bazár, predaj, inzercia, predám

Brigadnik v Trnave

Kategória: Brigády

Prijmeme na dlhodobu brigadu dorucovatela (dochodca, pracujuci atd.) na roznos tlace v Trnave. Brigada sa robi niekolko krat do mesiaca - podla nasej potreby. Roznos je v rannych hodinach do 8.30hod.. Roznasa sa tlac predplatitelom do postovych schranok len rano! Tlac je dobre roznasat na bicykli,kolobezke (peso nie). Jedna sa o lokalitu roznosu Hospodarska alebo Kopanka. Ponukame dlhodobbu brigadu a rozne benefity. Volat od 10.00-17.00hod., uchadzaci ktory maju zaujem poprosim pisat do mailu odkial ste, skusensti s roznosom atd. Mzda za jeden roznos 7-10€, praca na 2hod.denne rano.
Brigadnik v Trnave
Podobné inzeráty
Dlhodobá brigáda - roznos letákov - Košice okolie
Dlhodobá brigáda - roznos letákov -Košice a okolie Hľadáme do tímu ľudí na roznos letákov v Košiciach a blízkych obciach. Jedná sa o malé letáčiky veľkosti A5. Roznáša sa podľa dohody tri až päť dní v týždni. Mzda je určená podľa počtu roznesených letákov. Mzda je vyplácaná každý týždeň. Jeden brigádnik roznáša VIACERÉ obce v okrese podľa dohody. Ideálne je mať vlastné motorové vozidlo (náklady preplácame) Pre prijatie je potrebné uviesť do e-mailu Vaše bydlisko a telefónne číslo aby sme Vás vedeli spätne kontaktovať. E-mail: info@
Dlhodobá brigáda - roznos letákov - Levice okolie
Dlhodobá brigáda - roznos letákov -Levice a okolie Hľadáme do tímu ľudí na roznos letákov v Leviciach a blízkych obciach. Jedná sa o malé letáčiky veľkosti A5. Roznáša sa podľa dohody tri až päť dní v týždni. Mzda je určená podľa počtu roznesených letákov. Mzda je vyplácaná každý týždeň. Jeden brigádnik roznáša VIACERÉ obce v okrese podľa dohody. Ideálne je mať vlastné motorové vozidlo (náklady preplácame) Pre prijatie je potrebné uviesť do e-mailu Vaše bydlisko a telefónne číslo aby sme Vás vedeli spätne kontaktovať. E-mail: info@
Kosenie + úprava záhrady
brigádnik na kosenie a úprava pozemku.
Brigádnik na ľahké montážne prace
Hladam brigádnika na pomoc pri montáži klimatizacii skor staršieho nad 50. r z Galanty alebo z okolia. 1000 e/ mesiac 5 dni práca 2 dni voľno .
Hľadám brigádu na stavbe
Dobrý deň, hľadám si brigádu v Bratislave a okolí ako pomocník / brigádnik. Mám 31 rokov, mám auto, som flexibilný a fyzicky zdatný. Za akúkoľvek pracovnú ponuku / info budem vďačný, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte sms alebo tel. hovorom. Ďakujem.
Brigádnik na pomocné práce
Prijmeme brigádnika na pomocné práce v stavebníctve v Prešove. Mzda podľa dohody.