bazár, predaj, inzercia, predám

BUDERUS termostat RC25 EMS

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám nový, nepoužívaný termostat BUDERUS RC25 EMS v pôvodnom balení.
BUDERUS termostat RC25 EMS
Podobné inzeráty
BUDERUS kotol
Predám funkčný kondenzačný kotol Buderus GB162-25kW r.v. 2011 + regulátor Buderus RC35 + modul zmiešavača Buderus MM10 a modul výhybky Buderus WM10 V peknom stave, nezoxidovany, netečie.. s origo nalepkami este PARAMETRE VIĎ. FOTO potrebujem sa ho surne zbavit, kedze bol nahradeny novym a zabera miesto..
Solarny rozdielovy dvojity  termostat diferencialny
Predam rozdielovy solarny dvojity termostat . Jedna cast termostatu funguje ako rozdielovy termostat. Cize ak je teplota na solarny panely vacsia nez 5 stupnov nez je teplota na bojlery, tak termostat zopne obehovku. Obehovka beží dovtedy až kym sa obidve teploty vyrovnaju. Potom sa obehovka vypne. Druha, cast termostatu funguje tak ako bezny termostat. Cize nastavi sa na termostate teplota vody na bojlery. Ak je skutocna teplota nizsia, nez nastavena, tak termostat zopne rele. Toto rele moze zopnut vyhrevnu spiralu, obehovku k peci s pevnym palivom, alebo zopnut ohrev plynom. Termostat, obsahuje dve cidla, jedno na solarny panel a druhe do bojlera. Termostat obsahuje dva vystupne rele, jedno na obehovku k solarnemu panelu a druhe na zopnutie ineho zdroja tepla. napajanie 230V, presnost 1 stupna, hysterezia od 1 do 20,0 stupnov. rozsah merania od 1 do +99 stupnov spinanie zataze do 1000w (odporucam 100W) Cena : 37 € + 5 € postovne na dobierku Iba telefonujte : O 9 O 3 1 O 4 5 O 2 (volat mozte od 08:00-18:00 od pondelka do nedele aj sviatky)
Predám dotykový termostat Salus ST 620s
Programovateľný izbový termostat SALUS ST 620 s dotykovým displejom a intuitívnym ovládaním SALUS S-Series ST 620 jedinečný termostat s unikátnym dotykovým ovládaním, vďaka ktorému zvládnete veľmi jednoducho termostat naprogramovať a nastaviť požadovanú teplotu. je týždenný programovateľný termostat, ktorý je vybavený 2 režimy programovania (režim 5 +2 alebo 7) s možnosťou až 6 rôznych teplôt pre každý deň termostat disponuje možnosťou proporcionálna kontrola a funkcií RCC, ktorá rádiovo kontroluje správne nastavený čas a nie je nutné meniť manuálne čas pri zimnom alebo letnom prechodu. tento typ termostatu je vzhľadom k svojmu širokému využitiu univerzálny programovateľný termostat vhodný na reguláciu všetkých typov kotlov, elektrických priamotopov, spína zariadenie od 0-230V s maximálnou záťažou 10A. Funkcia termostatu dva režimy programovanie (5 +2 / 7) až 6 rôznych teplôt pre každý deň režim dovolenka manuálny režim spánkový režim režim proporcionálny regulácia funkcia RCC - rádiové riadenie hodín podsvietený displej Technické parametre Rozsah riadenie teploty: 5-35 ° C Presnosť teploty: 0,5 ° C Spínanie: 0-230V, 50Hz, 10A Napájanie: alkalické batérie 2xLR6 Rozmery: 110 x 110 x 30mm (VxŠxH) Termostat je na riadenie podlahového kúrenia. Cena nového 100eur. Moja cena 60eur./ks Mám 5ks.
buderus termostat
predam starsi termostat na starsi plynovy kotol Buderus. termostat je funkcny, ale nedrzia zavrete dvierka na zakrytie tlacidiel, takze treba to bud opravit alebo dvierka s niecim prichytit. ale funguje aj s otvorenymi dvierkami. mal som ho na svojom kotli, ktory som teraz vymenil, termostat normalne fungoval. cena €99.
BUDERUS KOTOL, MODUL , TERMOSTAT LOGOMATIC RC
PREDÁM POUŽITÉ - BUDERUS KOTOL MODUL PRIESTOROVÝ TERMOSTAT- BUDERUS LOGAMATIC RC 35 Vlastnosti: pre nástenné kotly počet vykurovacích okruhov max. 4 mikroprocesorový regulátor pre riadenie podľa vonkajšej teploty, alebo ako komfortný priestorový regulátor pre riadenie prevádzky modulačného stupňovite pracujúceho horáka, 1 VO bez zmiešavača a 3 VO so zmiešavačom TÚV vrátane tepelnej dezinfekcie a 1 cirkulačného čerpadla možnosť rozšírenia funkcií pripojením modulov pre hydraulickú výhybku, pre ďalší zmiešavač a pre solárne zariadenie digitálne spínacie hodiny pre týždenný program (8 štandardných programov) a individuálne programovateľným vlastným spínacím programom pre každý VO, TÚV a cirkuláciu snímač priestorovej teploty pre montáž v obytnom priestore možnosť využitia RC20 ako diaľkového ovládania pre VO dodáva sa bez snímača vonkajšej teploty MM10 010 DOVOD PREDAJA , MONTÁŽ NOVÉHO ZARIADENIA VÝKONEJŠIEHO.
Závesný kondenzačný kotol BUDERUS GB072 - 24K 24 kW
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. Vo veľmi dobrom stave, vrátane návodu na montáž a údržbu, udržiavané každoročnou technickou kontrolou (možnosť vydokladovať). Kotol bol kúpený 17.05.2012, montáž prebehla 06.06.2012, posledná revízia prebehla 07.05.2021. Cena príslušenstva zahŕňajúceho závesnú konzolu / montážnu dosku kotla a ovládaciu jednotku / termostat RC25 s návodom na obsluhu = +50 eur. Možnosť dohodnúť jedine osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.