Celková plocha: 75 m2 Počet garáží: 1 Počet pivníc: 1 Inžinierske siete: áno Voda: áno Elektrika: áno Plyn: áno Voda - na pozemku - vodný zdroj: áno Voda - na pozemku - studňa: áno Elektrika - na pozemku - 230 V: áno Elektrika - na pozemku - 380 V: áno Plyn - na pozemku: áno Vykurovanie - lokálne: áno
BOSEN | Na predaj rodinný dom v obci Pernek s výhľadom na Ma
Typ: Rodinný dom Ulica: Pernek Obec: Pernek Realitná kancelária Bosen Malacky Vám exkluzívne ponúka na predaj  3 izbový rodinný dom s letnou kuchynkou, hospodárskou budovou a garážou v obci Pernek s výhľadom na Malé Karpaty, len 35 km od hlavného mesta Bratislavy. RODINNÝ DOM: pôvodný stav, rekonštruovaná strecha, čiastočne podpivničený, zastavaná plocha je 124 m2 a podlahová plocha je cca. 90 m2, pivnica ma rozlohu 35 m2. 3 izbový rodinný dom, 1x kúpeľňa, 1x samostatné WC, technická miestnosť (v pivnici), komora, odkladací priestor v podkroví rodinného domu.  GARÁŽ: samostatne stojaca garáž na 1 auto spolu s hospodárskou budovou, zastavaná plocha 42 m2. HOSPODÁRSKA BUDOVA: možnosť využiť ako letnú kuchynku, prípadne malý samostatný byt, zastavaná plocha 70 m2.  DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: zádverie, z ktorého sa vstupuje do pivnice a predsiene rodinného domu. Z predsiene je vstup na samostatné WC a do chodby. Z chodby je vstup na povalu, do izby, obývačky a kuchyne. Z kuchyne je vstup do komory a kúpeľne rodinného domu. Z obývačky je vstup do spálne.  POZEMOK: celková výmera pozemku je 819 m2.  Pozemok je rovinatý s výhľadom na Malé Karpaty. Na pozemku sa nachádza kopaná studňa.  PARKOVANIE: garáž pre 1 auto a vonkajšie parkovanie pri rodinnom dome. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza pri hlavnej ceste v obci Pernek, ktorá je vzdialená od okresného mesta Malacky 12 km a od hlavného mesta Bratislava 35 km. Okresné mesto Malacky disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. CENA: 175.000,- EUR Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, , vaskor@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 90 m2 Úžitková plocha: 90 m2 Plocha pozemku: 819 m2 Zastavaná plocha: 124 m2 Podlahová plocha: 90 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Garáž: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 35 m2
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
BOSEN | Predaj 4 izbový rodinný dom s garážou, 117,5 m2, uli
Typ: Rodinný dom Ulica: Jókaiho Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice Bosen Group Vám ponúka na predaj dvojpodlažný 4 izbový rodinný dom s garážou v radovej zástavbe troch domov na Jókaiho ulici v tichej časti Podunajských Biskupíc. DOM: Celková podlahová plocha domu domu je 117,5 m2 + terasy o výmere 14,75 m2 + 16,5 m2. Celková výmera pozemku je 232 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2020 kedy prešiel kompletnou rekonštrukciou, zmenou dispozície a dostavbou, výmenou strechy, zateplenie, nové elektrické rozvody. Záhrada má výmeru 87 m2 a nachádza sa na nej drevený domček, ktorú slúži na uskladnenie záhradného nábytku. Rodinný dom má výborné dispozičné riešenie, nachádza sa tu príprava na krb s komínom a zaujímavosťou je taktiež svetelný tunel alebo strešné okno nad kuchynkou časťou. V dome je podlahové kúrenie na plynový kotol, na 1NP posuvné veľkoformátové plastové okná ako výstup na záhradu. Dom je postavený inteligentným úsporným systémom IZOLOX, ktorý zaručuje výbornú teplotnú izoláciu domu vďaka čomu je dom nízkoenergetický, má vysoké akustické vlastnosti, a výborné statické vlastnosti.  DISPOZÍCIA:  1 NP: Vstupná chodba prepojená s garážou a technickou miestnosťou,  samostatné WC, sklad, priestranná obývacia časť s kuchynskou a jedálenskou časťou s výstupom do záhrady, drevené jednoramenné schodisko.  2 NP o výmere 67 m2: Chodba s priestorom pre uložný priestor s výstupom do všetkých izieb a átria, manželská spálňa s vlastnou kúpeľňou s prípravou na vaňu a wc, kúpeľňa s wc, detská izba s priestorom pre walk-in šatník, pracovňa s výstupom na terasu (14,75 m2) s výhľadom do záhrady.  3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA :  ZARIADENIE: Dom sa predáva BEZ ZARIADENIA v štádiu HOLODOM. LOKALITA: Vynikajúca tichá lokalita s prevládajúcou zástavbou rodinných domov. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, školy, materské školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, zdravotné stredisko, sieť menších obchodov ale aj Billa a Tesco v blízkej vzdialenosti. V okolí sa taktiež nachádzajú priestory pre športové vyžitie či ihriská. Táto lokalita má rýchle napojenie na diaľnicu D4,R7, ale aj zastávka MHD - Stanica Podunajské Biskupice ( bus 70, 78 ) a ŽST ( vlak S70 ) vzdialené len 150 m od domu.  CENA: 360.000 EUR  FOTOGRAFIE miestností sú vytvorené promocou 3D virtuálneho stagingu a nezodpovedajú skutočnému stavu nehnuteľnosti.  Realitný maklér: Klaudia Jenischová, +421 919 188 524, jenischova@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu neh
BOSEN | Na predaj rodinný dom v obci Dolné Trhovište
Typ: Rodinný dom Ulica: Dolné Trhovište Obec: Dolné Trhovište Realitná kancelária Bosen Malacky Vám ponúka na predaj 2 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom, vhodný na chalupárčenie len 10 km od okresného mesta Hlohovec v obci Dolné Trhovište.  RODINNÝ DOM: pôvodný stav, podlahová plocha je cca. 90 m2, 2 izby, drevené parkety, drevené okná, plynové kúrenie (gamaty), piecka, suché WC, elektrická a plynová prípojka, studničná voda, možnosť obytného podkrovia.   DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: predsieň, z ktorej vstupujete do kuchyne a komory. Z komory sa vstupuje do podkrovia rodinného domu. Z kuchyne je vstup do dvoch izieb, jedna je priechodná.  POZEMOK: celková výmera pozemku je 1320 m2.  Pozemok je rovinatý, na pozemku sa nachádza kopaná studňa.  PARKOVANIE: vonkajšie parkovanie pri rodinnom dome. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza pri hlavnej ceste v obci Dolné Trhovište, ktorá je vzdialená od okresného mesta Hlohovec 10 km, Trnava 35 km, Nitra 25 km a od kúpeľného mesta Piešťany 23 km. V obci Dolné Trhovište je materská škôlka, reštaurácia, hostinec, potraviny, pošta. CENA: 65.000,- EUR Realitný maklér: Ing. Ján Vaškor, , vaskor@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 90 m2 Úžitková plocha: 90 m2 Plocha pozemku: 1320 m2 Podlahová plocha: 90 m2 Počet izieb: 2 El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Zariadenie: nezariadený Kanalizácia: nie Plyn: áno Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné
BOSEN | 5 izb. bungalov s krásnou záhradou, Chorvátsky Grob
Typ: Rodinný dom Ulica: Ľanová Obec: Chorvátsky Grob Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj zariadený 5 izbový rodinný dom - bungalov v tichej časti obce Chorvátsky Grob - Čierna Voda. Dom sa predáva spolu s dvojgarážou, ext. skladom, prestrešenou terasou a krásnou záhradou, ktorej súčasťou je aj vírivka. VIDEOOBHLIADKA:  DOM: Podlahová plocha domu, postaveného v roku 2010  je 136,3 m2. Nachádza sa na pozemku o veľkosti 575 m2 a disponuje aj prestrešnou terasou o výmere 32 m2. Suchou nohou sa dostanete tiež do dvojgaráže, ktorá je s domom prepojená. Kúrenie je zabezpečené formou radiátorov, v kúpeľni je podlahové kúrenie a v rámci obývacej izby aj krb. Dom disponuje aj rekuperáciou. Výhodou je aj exterierový sklad s výmerou 4,6 m2 (miesto na náradie), ktorý je prístupný cez garáž. DISPOZÍCIA: Dom disponuje vstupnou chodbou s úložným priestorom, priestrannou dennou časťou - obývacia izba čiastočne oddelená krbom od jedálenskej a kuchynskej časti. V blízkosti obývacej izby sa nachádza pracovňa. V dome sa ďalej nachádzajú tri spálne, kúpeľňa s klasickou vaňou aj sprchovým kútom, šatník, technická miestnosť s toaletou. Z každej obytnej miestnosti je aj výstup na záhradu, resp. terasu. 3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  ZARIADENIE: Dom sa predáva kompletne zariadený (viď. fotografie). V rámci nadštandardu tiež určite oceníte drevené dubové podlahy, krb v rámci obývacej izby, exteriérové žalúzie na oknách, rekuperáciu, prestrešenú terasu s komplet záhradným nábytkom a hojdačkou, čí vírivku na záhrade. POZEMOK: Dom disponuje krásnou udržiavanou záhradou, na ktorej sa nachádzajú okrasné dreviny, stromy a kríky. Vďaka ním získavate nielen príjemný estetický pocit, ale zároveň aj súkromie. Celý pozemok je automaticky zavlažovaný zo studne.  PARKOVANIE: K dispozícii sú 2 garážové parkovacie miesta a zároveň aj vonkajšie parkovacie miesta pre návštevy. IS: Verejná voda, kanalizácia, plyn, elektrina. CENA: 449.990 € LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Chorvátsky Grob v časti Čierna Voda s výbornou dostupnosťou do Bratislavy a s priamým napojením na obchovat a diaľnicu. V obci sa náchadza škola, škôlka, nákupné centrum, obchody, športové centrum, reštaurácie aj zdravotné stredisko. V tesnej blízkosti domu sa nachádza pohybové centrum a cyklochodník. V blízkom okolí sa nachádza Vajnorské jazero a vlaková zastávka do Bratislavy, na ktoré sa viete dostať aj po cyklotrase. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte: Mgr. Ivan Babušík, , babusik@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, porade