bazár, predaj, inzercia, predám

Buderus boiler 120L

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

plne funkčný
Buderus boiler 120L
Podobné inzeráty
BUDERUS kotol
Predám funkčný kondenzačný kotol Buderus GB162-25kW r.v. 2011 + regulátor Buderus RC35 + modul zmiešavača Buderus MM10 a modul výhybky Buderus WM10 V peknom stave, nezoxidovany, netečie.. s origo nalepkami este PARAMETRE VIĎ. FOTO potrebujem sa ho surne zbavit, kedze bol nahradeny novym a zabera miesto..
Boiler OKC 200 NTRR/SOL
Predam OKC 200 NTRR/SOL je to 200l boiler smaltovany z vnutra pripraveny na solarne systemi aj ine zdroje ohrevu je tam aj el spirala na ohrev ma v sebe dva hadi (vymenniky tepla )povodna cena bola 730 a to bez spirali cena teraz 480 boiler je zapojeny ale nepouzivany cca jeden rok
Predám Boiler Tatramat 150L
Dobrý deň,ponúkam vám na predaj tento Boiler značky TATRAMAT,presne ako je vidieťž na foto.Boiler je na komplet čistý a pripravený na jeho okamžité použitie.Celková jeho kapacita je 150 Litrov. --------------------------------------------------------------- Cena je 119 euro+Seriózná Dohoda!!! --------------------------------------------------------------- No v prípade vážného ako aj seriózného záujmu je možná aj malá dohoda,preto ma prosím kontaktujte na čísle alebo formou SMS,ďakujem pekne. !!!POZRITE VŠETKY INZERÁTY!!!
BUDERUS KOTOL, MODUL , TERMOSTAT LOGOMATIC RC
PREDÁM POUŽITÉ - BUDERUS KOTOL MODUL PRIESTOROVÝ TERMOSTAT- BUDERUS LOGAMATIC RC 35 Vlastnosti: pre nástenné kotly počet vykurovacích okruhov max. 4 mikroprocesorový regulátor pre riadenie podľa vonkajšej teploty, alebo ako komfortný priestorový regulátor pre riadenie prevádzky modulačného stupňovite pracujúceho horáka, 1 VO bez zmiešavača a 3 VO so zmiešavačom TÚV vrátane tepelnej dezinfekcie a 1 cirkulačného čerpadla možnosť rozšírenia funkcií pripojením modulov pre hydraulickú výhybku, pre ďalší zmiešavač a pre solárne zariadenie digitálne spínacie hodiny pre týždenný program (8 štandardných programov) a individuálne programovateľným vlastným spínacím programom pre každý VO, TÚV a cirkuláciu snímač priestorovej teploty pre montáž v obytnom priestore možnosť využitia RC20 ako diaľkového ovládania pre VO dodáva sa bez snímača vonkajšej teploty MM10 010 DOVOD PREDAJA , MONTÁŽ NOVÉHO ZARIADENIA VÝKONEJŠIEHO.
Predam výmenníkových nádrž 120l ariston a elektrický bojler
Predám použitý funkcny 120l el. bojler 50€, aj obojzivelnik ariston 120l za 50€
Elekticky ohrievac vody / boiler 120 L
Na predaj starsi ele. ohrievac vody / boiler znacky Eldom Eliz. Objem: 120 L Stav: Odstaveny v roku 2014 a uskladneny. Iba osobny odber. Viac tech. info na: