bazár, predaj, inzercia, predám

Box - Hygiene Bag System THOMAS

Kategória: Vysávače

Box umožňujúci v prístrojoch PREMIUM TRIEDY vysávanie bez vody.
Určený na rýchle povysávanie napr. keď sa niečo vysype a pod., aby sa nemusel umývať systém vodného filtra po rýchlom uprataní a krátkej práci s vysávačom.
Box - Hygiene Bag System THOMAS
Podobné inzeráty
Náhradné filtračné vrecká THOMAS
Sada náhradných HEPA filtračných vreciek určená pre Hygiene bag systém – box umožňujúci v prístrojoch PREMIUM TRIEDY rady S a T1 vysávanie bez vody.
NOVÝ kvalitný nemecký vysávač THOMAS TURBO POWER
Predám fungo NOVÝ, nevybalený kvalitný nemecký vysávač THOMAS TURBO POWER s HEPA FILTROM a TURBO VYSÁVACÍOU KEFOU. Atraktívny dizajn Mechanické ovládanie sania Elektronické ovládanie sania Mikrofiltračný systém HEPA filter Praktická rukoväť na prenášanie Parkovacia poloha Indikátor výmeny papierového filtra Jednoduchá výmena filtra Automatické navíjanie kábla Priehradka na príslušenstvo v zariadení Teleskopická chrómová trubica Príslušenstvo: turbo tryska hubica na koberce s parketovým nástavcom hubica na čalúnenie štrbinová hubica 32 mm kefa na nábytok mikrofilter HEPA filter Technológia/vlastnosti použitia Napätie: 220-230 voltov Výkon motora vo wattoch: 1800/2000 Systém rúrka/hadica: 32 mm sacia hadica s mech. ovládaním sania Teleskopická sacia trubica, pochrómovaná Automatické navíjanie kábla Filtračný systém: Papierové vrecko na prach: 2,2 l Mikrovýfukový filter HEPA filter, umývateľný Hmotnosť: Dĺžka: 450 mm Šírka: 275 mm Výška: 225 mm Hmotnosť: 6,1 kg
Vysávač vodný
Predám vysávač Robert-Thomas. Používaný, bezchybný stav. Farba ružová. Vysoký výkon, vodná filtrácia, bezvreckovy, tepovanie. Ostatné viď.link. Originál foto.
Thomas Aqua Multi Clean x10 Parquet
Bezvreckový multifuknčný vysávač Thomas Aqua Multi je vhodný tak na suché, ako aj mokré vysávanie kobercov, podláh i parkiet. Zároveň sa dá použiť aj na tepovanie kobercov a čalúneného nábytku. Možnosť dokúpiť vrecká na vysávanie a elektre alebo online obchodoch. Obsahuje komplet príslušenstvo pozostávajúce z 8 nástavcov, rovnako je v cene špeciálny čistiaci prostriedok. Sací výkon sa dá regulovať, takže je vhodný tak na koberce s dlhým vlasom ako aj na vysávanie závesov, či vysávanie prachu so špeciálnym nástavcom. Je vo výbornom stave. Odber možný len osobne v Bratislave alebo v Trenčíne.
Predam vysavač PHILIPS
Predam nevhodny darcek vykonny vysavac PHILIPS performer silent. 5x pouzity. S dokladom o kupe v zaruke. Nahradne vrecka k vysavacu. Podlahový vysávač PHILIPS FC8781/09 Performer Silent ponúka prachové vrecko S-bag s objemom 4 litre je z odolného materiálu, ktorý vydrží až o 50 % dlhšie ako bežné sáčky do vysávačov. Nový filtračný systém na čistenie vzduchu zachytáva 99,9 % jemného prachu. Spotrebič disponuje možnosťou regulácie výkonu a ponúka akčný rádius 12 metrov, čo umožní jednoduché vysávanie aj väčších priestorov. Hlučnosť tohto vysávača Philips neprekročí hodnotu 66 dB. Farba: sýta červená Dĺžka kábla 9 m Indikátor plného vrecka na prach Kovová 2-dielna teleskopická trubica Funkcia SmartLock Elektronické ovládanie na zariadenia