bazár, predaj, inzercia, predám

Buderus Kotol

Kategória: Ostatné

Na predaj Buderus kotol
výkon :Pn 16 KW
palivo: hnedé uhlie ,orech
kotol bol zapojený odskúšaný
stav : ako nový
Buderus Kotol
Podobné inzeráty
Kotol Buderus s príslušenstvom nový, zabalený
Predám Buderus set GB 192-15i s príslušenstvom, solárne panely s príslušenstvom a zásobník TUV. Set obsahuje príslušenstvo priložené v galérii inzerátu.
Predám kotlik BUDERUS GB162
Predám kotlík na BUDERUS GB162, kotol bol v prevádzke 1 rok a kotolňa bola zatopená. 2 kusy
Kondenzacne koleno komina buderus
Predam toto kondenzacne koleno komina buderus 80mm + zvysok rury cca 1m a uchyty
Rúra buderus ku kotlu
Posuniem túto kominovú rúru ku kotlu Buderus
Dvojplášťový kotol, nerezový, pálenica
Ponúkam na predaj používaný nerezový kotol o objeme 80L. Všestranné použitie. Stručný popis: Nerezový kotol dvojplášťový. Hrúbka je 2mm. Kotol je na kolieskach. Ľahká manipulácia. Kotol ma výpustný guľový ventil= jednoduché čistenie. Na vrchu sa nachádza nerezová kupola kde je aj ručné miešanie. Nerezová rúra z kotla: priemer 65mm, možnosť umiestniť medenú výplň ako katalyzátor. Spojovacia rúra: meď, dĺžka: 141cm, priemer: 28mm Chladič: nerezový, výhodou je jednoduché čistenie. priemer: 8mm, dĺžka 6m Ohrev je elektrický sú tam dve špirály na 380V(rýchle nahriatie kotla); možnosť prerobenia na 220V alebo plyn. Montáž zariadenie je jednoduchá. V prípade záujmu treba volať. Kontakt: Cena: dohodou treba volať.
Predaj kotol na pevné palivo a pelety Ferroli
Predávam liatinový kotol na pevné palivo a pelety Ferroli. Predávam liatinový kotol na pevné palivo a pelety- Ferroli SUN PELLET 7 - päť článkoví + zásobník 130 litrový + podávač peliet za cenu 2250EUR. Kotol ma päť rokov, udržiavaný, pravidelný servis. Pokiaľ bude mať niekto záujem kúpiť zásobník a podávač samostatne tak cena je 750EUR a Kotol Ferroli za 1500EUR.