bazár, predaj, inzercia, predám

Brokovnica FABARM STF12 12/76 11" FDE

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam novu nepouzitu FABARM STF12 kal. 12/76 s 11" hlavnou v pieskovej farbe, jedina svojho druhu v ziadnom obchode ju nenajdete, vhodna na breaching, medvede a ine skodne organizmy.

Pre viac info ma nevahajte kontaktovat na whatsapp.
Brokovnica FABARM STF12  12/76 11" FDE
Podobné inzeráty
Brokovnica Fabarm STF12 12ga
Predám málo používanú brokovnicu od talianskeho výrobcu Fabarm. Brokovnica má chrómovanú hlaveň, sklopnú pažbu a taktické úsťové zariadenie. V cene sú hliníkové sklopné mieridlá a dvojbodový popruh.
Brokovnica Fabarm Martial 12-76
Predám opakovaciu brokovnicu Fabarm Martial 12-76 zelenej farby, ani raz nestrielanú.
Na predaj T4E Brokovnica
Brokovnica Umarex T4E HDX 68 16J Brokovnica HDX 68 je poháňaná dvoma bombičkami CO2 12g. Vkladajú sa do puzdra prekrytého pažbou brokovnice. Vo chvíli, keď je potrebné mať zbraň pod tlakom, stačí naraziť uzáver v zadnej časti pažby a dôjde k natlakovaniu zbrane. Vďaka tomuto systému nedochádza k zbytočnému opotrebovaniu tesnenia a ventilu zbrane, ktoré spôsobuje neustále nosenie zbrane pod tlakom. Konštrukcia je tvorená zliatinovým základným rámom, ktorý je až následne pokrytý polymérom. Istenie proti náhodnému výstrelu tzv. poistka je umiestnená za spúšťou na ráme brokovnice. Má podobu prepínača ovládaného stlačením z pravej či ľavej strany. Aby bolo možné nabíjanie a prebíjanie je potrebné mať brokovnicu odistenú a spúšť stlačenú. Strelivo Rubber Ball sa vkladá z boku do zásobníka cez otvorený záver, ktorý pojme až 16 ks streliva. Otvor na nabíjanie sa otvorí po natiahnutí brokovnice jej predpažbím. Pohybom predpažbia vzad a vpred dochádza k prebíjaniu. Spúšťový mechanizmus má v prípade modelu T4E HDX 68 režim Single Action. Spúšť má na starosti iba samotný výstrel. K natiahnutiu bicieho mechanizmu dochádza počas prebíjania. Vzduchová brokovnica Umarex T4E HDX 68 nemusí slúžiť len na obrannú streľbu. Nie je síce pre závodnú terčovú streľbu, ale dobre si poradí aj s plechovkami alebo inými cvičnými terčmi. S mierením Vám tu pomôžu štandardné mieridlá, kedy muška je pevná a cieľnik nastaviteľný výškovo aj stranovo. Vďaka prítomným RIS lištám 22 mm je možné vybaviť HDX, kolimátorom, optikou, laserom a iným taktickým doplnkom.
FABARM Brokovy Automat
Predam NOVÚ Brokovnicu/Brokovy Automat Vyrobca FABARM Lion H38 Luxe (Made in Italy) Kal. 12/76 mm Hlaven 90cm (Specialna dlha verzia) Prevedenie: Tmave Drevo - Turecky orech Zbran je Nova! Vystrielanych skusobne 10ks nabojov. Predava sa v Original baleni s povodnym prislusenstvom, tak ako je na foto. Dohoda na cene mozna pri serioznom zaujme. Nutne ZP a Nakupne povolenie. Prepis PIEŠŤANY.
Fabarm 28/70
Predám fabarm 28/70 nová zbraň oceľová baskula 5xčok plus naboje 3mm 3.5mm 4mm Slug Viac info po tel
Fabarm STF 12
Taktické brokovnice FABARM STF 12 vo všetkých variantoch ešte kým je čas!!!!!