bazár, predaj, inzercia, predám

Boxerky/ trenky veľkosť L

Kategória: Spodná bielizeň

Predám úplne nové, nenosené boxerky/trenky značky H&M ( 3 kusy ) a LIVERGY ( 1 kus ), veľkosť L.

Cena za kus: 5,00 eur
Predaj aj samostatne.

Cena nezahŕňa cenu poštovného. Osobný odber v Bratislave alebo cez Slovenskú poštu ( cena podľa cenníka SP ) alebo PACKETU.

Kontaktujte ma prosím telefonicky, e-mailom alebo cez WhatsApp. Na SMS neodpovedám. Na odpoveď na inzerát reagujem takmer okamžite. Skontrolujte si SPAM.
Boxerky/ trenky veľkosť L
Podobné inzeráty
Simpsonovci - trenky/boxerky - nenosené - XL
Predám trenky/boxerky - nenosené… všetko to bol neskorý a nevhodný vianočný darček. Spodné prádlo je teda v 100% stave. Nikdy ho nik na sebe nemal oblečené. Simpsonovci 3ks - kupované v House. Cena 9€ za komplet. Veľkosť XL. Len SMS alebo mail. Prosím nevolať! Posielam PACKETOU po úhrade poštovného vopred na účet.
Tezenis - trenky/boxerky - nenosené - XL
Predám trenky/boxerky - nenosené… všetko to bol neskorý a nevhodný vianočný darček. Spodné prádlo je teda v 100% stave. Nikdy ho nik na sebe nemal oblečené. Christmas 4ks - kupované v Tezenis. Cena za komplet 18€. Veľkosť XL. V prípade záujmu o nie všetky kusy stačí napísať a dá sa dohodnúť - 5€ za kus. Len SMS alebo mail. Prosím nevolať! Posielam PACKETOU po úhrade poštovného vopred na účet.
Pánske boxerky Calvin Klein, veľ.M
Ponúkam na predaj pánske trenky/boxerky zn. Calvin Klein, 100% originál. Veľ. M, aj sedí. Šírka pásu 36,5cm.Zloženie materiálu : 95% bavlna, 5% elastan. Zabalené v krabičke, ako na fotke, vhodné ako krásny darček. K dispozícii sú 2 kusy rovnakého strihu. Čierne so striebornou metalickou gumou a čierne s ružovou metalickou gumou. Pôvodná cena za 1 kus bola 29,95€. Ponúkam spolu 2 kusy za cenu 25€. Osobný odber v KE alebo zasielam poštou po platbe na účet. Pre viac info správa príp. . Ďakujem že rešpektujete moje podmienky predaja :)
Detske chlapcenske boxerky Dedoles
Predam len po mojom syncekovi boxerky 98/104 velkost 2-4 roky.Sedeli syncekovi presne boli nosené na striedačku s inými 5ks boxerky dedoles stav ako na foto.Nefajciarske prostredie Cena spolu 12€+postovne Platba na ucet alebo Osobne v Roznave NA DOBIERKU NEPOSIELAM
Supreme x LV boxerky
Predam supreme x LV boxerky 1:1 vo velmi vysokej kvalite nerozpoznatelne. V pripade zaujmu kontaktovat na e-mail(sujasebko@}, NEVOLAT. Vsetky boxerky su vo velkosti L. 20e=1ks
Dámske trenky
Nenosené dámske trenky, príp. domáce oblečenie. Veľkosť sadne L