bazár, predaj, inzercia, predám

Bunda Pinewood Caribou TC - NOVA

Kategória: Poľovníctvo, lov

Praktická outdoorová bunda vyrobena z materiálu TC-Lite™. Tento materiál je vodeodolný, vysoce prodyšný a odpuzuje nečistoty. Tuto vodeodolnost si uchovává po dobu cca 5 praní. Poté je potřeba vyžehlit nebo dát do sušičky prádla, kde budou funkce materiálu znovu obnoveny. Části bundy jsou vybaveny strečovým materiálem, který zaručí komfort a maximální možnost pohybu. Vložka bundy je vyrobena z materiálu High-Vent™. V oblasti hrudi kapsy se zipem a vnitřní kapsa. Kapuce je odepínací a nachází se zde i zesílený lem, tak aby se Vám déšť nedostal do obličeje. Rukávy jsou na konci opatřeny suchými zipy.

Bunda je nova zabalena
velkost 56/XXL
Farba: Terracotta/Grey
Materiál: 92% polyester,8% Spandex®.
Vnutro bundy:100%polyester, 100%nylon
(predajna cena 142EUR )
moja cena : 95EUR + post.
V pripade ze vyberiete aspon dva kusy z mojej kompletnej ponuky post. zadarmo !

Pozrite moje všetky ponuky cca: 50 produktov
Bunda Pinewood Caribou TC - NOVA
Podobné inzeráty
Polovnícky set Pinewood a polovnícke čižmy
Predám kompletný zánovný unisex polovnícky - lesnícky - lovecký set Pinewood vo velkosti L, vhodný na silnejšiu postavu: - veľmi zachovalá, nepoškodená a zateplená polovnícka - lesnícka - lovecká bunda Pinewood v perfektnom stave bez kapucní (neviem ho nájsť). Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka 78 cm - dlžka rukáv od ramena 64 cm - šírka pod pazuchou 59 cm - šírka pásu 59 cm (nastaviteľný!). CENA: 60,-€. Dalej predám špičkové, veľmi zachovalé, nepoškodené a zateplené polovnícke - turistické - technické - rybárske - lovecké nohavice Pinewood. Nohavice sú taktiež zateplené. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od pásu 106 cm - šírka pásu 42 - 51 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 57,5 cm - vnútorná dľžka nohavíc 76 cm. CENA 50,-€. NAJRADŠEJ BY SOM PREDAL AKO SET, V TOM PRÍPADE CENA 100,-€, ALE PREDÁM AJ JEDNOTLIVO: BUNDA 60,-€ A NOHAVICE 50,-€. Dalej predám veľmi kvalitné, nepoškodené polovnícke - lesnícke vysoké čižmy, dolná časť koža, horná hrubá semiš, výška sáry 42 cm, veľkosť čižmy 42-42,5 - vnútorná dľžka vložky 26,5-27 cm. CENA: 35,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Kraťasy Pinewood Caribou TC Camou - Jungle
Pohodlné kraťasy Pinewood pro volny cas v modernej kamuflazi. Pouzity materiál TC- Lite™. Elasticky pas. Tri kapsy se zips. Nohavice su nove zabalene. velkost C52/L Elasticky pas 89-100 cm Farba: Jungle Materiál: TC-Lite 65% polyester 35% Cotton (predajna cena 81EUR ) moja cena : 40EUR +post.
Bunda Pinewood
Ponúkam na predaj poľovníckú reflexnú oranžovú bundu Pinewood cumbria wood vo veľ. XL Bunda vhodná do pohonu rukávy a hruď sú z spevneného materiálu proti tŕňom a kríkom Bundu som mal na sebe 4x oblečenú Dôvod predaja - nevyužitá Pre viac informácií písať alebo volať
Predam peknu bundu PINEWOOD č, L
Predam peknu zachovalu nepoškodenu bundu PINEWOOD č, L bunda je vhodna takmer na celoročne nosenie. Predam za dobru cenu 94 eur.
Nohavice Pinewood Zip-off Caribou TC - NOVE
Dobre padnúce nohavice sú vyrobené z materiálu TC-Lite ™. Veľmi odolné, priedušné, ideálne na jar. Materiál TC-Lite ™ znesie ľahký dážď. Nohavice sú odopínacie, takže z nich jednoducho urobíte kraťasy. Nohavice sú čiastočne strečové a to na kolenách a zadnej časti. Týmto sa stávajú maximálne pohodlnými. Dve vrecká na nohaviciach a ešte jedna na mobilný telefón. Elastický pás. Lem nohavíc opatrený suchými zipsami. Materiál: 96% nylon, 4% Spandex ®. Nohavice su nove zabalene. velkost 54/XL Elasticky pas 93-104 cm velkost D108/XL – kratke prevedenie Elasticky pas 93-104 cm dlzka od rozkroku cca: 78cm Farba: light khaki/Mid khaki Svetlo zelene Materiál: 96% nylon, 4% Spandex®. (predajna cena 111EUR ) moja cena : 80EUR + 5EUR post. V pripade ze vyberiete aspon dva kusy z mojej kompletnej ponuky post. zadarmo ! Pozrite moje všetky ponuky cca: 50 produktov
Nohavice Pinewood Zip-off Caribou TC – zelene
Dobre padnúce nohavice sú vyrobené z materiálu TC-Lite ™. Veľmi odolné, priedušné, ideálne na jar. Materiál TC-Lite ™ znesie ľahký dážď. Nohavice sú odopínacie, takže z nich jednoducho urobíte kraťasy. Nohavice sú čiastočne strečové a to na kolenách a zadnej časti. Týmto sa stávajú maximálne pohodlnými. Dve vrecká na nohaviciach a ešte jedna na mobilný telefón. Elastický pás. Lem nohavíc opatrený suchými zipsami. Materiál: 96% nylon, 4% Spandex ®. Nohavice su nove zabalene. velkost D104/L – kratke prevedenie Elasticky pas 89-100 cm dlzka od rozkroku cca: 78cm Farba: modra D104/L Materiál: 96% nylon, 4% Spandex®. (predajna cena 111EUR ) moja cena : 70EUR + post.