bazár, predaj, inzercia, predám

Bubenícka stolička

Kategória: Bicie nástroje

Predam málo používanú bubenícku stoličku Dimavery. Cena novej bola 80e.
Bubenícka stolička
Podobné inzeráty
Bubenícka stolička Pearl D-790
Top stav. Bubenícka okrúhla stolička s vinylovým povrchom a zdvojenou trojnožkou pre lepšiu stabilitu. Stolička je dokonale vyvážená, ľahká, stabilná a pohodlná s plynule nastaviteľnou výškou presne podľa potrieb hráča. Sedadlo má veľkosť 12", výška stoličky je nastaviteľná od 46cm – 66cm a jej váha je 4,1kg. Možné kúpiť aj ako set so stojanom a podložkou. Bližšie info pošlem do správy. Ceny samostatne: Treningova podložka 35€ Stolička 65€ Stojan 60€
Predám elektronické bicie
Predám ektronické bicie Alesis Turbo Mesh Kit Black, veľmi malo používané, záruka do októbra 2023. Presne ako na obrázku, súčasťou balenia je: 1) Kompletná 7-dielna sada elektronických bicích vybavená technológiou mesh head. 2) HP580 slúchadlá. 3) Bubenícka stolička. Cena 240 €. Osobný odber Hlohovec alebo Trnava.
Yamaha Yamaha DD-75
Predám Yamaha Yamaha DD-75 (originál krabica a balenie) + stojan Yamaha SS3 Crosstown. V záruke do 4.3.2024 Elektronická bubenícka sada s 8 dynamickými padmi. Kompaktná elektronická sada DD-75 je vybavená 8 dynamickými padmi a dvojicou pedálov pre funkcie kopáku a hi hat činelov. Sada je jednoducho prenosná aj vďaka možnosti napájania batériou. Tiché cvičenie zabezpečí vstavaný výstup pre slúchadlá. Cvičiť môžete aj so svojimi obľúbenými skladbami vďaka vstupnému konektoru Aux In, ktorý slúži pre pripojenie externých prehrávačov. Každému padu je možné prideliť jeden z 570 zvukov. K dispozícii je aj 105 vstavaných skladieb, 75 bicích sád a 10 pamäťových miest pre vlastné sady. Maximálna polyfónia zvukového generátora je 32 hlasov. O zvuk sa stará dvojica vstavaných reproduktorov s bassportom. Samozrejmosťou sú aj efekty Reverb a Master EQ. Sada je okrem klasických výstupných konektorov pre Audio Out vybavená aj konektormi MIDI IN a OUT. Adaptér je súčasťou balenia. Farebné prevedenie: Black.
DVD-bubenicka skola
Predam toto DVD
SE Flyer Ddrum
Predám bicie Ddrum SE flyer 2020 Bicie su v perfektnom stave malo hrané. Kupené boli uplne nové aj činely aj bicie. Brezové drevo, činely bez poškodenia. Krásny polep White Pearl. Krásny zvuk bolo o bicie starane. Blany ako nové. K tomu všetke stojany aj stolička. Manuál. 1x tom, 1x snare drum, 1x floor, 1x bass drum. 1x ride, 1x crash, 1x crash ride, 1x hihat. Stolička + všetké stojany + paličky.
Pearl Export
Predam komplet bicie Pearl Export EXR 22,12,13,16 + 14 rytmicak.Origos hardware,stolicka,slapka pearl. Cinely sabian hi hat aax stage 14",crash hhx stage 16",ride aax stage 20".