bazár, predaj, inzercia, predám

BUNDA PEROVA ZARA WOMEN - TOP

Kategória: Bundy a Kabáty

Bunda Zara Women, perova s kapucnou.
TOP STAV ako nova, oblecena len 2x, bez jedinej chybicky. Bol to darcek, ale nevyuzivam - preferujem skor dlhsie bundy.
Teplucka, ozdobna kozusinka na bunde aj kapucni, velke vrecka s chlopnou aj bocne vrecka, manzety na rukavoch. Krasne detaily zlatej farby, stahovacie snurky. TOP!!!
Farba kaki.
Velkost L
Dlzka 69
Sirka 58
Vonk. rukav merany od krku 72
Vnut. rukav 47
BUNDA PEROVA ZARA WOMEN - TOP
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
detská perova bunda zara 128
detská perova bunda zara 128
arcteryx cerium SL
arcteryx cerium sl perova bunda, velkost L, v cene 169e ...Top stav ako nova, oblecena 2x...najlahsia perova bunda na trhu, len osobne, PLATI DO ZMAZANIA! Cena je pevná!!! platí do zmazania!!! Len osobne
Adidas zimna perova bunda s kapucnou, XS, 34
Neposkodena zimna perova bunda Adidas. Velmi tepla na zimu. Bola pravidelne cistena a udrziavana. Velkost XS, 34
ADIDAS prekrasna damska perova vesta
ADIDAS prekrasna damska perova vesta aktualny model ktory sa predava za 85€ ja ju predam za 70€+postovne. Nove s visackou Velkost L
Zimná perová bunda zn. Nike, veľkosť XS
Vhodná pre ženy, dievčatá, chlapcov - ľahučká páperová bunda vo výbornom, bez akýchkoľvek poškodení, originál zn. Nike - kvalitné, detailné prepracovanie - vnútorné vrecko, flísové patenty na rukávoch proti podfúknutiu, sťahovanie v spodnom leme, kapucňa odnímateľná, dá sa stiahnuť šnúrkou - bunda nosená pomenej, na striedačku s inými bundami - praná bola 1x podľa, pokynov výrobcu, v mydle určenom na funkčné páperové odevy Rozmery: - dĺžka rukáva je 69 cm od kapucne plus flísové podšitie, - celková dĺžka chrbta bez kapucne je 61 cm, - šírka cez prsia (v podpazuší) je 45 - 46 cm. - bunda je peknej čiernej farby (fotené telefónom)