bazár, predaj, inzercia, predám

Buderus kotol na drevo

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predam Buderus Logano S161-24
Oceľový kotol so
splyňovacím kotlom Logamatic 2114 Logano S161 s
modulačným spalinovým ventilátorom a riadiacou jednotkou
Logamatic 2114 .
Buderus kotol na drevo
Podobné inzeráty
BUDERUS kotol
Predám funkčný kondenzačný kotol Buderus GB162-25kW r.v. 2011 + regulátor Buderus RC35 + modul zmiešavača Buderus MM10 a modul výhybky Buderus WM10 V peknom stave, nezoxidovany, netečie.. s origo nalepkami este PARAMETRE VIĎ. FOTO potrebujem sa ho surne zbavit, kedze bol nahradeny novym a zabera miesto..
Kotol na vykurovací olej , naftu - Buderus 25 kw
Predám kvalitný liatinový teplovodný kotol Buderus G115 , výkon 25 kw , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.
BUDERUS KOTOL, MODUL , TERMOSTAT LOGOMATIC RC
PREDÁM POUŽITÉ - BUDERUS KOTOL MODUL PRIESTOROVÝ TERMOSTAT- BUDERUS LOGAMATIC RC 35 Vlastnosti: pre nástenné kotly počet vykurovacích okruhov max. 4 mikroprocesorový regulátor pre riadenie podľa vonkajšej teploty, alebo ako komfortný priestorový regulátor pre riadenie prevádzky modulačného stupňovite pracujúceho horáka, 1 VO bez zmiešavača a 3 VO so zmiešavačom TÚV vrátane tepelnej dezinfekcie a 1 cirkulačného čerpadla možnosť rozšírenia funkcií pripojením modulov pre hydraulickú výhybku, pre ďalší zmiešavač a pre solárne zariadenie digitálne spínacie hodiny pre týždenný program (8 štandardných programov) a individuálne programovateľným vlastným spínacím programom pre každý VO, TÚV a cirkuláciu snímač priestorovej teploty pre montáž v obytnom priestore možnosť využitia RC20 ako diaľkového ovládania pre VO dodáva sa bez snímača vonkajšej teploty MM10 010 DOVOD PREDAJA , MONTÁŽ NOVÉHO ZARIADENIA VÝKONEJŠIEHO.
KÚPIM liatinový kotol Viadrus Hercules, Buderus, Dakon
KÚPIM nový alebo málo používaný liatinový kotol VIADRUS HERCULES U26 alebo U22, Buderus, Dakon. kotol na tuhé palivo, liatinová pec Tel:
Plynový kotol BUDERUS s bojlerom
Predám plynový kotol BUDERUS s bojlerom, liatinový, stacionárny. Výkon 35 KW, málo používaný
Buderus Logamax U122-24K
Predám plynový prietokový kotol Buderus Logamax U122-24K. Kotol je funkčný (prípadne vhodný na diely). Je používaný cca 12 rokov. Osobný odber v Bratislave. Ďaľšie informácie: