bazár, predaj, inzercia, predám

Brutals Štetka, nebude odvrávať

Kategória: Zdravie a krása

Za 3 cigy vymením štetku, na ksicht, používaná na makeup asi. Pri veľkom dopyte možnosť predaja za 1€
Brutals Štetka, nebude odvrávať
Podobné inzeráty
Štetka na holenie - badger
Luxusná štetka na holenie značky Concorde.
Špirála na natáčanie vlasov, NOVÉ
Curlingová stuha je vyrobená z bavlny a špongie. Dá sa opakovane používať po dlhú dobu. A aby vaše vlasy vyzerali a cítili sa úžasne. Bezhrievacia kulma má za cieľ poskytnúť vašim vlasom jemnú metódu kulmovania. Rozlúčte sa s lámavosťou a rozštiepenými končekmi a pozdravte zdravé vlasy. Veľmi vhodné pre husté, riedke, kučeravé alebo rovné vlasy. Zaoblený a hladký povrch nebude ťahať ani poškodzovať vlasy. Čelenku s kulmou noste na hlave ako čelenku. Môžete ho natočiť navrchu, alebo pripevniť jednu stranu čelenkou ako do chvosta a potom obtočiť na druhú stranu kulmy, aby ste vysušili alebo mierne navlhčiť vlasy, a pomocou čelenky zaistite gumičku v spodnej časti. . Uistite sa, že sa pevne zabalíte a začnite od vrchu hlavy. Môže zostať hodinu alebo dve počas dňa, keď sú vlasy mierne mokré, a môže zostať cez noc, keď sú vlasy mierne mokré alebo suché. Tieto módne sponky do vlasov je možné použiť pri rôznych príležitostiach, ako sú narodeninové oslavy, bankety a každodenné nosenie. Vyhnite sa zamotaným a strapatým vlasom. Pri nosení nebude prekážať pri spánku. špecifikácia: Materiál produktu: pena + tkanina Veľkosť produktu: 98 x 3 cm
4nálny kolík b-vibe Snug Plug 5
Predám tento ånálny kolík b-vibe Snug Plug 5 v čiernej farbe, bez vibrácií. Je vyrobený z lekárskeho silikónu, dokonale hladký, bez spojov. Má tenký, flexibilný krk a zaoblené rohy pre jednoduchšiu manipuláciu. Detaily produktu: - rozmer: 5,1 cm x 16 cm - hmotnosť: 350 gramov - krk je široký 1 cm, flexibilný Dodávané v peknom balení, spolu s vreckom pre úschovu. Dôvod predaja: nesadla veľkosť Preferujem doručenie cez Packetu Z-Box alebo na dobierku. Prosím len mail, telefónne číslo je vymyslené. Pozn.: 2€ minca na fotkách je na lepšie uvedomenie si veľkosti, nebude súčasťou balíka :-)
Chudnúce náplasti na brucho
Náplasť má tvary špeciálne prispôsobené brušným partiám. Stačí ju ráno nalepiť a počas celého dňa sa stará o to, aby vaše brucho strácalo nepotrebný tuk. V kancelárii, alebo pri ceste na nákup, dokonca aj v spánku. Vďaka špeciálnemu tvaru nebude náplasť brániť správnemu dýchaniu.
Kulma na vlasy Bellisima
Ponúkam profesionálnu kefu na vlasy Bellissima. Priemer kefy je 30 mm. Zariadenie je vybavené iónovou technológiou. Tým sa vytvárajú záporné ióny, ktoré zabraňujú statickej elektrine a nežiaducemu poletovaniu vlasov. Keramický povrch a profesionálne nylonové štetiny kefy zaručujú prvotriedne výsledky. Súčasťou kulmy je 2mnapájací kábel s otočnou koncovkou. Vždy sa prispôsobí vášmu pohybu a nebude vás nijako obmedzovať. Je vybavená špeciálnou špičkou, ktorá vás zaručene ochráni pred náhodným popálením. Je tiež vybavená kontrolkou LED na jednoduchšie ovládanie. Navyše váži len 0,1 kg, takže sa naozaj pohodlne drží
Moon Cup - menštruačný kalíšok
Menštruačný kalíšok je najčistejšia a najkomfortnejšia dámska hygienická pomôcka na súčasnom trhu. Ponúka konečne slobodu pri bežnej dennej aktivite alebo aktívnom športovaní. Menštruačný kalíšok je vyrobený z kvalitného lekárskeho silikónu, ktorý sa používa v lekárstve i potravinárskom priemysle už niekoľko rokov. Zaistí maximálnu ochranu pri menštruácii, kedy zbiera menštruačná krv. Kalíšok nazbiera 3x viac menštruačnej krvi ako bežné tampóny a menštruačné vložky. Výhody menštruačného kalíška: - môžete s ním športovať (plávať, behať, cvičiť) - je vyrobený zo 100% lekárskeho silikónu - jednoducho sa udržiava a vyprázdňuje - je šetrný k životnému prostrediu - v noci Vás už nič nebude budiť - jeho životnosť je 10 - 15 rokov - netvorí nepríjemný zápach - je úplne prispôsobivý Prečo je lepší ako bežné hygienické vložky / tampóny? 1: Je ekologický Opätovným používaním šetríte životné prostredie. 2: Šetrí Vám peniaze Náklady sa Vám vrátia už za niekoľko mesiacov a nasledujúce roky len šetríte. 3: Je hygienický Neprepúšťa krv von a rovnako neprepustí vodu dovnútra. 4: Neobmedzuje Vás v pohybe Pri športovaní, plávaní, jazde na bicykli, na koni, pri gymnastike ani v noci pri spaní. 5: Je hypoalergénny Lekársky silikón je vhodný aj pre veľmi citlivú pokožku. 6: Nenarušuje zdravé vaginálne prostredie 7: Je bezpečný Neobsahuje žiadne superabsorbčné látky, bielidlá a deodoranty. Neuvoľňujú sa z neho vlákna ani častice. 8: Je bez zápachu Kalíšok aj krv v ňom nazhromaždená je bez zápachu. 9: Má dlhú životnosť Výrobca udáva 10 - 15 rokov.