bazár, predaj, inzercia, predám

Box na škrečka, macku

Kategória: Chovateľské potreby

Predám za symbolickú cenu box na škrečka, morča, mačku...plus nožničky na pazuriky...
Box na škrečka, macku
Podobné inzeráty
Box pre škrečka
Predám box pre škrečka..... Rozmery má box 56x38x25cm Osoby odber !!!
Predám klietku pre škrečka s príslušenstvom
Predám klietku pre škrečka vo veľmi dobrom stave spolu s prenosným kufríkom a guľou na pohyb pre škrečka.
Kvalitné krmivo pre mačku
Kvalitné krmivo pre mačku Royal Canin kapsičky Gastrointestinal pre dospelú mačku / 1,10€ ks Bozita Kitten mäsko pre mačiatka 370g / 1,40€ ks. Minimálny odber krmiva aspoň 5 kusov Pre viac info správa
Klietka pre škrečka (hlodavce)
Predám klietku pre škrečka za 10€. Klietka je používaná, avšak stále v dobrom stave. Klietka má biele výsuvné dno (viď. foto). Jedinú vadu uvádzam na fotke číslo 6, náš škrečok plast ohlodal, avšak šikovný otecko to určite správnym lepidlom zalepí :). Rozmery klietky sú vrátane tunelu: 45cm x 28cm x 31cm Pozrite aj na ďalšie inzeráty, ponúkam tam ďalšiu klietku. Pri odbere oboch klietok spolu zvýhodnená cena - 25€.
Klietka pre škrečka (hlodavce)
Predám veľkú klietku pre škrečka za 20€. Klietka je v dobrom stave, predám vrátane príslušenstva na fotografiách (miska na žrádlo, napájačka a drevená preliezačka). Jedinú vadu uvádzam na fotke číslo 6 , kde môžete vidieť štipec, ktorý slúži na udržanie horného poschodia. Na funkčnosti klietky to však nemá vplyv :). Rozmery klietky sú vrátane hornej strechy: 55cm x 33cm x 66cm Pozrite aj na ďalšie inzeráty, ponúkam tam ďalšiu klietku. Pri odbere oboch klietok spolu zvýhodnená cena - 25€.
Klietka pre škrečka Kompletná sada
Ponúkam klietku pre škrečka.Kompletnú zostavu. Stav ako nová. Len osobný odber KE