bazár, predaj, inzercia, predám

Budleja motyli orgovan

Kategória: Rastliny

Predam motyli orgovan. Sam sa rozrastol na dvore uz su zakorenene treba vykopat a zasadit doma(vykopem vam to ja). Moj velky orgovan ma dlhe 30-40cm kvety. Rastlinky maju 40-50cm. Len osobny odber.
Budleja motyli orgovan
Podobné inzeráty
Budleja-motýli ker
Ponúkam sadenice - okrasný ker Budleju davidovu-Motýli ker, ktorá kvitne bohato ružovo - fialovými kvetmi, ktoré svojou vôňou lákajú motýle. Je mrazuvzdorná a nenáročná na pestovanie. Je to vyšší ker. Kvitne celé leto. Cena 4 eur za kvetináč. Len osobný odber v Bratislave-poštou neposielam.
Sadenice paradajok, mladé levandule, skalkový orgován, citró
Ponúkam lacno , laliovník oranžový , veľký trs, za 3 eurá, skalkový orgován za 3 eurá, citrónovník (pichľavý stromček) za 4 eurá, semenáčky čemerice vysokej.Bergénie, celý rad za 10 Eur.A ešte aj konvalinky,anemonky biele, krpčiarku, kuklík, skalkový orgován. Niektoré sa dajú poslať, lepšie odber v Bratislave.
Orgován biely
Ponúkam orgován biely, osobný odber Ivanka pri Dunaji.
Biely orgován
Predám biely orgován plný koreň 6
Orgovan
Predám sadeníčky orgován, fialový plný a biely Cena podľa výšky od 1 - 3 €
Orgován obyčajný
Predám orgován obyčajný, ktorý je vhodný na živý plot a je nenáročný na pestovanie. Dobre znáša sucho aj mráz. Dĺžka: pod 1 meter Cena: 4€ Dĺžka: 150cm-170cm Cena: 1kus - 4,9€ 6-10kusov - kus po 4,5€ Dĺžka: 250cm-270cm Cena: 1kus - 9,5€ 6-10kusov - kus po 8,8€ 11-15kusov - kus po 8€