bazár, predaj, inzercia, predám

Brigáda + TPP

Kategória: Administratíva

Do novootvoreného e-shopu a showroomu v Bánovciach nad Bebravou, hľadáme pracovníka/čku na pozíciu operátor, s náplňou práce :
- prijem telefonických a e-mailových objednávok,
- zodpovedný prístup k práci,
- poskytovanie informácií o tovare
- kontrola objednávok a komunikácia so zákazníkom v eshope,
- administratívne a pomocné úlohy
- odbavenie objednávok
- prijemné vystupovanie, dobré komunikačné schopnosti
- samostatnosť, zodpovednosť.
- Práca s PC- Microsoft Excel, Word, Outlook, PowerPoint – pokročilý
Jazykové znalosti: Anglický jazyk na komunikatívnej úrovni výhodou.

Práca je vhodná aj pre absolventa

Zamestnanecké výhody:
- istota fixného platu
- motivačné odmeny
- osobný a kariérny rozvoj a rast
- firemný mobil, notebook ...
- moderné pracovné prostredie.

Platové podmienky a ostatné výhody po osobnom pohovore.
Brigáda + TPP
Podobné inzeráty
brigada, s moznostou sirsieho uvazku
Brigada na cca 8 - 15 hod tyzdenne v administrative v oblasti Spravy bytovych domov. Idealne utorok a stvrtok poobede, pripadne aj ine dni sa da dohodnut v ramci moznosti. Miesto prace: Bajkalska 25, Bratislava. Odmena 4 - 5 EUR/hod. Vyhodou student s ekonomickym/stavebnym zameranim, resp.ak pracujete na nizsi uvazok a chcete si privyrobit. FAKTURACIA A PRAX V OBLASTI SPRAVA BYTOVYCH DOMOV VYHODOU. Po zaskoleni v buducnosti moznost aj sirsieho uvazku.
Hladam prácu TPP
Hľadám prácu na TPP od 1.9.2023 ako administratívna pracovníčka, fakturantka atď. Skúsenosti mám, v prípade záujmu prepošlem životopis.Pracovná doba ideálne od 6:30/7:00 - 14:30/15:00.
Asistent/ka manažéra
Ak máš záujem o celoročnú brigádu v administratíve a si študent VŠ v Prešove ( ideálne 1.-2. ročník ) Druh pracovného pomeru: na dohodu (študentská brigáda) Termín nástupu: momentálne obsadené Mzdové podmienky: 6 EUR/hod. (s odvodovou odpočítateľnou položkou ) Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: akvizícia nových klientov, telefonovanie, komunikácia s existujúcimi klientmi, písanie emailov, práca v MS Office (Word, Excel), administratívne úkony, vybavovanie pošty. Kontaktná osoba: Anton Longauer Životopis zasielať na: longauer@
BRIGÁDA NA LETO V TRNAVE
Hľadám komunikatívnych, zodpovedných a samostatných študentov denného štúdia na vykonávanie administratívnych prác v Trnave (komunikácia so zákazníkmi, vyplňovanie dotazníkov prevažne v nákupných centrách). Pracuje sa každú sobotu v mesiaci od 10:00 do 16:00. Odvoz na miesto výkonu práce ako aj pitný režim zabezpečený. Hodinová čistá mzda je 6,25€ + výkonnostný bonus až do výšky 20€/deň. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na e-maily: nikolas.siskaa@
Asistent, Administrativa, Brigáda
Dobrý deň, do okresnej kancelárie v Bánovciach n/Bebr a pripravovanej kancelárie v TN a PE hľadáme človeka na výpomoc. (ideálne pre absolventa alebo študenta VŠ) Náplň práce: -administratíva -práca na tablete/PC - emaily, pracovný portál, kalkulačky. -komunikácia- telefonická a mailová Všetko čo bude potrebné vedieť osobne zaučíme a zaškolíme. interný vzdelávací systém, lektor. Výhodou je flexibilný pracovný čas. Ideálne pre človeka popri škole/ popri práci. Časovo 5-10 hodín týždenne. perspektíva kariérne rásť pokiaľ je záujem a ochota. - Mzda v čistom 300-500€ - po zaškolení a odbornom vzdelaní cca 6-12mesiacov 1000 - 1500€ Poprosím kontakovať na tel. čisle , alebo zaslať životopis na mail.
Administratívny pracovník s NJ
-práca v BA -komunikáci v nemeckom jazyku s klientmi -zmluva na TPP alebo IČO -firemné auto -telefon+paušal Požiadavky: Nemecký jazyk B2 Mzda: od 2000EUR/mesiac.