bazár, predaj, inzercia, predám

Brigádnik na montáže nábytok

Kategória: Remeselné práce

Hľadám brigádnika na montáže nábytku.Viac info po tel.
Brigádnik na montáže nábytok
Podobné inzeráty
HĽADAME MONTEROV-interieru,nabytku,regálov,sklených priečok
Hľadáme montážnych pracovníkov prípadne celé partie na montáž nábytku, interiérov, regálových systémov, sklených priečok v zahraničí prevažne v Nemecku. Hodinová sadzba pre montérov na montáže bez jazykovej znalosti 15€/h. Hodinová sadzba montérov s jazykovou znalosťou Nemecky 17€/h. Benefity: platené ubytovanie, firemné auto pridelené na montáže, zabezpečené náradie a firemné oblečenie. Jedná sa o turnusovú prácu, ktorá sa vykonáva počas týždna, na víkendy sa chodí prevažne domov alebo po dohode. Pracovný čas minimálne 10h denne. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať!
Montáže solárních panelů v Rakousku
Přijmeme pracovníky na montáže solárních panelů na rodinné domy do Rakouska. Práce na HPP s českou smlouvou, mzda až 100.000,-Kč (45,-EUR/ kWp), hrazené ubytování. Po - pá, víkendy volné. Předchozí praxe podmínkou, znalost NJ nebo AJ výhodou. Dlouhodobá práce. Nástup ihned.
Príležitostná montáž stavebnicových schodov - západ SR a ČR
Hľadáme jednotlivcov alebo zohranú dvojicu na montáž stavebnicových schodov na západnom a strednom Slovensku a v ČR. Jedná sa o skladačky podľa návodu, nie je potrebná prax, ale zručnosť, firma vám dá podporu. Pred každou montážou si prejdeme návrhnuté schodisko a postup. Plne sa môžete spoľahnúť na našu podporu a v prípade potreby pomoc počas celej doby montáže. Montáž schodiska je v rozsahu od 5 - 10 hod. Sám si volíte termín montáže podľa dohody so zákazníkom. Požiadavky: - Práca na Živnosť - Vlastné náradie (základná výbava - vŕtačka, AKU skrutkovač, uhlová brúska, kotúčová píla, sada kľúčov, vodováha...) - Vlastné auto - Cena za montáž schodov sa pohybuje od 200 EUR (pri dvojici je to 100 EUR/osobu) + paušálne náhrady za ubehnuté km. Sme importérom schodov z Talianska, Nemecka a Rakúska. Web:
Práca v stolárskej dielni
Hľadáme pomocníka do našej stolárskej firmy 3M Interier - Nábytok na mieru. Sídlime v Prievidzi, pričom montáže realizujeme po celom Slovensku. Základnými požiadavkami na uchádzača sú spoľahlivosť, dôslednosť, cit pre detail a znalosť remesla. Na oplátku vám ponúkame prácu v príjemnej atmosfére s profesionálmi vo svojom odbore, príležitosť priučiť sa novým veciam a férové finančné ohodnotenie. Ponúkaná práca je formou živnosti. Váš mesačný zárobok sa bude v závislosti na šikovnosti a výkone pohybovať okolo 1000 až 2000 €. Na presných podmienkach sa spolu ešte dohodneme. Ak chcete spolupracovať so skúsenými stolármi, ktorí si dávajú záležať na špičkovej kvalite, čestnom prístupe a 100% spokojnosti zákazníkov, napíšte nám správu alebo zavolajte na číslo . Tešíme sa na vás!
Hľadáme montérov nábytku do Nemecka
Máš skúsenosti s montážou nábytku? Si stolár alebo si pracoval v stolárskej dielni? Do nášho tímu hľadáme nových kolegov s praxou v oblasti nábytkárstva. PRAX je nutnosťou: -zručnosti pri práci s drevom -dorezávanie -zručnosť pri práci s pílami -odvedenie precíznej a čistej práce podľa požiadaviek klienta -cit pre detail -tímovosť PRÁCA LEN NA ŽIVNOSŤ!!! Poskytneme pomoc pri vybavovaní všetkých potrebných náležitostí. Pomoc pri fakturácii, či účtovníctve. Pravidelné uhrádzanie faktúr. Mzdové podmienky: Od 2000-2500 Eur / mesačne (podľa turnusov) ČO PONÚKAME? -FIREMNÉ AUTÁ -PRÍSPEVOK na pohonné hmoty. -VEĽKÉ MONTÁŽNE NÁRADIE zabezpečuje firma -UBYTOVANIE - vybavuje a hradí firma (plne zariadené privaty, apartmány, byty) V prípade záujmu nás kontaktuje na tel. č. V prípade , ak nás kontaktujete emailom, uveďte telefonický kontakt pre rýchlejšiu komunikáciu. #monter #vystavar #montaze #montazneprace #stolar #pracanemecko #pracazahranicie #praca #montageteam #nabytok
Terasa Altánok na mieru Na mieru
Pristrešok. Terasy na mieru. Schody Dvere Nábytok Kuchyňa wpc podlaha Drevodom Dlažkovica. Záhrada Oplotok Exoticke dreviny Detská izba Spálňa Chodba Garáž Samonosné schody. Obklad. Hranol Dosky Fólie na altanky Nabytok na mieru. Montážne práce.