bazár, predaj, inzercia, predám

Boxerske prilby a lapy

Kategória: Fitness, jogging

Predam boxerske prilby velkosti L a lapy. Boxerske prilby boli minimalne pouzivane a nasledne uskladnene v skrinke. Predavam z dovodu nevyuzitia.

Lapy su vhodne pre zaciatocnikov a deti prip niekoho kto si chce otestovat silu bez techniky. Polstrovanie je slabsie a pri silnejsich a technickych kopoch citit energiu na predlaktiach.

Inzerat je platny do zmazania. Na SMS neodpovedam. Osobny odber je mozny v Podunajskych Biskupiciach prip. zaslem postou. Cena dokopy s lapami 40 eur, inak jednotlivo 10 eur.
Boxerske prilby a lapy
Podobné inzeráty
Boxovacie vrece, rukavice a lapy
Dobrý deň Predám boxovacie vrece + boxovacie rukavice a lapy
Lapy
Predám lapy na tréning kopov. Stav ako na foto. Najlepšie osobný odber.
Prilby na cyklistiku, korčule, skejt, kolobežka
Predám zachovalé, nastavovacie cyklistické prilby, ale taktiež vhodné aj na korčule, skejt, kolobežky : - zn. Fang Master - detská v. XS 48 - 52 (10e) - zn. Sekura - helma pre fix obv. v. L 61 cm (10e) - zn. Crivit - nastavitelná velkosť S/M pre obvod hlavy 54 - 60 cm. Helma je nová a má vzadu integrované červené výstražné svetlo, viď. posledné tri obrázky (20e) Prilby sa dajú ešte presne individuálne na hlavu prispôsobiť nastavovacím kolieskom na zadnej časti prilby. Na požiadanie mám aj chrániče na ruky, lakte a kolená. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Boxerské rukavice Lonsdale
Predám boxerské rukavice Lonsdale v perfektnom stave,veľkosť 12 oz.Po dohode pošlem aj na dobierku
Boxerské vrece
Predám boxerské vrece
Boxerské rukavice
Predám boxerské gélové adidas rukavice veľkosť XL Rukavice sú nepoužité len nemajú originál balenie Cena 20e