bazár, predaj, inzercia, predám

Bunda ZAJO Silvretta W Jkt XS

Kategória: Turistika, horolezectvo

Iba vyskúšaná, aj s vysačkou.

POPIS PRODUKTU

Tieto tri vlastnosti sú zárukou, že táto naša vlajková loď medzi bundami je skvelou voľbou pre širokú škálu športov vo všetkých ročných obdobiach. Využiješ ju napríklad ako ochranu pred dažďom počas letných výšľapov, ale aj ako vrchnú vrstvu na lyže, lezenie či skialp. To všetko sme dosiahli vďaka materiálu eVent, ktorý je vo svojom obore pojmom a dokáže ponúknuť špičkové parametre bez kompromisov aj pri nízkej hmotnosti. Tento progresívny technický materiál je považovaný za najpriedušnejší materiál svojho druhu, vďaka miliónom pórov na svojom povrchu, ktorými dýcha. Narozdiel od konkurenčných materiálov vyniká eVent tým, že dokáže odvádzať vlhkosť smerom na povrch okamžite a nie až po tom, čo sa pod povrchom nahromadí jej nadbytok. Akokoľvek sa teda zapotíš, bunda Silvretta ťa podrží a udrží v suchu. Nepremokavosť a vysoká odolnosť voči oderom je tvojou zárukou, že bundu Silvretta môžeš vystaviť aj tým najdrsnejším výzvam.

TECHNICKÉ DETAILY

3-vrstvový materiál eVent® s DirectVentingTM technológiou

DWR úprava (trvalá vodoodpudivá úprava) pomáha stekaniu vody po povrchu

Podlepené švy

Anatomické tvarovanie zdokonaľuje komfort nosenia

Tvarované lakte

Inteligentný 3D strih umožňuje voľnosť v pohybe

Tvarované diely pod pazuchami zabraňujúce vyhŕňaniu bundy pri dvíhaní rúk

Plne nastaviteľná kapucňa so spevneným šiltom prispôsobená na použitie s helmou.

Spevnená klopa pod zipsom s jemným materiálom pri krku

Bezpečnostný gombík na spodnom leme

Rozšírený a zvýšený golier zabraňuje treniu na brade

Vodoodpudivé zipsy YKK AquaGuard®

Dve hlboké bočné vrecká jednoducho prístupné aj v prípade nosenia lezeckej výbavy a batohu.

Vetracie zipsy umožňujú priamy prístup do spodných vrstiev.

Predĺžené, tvarované a ľahké zipsové ťahadlá

Garáže na zipsoch zabraňujú prieniku snehu a vody

Spevnené uťahovanie manžety rukáva

Nastaviteľný spodný lem

Jemne predĺžený zadný diel

Natavené vnútorné vrecko so zipsom

Reflexné detaily

Bunda ZAJO Silvretta W Jkt XS
Podobné inzeráty
Zajo Nuuk, červená, veľ. M - nová
Predám túto bundu, nová s vysačkami. Nevhodný darček. Dobierka alebo osobne.
Predám novu dámsku outdoorovú bundu Zajo
Predám dizajnovo veľmi vydarenú, úplne novu kvalitnu športovú (outdoorovú) bundu zn. Zajo, model Sphere Lady JKT, farba Pink, veľkosť L, so zrušenej prevádzky. Pôvodná cena 100€.
Dynafit Beast Hybrid w jkt
Predám novú bundu dynafit beast hybrid w jkt vo veľkosti XS. Prašan, prudké zjazdy alebo dlhé stúpanie - dámska hybridná bunda Beast sa stane vaším všestranným spoločníkom. Bunda z kolekcie Beast v sebe snúbi vodeodolný materiál Dynashell 3L na exponovaných miestach ako sú ramená, rukávy, hruď a kapucňa s priedušnosťou materiálu Dynastretch pre maximálne pohodlie zvyšku tela. Poskytuje ochranu pred nepriaznivým počasím bez kompromisu na pohodlie či voľnosti pohybu. Hlavné prednosti bundy Beast Hybrid: vodeodolný materiál Dynashell 3L priedušný DynaStretch ochrana pred nepriaznivým počasím pohodlie a voľnosť pohybu skvelá priedušnosť jednoduchý dizajn
La Sportiva Mars Gore-tex Jacket
Predám túto špičkovú bundu na hory. Nová s visačkou. PC 280€ Gore-tex Infinium materiál Veľkosť M Pánska vetruodolná bunda Mars JKT M, od firmy La Sportiva , je vyrobená z GORE Windstopperu . Ochráni vás počas skialpov, zimných prechodov alebo mountaineeringov v nepriaznivom počasí. Naviac má plne podlepené švy a disponuje novým systémom pre spojenie bundy a nohavíc pomocou špeciálnej gumičky, ktorú možno kedykoľvek vybrať. Prednosti pánskej bundy La Sportiva Mars JKT M: vetruodolná bunda vodoodpudivá a priedušná rukávy s Velcro pásikom 1 náprsné vrecko na zips, 1 vnútorné sieťované 2 bočné vrecká na zips vnútorné vrecko na telefón hmotnosť 455 g pre veľ. L
Kastinger Vibram a Silvretta Depose Cristallo Vibram
Predám špičkové, veľmi zachovalé celokožené vysokohorské turistické topánky Kastinger. Je to stará klasika, topánky na cely život, vydržia všetko. Topánky majú Vibram podrážku. Veľkosť 40-40,5 - vnútorná dľžka vložky 25-25,5 cm (odmeraná!). CENA: 75,-€. Dalej predám úplne nové retro lyžiarky Silvretta Depose Cristallo s Vibram podrážkou. Veľkosť 40-40,5 - vnútorná dľžka vložky 25-25,5 cm (odmeraná!). CENA: 39,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Damska bunda Zajo Silvretta
Nosena dve sezony, stale super, mne vsak uz nesedi velkost, kupovala som ju vo vacsom