bazár, predaj, inzercia, predám

Bridlicova doska s umyvadlom

Kategória: Kúpeľne

Predám brydlicovu dosku s umyvadlom do kupelňe. Mám aj tacku do sprchy z bridlice.
Bridlicova doska s umyvadlom
Podobné inzeráty
Bridlicová sprchová vaňička
Predám bridlicove sprchové vaňičky , mám 3 kusy , cena je s dohodou.
Predám dosku pod umývadlo
Predám maximálne zachovalú dosku pod umývadlo do kúpelne - Doska pod umývadlo Naturel Dolce 130x50 cm dub bardolino, otvor pod umývadlom už je, taktiež ponúkam v cene zavesné konzoly so skrutkami. Na fotografiách je doska s umývadlom ako bola používaná. Doska je ako nová!! Košice max okolie, prípadne vlastný odvoz. Kupované v SIKO, pôvodná cena 139€ ponúkam za 80€ pripdne dohoda.
Skrinky s umyvadlom
Na predaj,zachovalú závesnu zostavu skriniek s umyvadlom na stenu,skladá sa z 3 skriniek jedná dvojdverová dve jednodverové s umývadlom,dlžka je 141cm za 120€.V prípade záujmu volajte na t.č.:.Nie SMS.
Skrinka s umyvadlom zo SIKA, uplne nove, vyhodnejsia cena
Predam skrinku s umyvadlom, uplne novu. Kupili sme nespravny rozmer. V ramci Presova doveziem k vam. Stala 107,33 eur + doprava 20 eur = 127.33 eur, predam za 85 eur aj s dovozom. Usetrite cas aj peniaze. Dam Vam aj blocek o kupe, 2 rocna zaruka. Kupovane pred par dnami Mozte si to pozriet aj na stranke Siko Kúpeľňová skrinka s umývadlom Jika Litt 40x22,1x67,5 cm v šedej farbe H
Veľká dubová doska pod umývadlo
Dubová doska pod umývadlo alebo kúpelňová doska z masívneho dreva dubu. Doska je ošetrená do mokrého prostredia takže ani veľké množstvo vody a vlhkosti jej neuškodí. Rozmer tejto kúpelňovej dosky je 202 x 58-50cm.
Skrinka s umývadlom a batériou
Predám skrinku do kúpeľne s umývadlom a batériou, šírka:57cm, výška: 85cm, hĺbka: 30cm. Z poličiek je povypilované, inak v dobrom stave. Cena: 20€, len osobný odber Levice.