bazár, predaj, inzercia, predám

Brigádnik - študent Senica

Kategória: Servis a služby


Hľadáme brigádnikov - študentov v Senici,
na fyzickú prácu (odpratávanie konárov).

Mzda 5€ / brutto
Kontakt 0911 474 71 Názory našich pracovníkov:
Brigádnik - študent Senica
Podobné inzeráty
Kurier -  BoltFood, Foodora,
Prijmeme kuriérov pre aplikáciu BOLT FOOD, Foodora, . Staň sa profesionálnym kuriérom a rozvážaj kedy ti to vyhovuje. Tvojou úlohou je zodpovednosť, proaktívny prístup k zákazníkom a mať vždy dobrú náladu. (: Staň sa pánom svojho času a poď pracovať ako kuriér. Čo potrebuješ? - minimálny vek 16 r. - komunikatívnosť - spoľahlivosť - orientačná schopnosť - ochota pracovať Čo poskytujeme? - Pracovný pomer - Prácu pre stabilnú flotilu - Vyplácanie na týždennej báze - Podporu - Flexibilnú pracovnú dobu - Výhodné podmienky - Férový prístup ___________________________________________ Pred začatím je potrebné prejsť krátkym interným vyberovým kolom, ktoré zahŕňa otázky na najčastejšie krízové situácie. Práca je možná na polovičný úväzok, dohodu alebo SZČO/S.R.O. mzda sa odvíja od vašej šikovnosti a počtu objednávok, uprednostňujeme aktívnych kuriérov. v priemere od 300€ až do 550€ týždenne po odpočítaní provízie! Rozvoz môžeš vykonávať: - aute - motocykel - bicykel - skúter Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Zamestnanecké výhody, benefity možnosť prenajať si od nás bicykle, skútre, autá (LPG) za zvýhodnené ceny. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním základné vzdelanie študent strednej školy stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie študent vysokej školy Vodičský preukaz B Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti InfinityDRIVE s.r.o. je stabilný flotilový partner pre spoločnosti Bolt Food, Foodora a pôsobiaca na Slovenskom trhu a Bolt Food aj na Českom trhu. Zabezpečujeme registrácie vodičov, pomoc s fakturáciami, online podporou a možnosťou prenajímať si od nás bicykle, skútre, autá (LPG) za zvýhodnené ceny pre našich kuriérov.
Kurier/Brigadnik/výpomoc
Dobrý deň. Do nášho kurierského tímu (DPD) radi prijmeme kolegu :) Náplň práce: Rozvoz zásielok v Ruzoberku + blizke okolie. Čas rozvozu: 7:00-16:00 Práca je ohodnotená od šikovnosti kuriéra od 1 100-2 100EUR/mesiac. práca na živnosť. Vyžadujeme: vodičský preukaz: B Pracuje sa len pracovné dni. Bližšie info správa/tel : . Ďakujem.
Údržbár exteriérov TPP - Senica
Údržbár exteriérov - Senica Máš chuť pracovať na vzduchu a miluješ vôňu pokosenej trávy? Hľadáme na TPP zamestnanca na 8/h . Výhody: príspevok na stravu. Doprava na miesto výkonu práce zabezpečená. Sme firma Unicarback Slovakia, s.r.o. RSP poskytujúca služby údržby exteriérov, na celom území SR. U nás pracujete na čerstvom vzduchu . Vďaka nám budete stále v dobrej kondícii. Názory našich pracovníkov:
Automechanik v značkovom servise SUBARU STILCAR Košice s.r.o
Miesto práce: Hraničná 1, Juh-Barca Druh pracovného pomeru: plný úväzok, živnosť Termín nástupu: Ihneď Mzdové podmienky: (brutto) 1 000 - 1 350 EUR/mesiac Mzda závisí od výkonu ako podiel, v % zo zarobeného € na zákazkách v NH, pričom horná hranica nie je stanovená. Informácie o pracovnom mieste: Náplň práce, právomoci a zodpovednosti - vykonávanie pravidelných prehliadok, záručných, po záručných - kontrola technického stavu vozidiel - diagnostikovanie porúch - montáž a servis automobilových doplnkov a príslušenstva Zamestnanecké výhody, benefity - korektný prístup a spravodlivé odmeňovanie - práca na jednu zmenu - rôzne formy odmeny alebo pomoci - pravidelné vzdelávanie v oblasti práce - slušne jednanie /rodinná firma/ Informácie o výberovom konaní Zasielajte nám prosím: - životopis s fotografiou - zoznam predchádzajúcich zamestnaní s kontaktom Požiadavky na zamestnanca: stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie študent vysokej školy vysokoškolské I. stupňa Vodičský preukaz B Osobnostné predpoklady a zručnosti: - vyučenie v odbore alebo 2ročná prax - zodpovednosť - ochota pracovať a hľadať riešenia - vysoké pracovné nasadenie - spoľahlivosť - ovládanie diagnostických prístrojov v autoopravárenskej praxi výhodou - bezúhonnosť Inzerujúca spoločnosť-Stručná charakteristika spoločnosti Autorizovaný predaj a servis vozidiel SUBARU a ISUZU. STILCAR je spoločnosť, ktorá sa od roku 2001 zaoberá najmä predajom a servisom vozidiel značky SUBARU a ISUZU. Kontakt Kontaktná osoba: Iman Jiří Tel.: E-mail: subaru@
Mechanik manipulačnej techniky
Ponúkame prácu na TPP na pozícii Mechanik manipulačnej techniky / motorár Náplň práce: - vykonávanie údržbárskych a opravárenských prác vysokozdvižných vozíkov a zdvíhacích plošín, - vykonávanie bežných, stredných a generálnych opráv vysokozdvižných vozíkov a zdvíhacích plošín, - vykonávanie preventívnej údržby, - vykonávanie výmeny olejov, filtrov, mazacích kvapalín a tukov. Podmienky na uchádzača: - technické zameranie, - študent v odbore automechanik, (elektrikár), nastavovač strojov a zariadení, strojár, zámočník, - vodičský preukaz sk. B výhodou. Práca vhodná aj pre absolventov. Prax v oblasti opráv a údržby strojov a zariadení výhodou. Pracovná doba: Po - Pia 7:00- 16:00 Miesto výkonu práce: Trnava Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: - stredoškolské bez maturity, - stredoškolské s maturitou. Osobnostné predpoklady a zručnosti: - dodržanie pracovnej a technologickej disciplíny, - flexibilita, - samostatnosť, - spoľahlivosť, - manuálna zručnosť.
Hľadáme mechanika/mechaničku manipulačnej techniky
Ponúkame prácu na TPP na pozícii Mechanik manipulačnej techniky Náplň práce: - vykonávanie údržbárskych a opravárenských prác vysokozdvižných vozíkov a zdvíhacích plošín, - vykonávanie bežných, stredných a generálnych opráv vysokozdvižných vozíkov a zdvíhacích plošín, - vykonávanie preventívnej údržby, - vykonávanie výmeny olejov, filtrov, mazacích kvapalín a tukov. Podmienky na uchádzača: - technické zameranie, - študent v odbore automechanik, (elektrikár), nastavovač strojov a zariadení, strojár, zámočník, - vodičský preukaz sk. B výhodou. Prax v oblasti opráv a údržby strojov a zariadení výhodou. Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním: - stredoškolské bez maturity, - stredoškolské s maturitou. Osobnostné predpoklady a zručnosti: - dodržanie pracovnej a technologickej disciplíny, - flexibilita, - samostatnosť, - spoľahlivosť, - manuálna zručnosť. V prípade záujmu nám prosím zašlite e-mailom Váš životopis na sluzby@ a