bazár, predaj, inzercia, predám

BOX + Subbass TURBOSOUND

Kategória: Zvuková technika

iP1000 s procesorom KlarkTeknik 1000W RMS, box hrá stereo a aj do zadu, netreba monitory. Super technika, malé prevedenie iba 6+12kg, bluetooth, ovladanie cez telefón. Veľmi dobrá cena. Monosť vyskúšať na vlasnej aparatúre. Model iP3000 je 2000W sin.
BOX + Subbass TURBOSOUND
Podobné inzeráty
reproduktor Turbosound ix12 1000W + puzdro zadarmo
lacno predám silný aktívny profi reproduktor Turbosound ix12 1000W + puzdro na predaj 4 kusy cena za kus 450€, pri odbere všetkých 425€/ks presné parametre:
Turbosound ip300 alto sub aparatura
Predám komplet zvuk. Vrchy turbosound ip300 Bas 15" Alto profesional Spolu super zvuk. Turbosound uktralahke bedne s vynikajúcim zvukom ked hraju so subbasom je to perfektne. Dá sa plnohodnotne odohrat akcia 120 ľudi -zalezi samozrejme aj od sály Ideál pre menšie kapely alebo mobil DJ kde treba malú a hlavne ľahkú aparatúru. Pre viac info volať. Všetko je stav nových vecí. Vyhľadávanie/ aktívny subwoofer,sub,15",satelity, malý line array,stĺp,stlpovy system/ Cena 1000e komplet
Subbass DAN 118 FL.
Subbass DAN 118 FL za 250,- eur, alebo dohoda. Reproduktor made in USA.
BOX  AKTÍVNY  600W
Turbosound iP300, len 8kg a neskutočný zvuk z KlarkTeknik procesoru. Box hrá stereo !! a aj do zadu (netreba monitory) bluetoth ovládanie cez telefón. Možnosť vyskúšať.
Radial JDI pasívny DI box
Predám tento kvalitný pasívny DI box made in Canada. Použitý párkrát, v stave nového. Pasívny D.I. box zo série JDI osadený transformátormi značky Jensen, primárne určený pre profesionálne použitie na pódiu ale aj v štúdiu. Box je zasadený v kompaktnej, no pevnej kovovej konštrukcii. Izolácia jednotlivých transformátorov nedáva šancu žiadnemu šumu ani brumu. Box je vybavený vstupom pre nástroj s konektorom typu 6,3 mm jack a výstupom Thru, ktorý slúži pre prepojenie boxu s kombom alebo zosilňovačom. Vďaka tlačidlu Merge je možné tieto dva konektory použiť ako stereo vstup pre pravý a ľavý kanál. Symetrický výstup je osadený konektorom typu XLR M. Po oboch stranách zariadenia sú umiestnené malé tlačidlá, ktoré slúžia na funkciu Ground Lift, spomínanú funkiu Merge, pre 180 stupňové otočenie fázy, tlačidlom Speaker a tlačidlom pre aktiváciu alebo deaktiváciu -15dB padu pre použitie s nástrojmi s vysokým výstupným signálom. Zariadenie nepotrebuje žiadne napájanie. Farebné prevedenie: Dark Green.
Behringer KXD12 Ultratone
Predám vysokovýkonné a univerzálne kombo s výnimočnými zvukovými vlastnosťami, ktoré možno použiť ako klávesové ozvučenie, alebo ako ozvučenie pre bicie. Rovnako ho možno použiť ako vysokokvalitný 4-kanálový PA systém. Disponuje bi-Amp zosilňovačom triedy D s výkonom 700W poskytujúci špecializovaný výkon pre nízkofrekvenčný aj vysokofrekvenčný driver. Zvukový prenos zabezpečuje preslávený 12" TURBOSOUND reproduktor a 1" vysokofrekvenčný driver. Okrem toho ponúka KLARK TEKNIK Multi-FX procesor so 100 zabudovanými presetmi vrátane efektov reverb, chorus, flanger, delay pitch shifter a ďalšie, technológiu Feedback Detection System chrániacu aparát pred kritickými frekvenciami, alebo 4.-kanálový stereo mixér so 7-pásmovým grafickým ekvalizérom. Kombo má zabudované 1x XLR In, 2x XLR Out, 8x 1/4" In konektor, 2x 1/4" Out konektor, 1x stereo RCA In, 1x 1/4" vsrtup pre footswitch, 1x 1/4" Stereo Link Out, 1x 1/4" Sub Out a 1/4" slúchadlový výstup.Stav komba ako nové použite iba párkrat doma na cvičenie k el. klavíru.