bazár, predaj, inzercia, predám

BRT 006 Zeiss

Kategória: Zberateľstvo

Predám zo zbierky BRT 006 Carl Zeiss Jena
BRT 006 Zeiss
Podobné inzeráty
predam mikroskop ZEISS
predam mikroskop ZEISS komplet v drevenej bedni s prislusenstvom,vsetko original CARL ZEISS ocnice 6,3 2x 7 10 3x 15 objektivy... 8 3,2 10 40 90 100 vsetko ako nove,plne funkcne mozna vymena za gramo platne,strieborne mince,stare bankovky,noze,zlomkove zlato,strieborne sperky
Vojenský ďalekohľad Carl Zeiss Jena DF 8x
Ponúkam nemecký vojenský ďalekohľad z roku 1908, Carl Zeiss Jena DF 8x. Tieto ďalekohľady sa používali v 1. svetovej vojne, na svoj vek je v perfektnom stave. Puzdro je asi novšie, Made in Germany. Cena i s poštovným 130 euro, platba bankovým prevodom, prípadne osobné prevzatie. Link na tento typ ďalekohľadu:
Carl Zeiss Jena Marineglas 6x30
Predám originálny ďalekohľad z prvej svetovej vojny pouzivaný Rakúsko-Uhorskou armádou. Vyrobený v Carl Zeiss Jena s označením pre vojenské použitie Marineglas. vojenske, nemecké, optika, dienstglas. Porite aj moje ostatné inzeráty..
Fotoaparat  Zeiss...
Ponukam na predaj stary,funkčny,s bleskom fotoaparat: Carl Zeiss-Welta!
Puškohľad - 432 zeiss JENA DDR  ZKK-600
Predám puškohľad 4*32 zeiss JENA DDR ZKK-600 spolu s montážou. Jeho stav je plne funkčný.
Ďalekohľad Carl zeiss jena m 7x50 BINOCTEM
Prodám kvalitní německý dalekohled Carl zeiss jena 7x50 BINOCTEM optika je čistá bez prachu a zamlženi obraz je jasný a ostrý mechanika chodí lehce, osobne předání v Blansku nebo můžu poslat zasilkovnou (pecketa) po zaplacení předem na účet, cena 150€ je včetně poštovného.