bazár, predaj, inzercia, predám

Byt v Dolnom Kubíne

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt o výmere 62 m2 v Dolnom Kubíne, na sídlisku Veľký Bysterec (Na Sihoti). Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 5.poschodí s veľkým výťahom (výmena výťahu a rekonštrukcia výťahovej šachty v r.2019.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, detskej izby a balkóna. K bytu patrí aj pivnica (5 m2).
V byte sú 2 rekuperačné jednotky (v spálni a v jedálensko-obývačkovej časti).

Predáva sa kompletne zariadený (vstavané skrine, posteľ, gauč, konferenčný stôl, vstavané spotrebiče, umývačka, jedálenský stôl + 2 stoličky, práčka, sušička, …).

Byt bol minulý rok kompletne premaľovaný, menil sa koberec, stoličky v kuchyni, dorábali sa skrinky v obývačke, stena s vešiakmi a zrkadlom v chodbe .Niektoré fotky sú spred roka, niektoré sú aktuálne.

Mesačné náklady sú cca 160 eur.

Ak máte záujem o bližšie info alebo obhliadku volajte na t.č. .
Byt v Dolnom Kubíne
Podobné inzeráty
TOP ponuka mezonetového bytu v Dolnom Kubíne
Ponúkame Vám na predaj nádherný kompletne zrekonštruovaný 4 – izbový byt s veľkorysou výmerou 121 m2 s možnosťou prerobenia na 5- izbový, v Dolnom Kubíne, na sídlisku Brezovec, ulica Ľudovíta Štúra ktorý sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 4. a 5. poschodí. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC, veľkej obývacej haly spojenej s kuchyňou a jedálňou, špajzy a jednej izby a na poschodí z obrovskej spálne a šatníka. K bytu prislúcha aj balkón s krásnym výhľadom na mesto a kobka ktorá sa nachádza pri vstupe do bytu. Byt, ktorý sa predáva kompletne zariadený, prešiel kompletnou rekonštrukciou a okrem veľkej výmery a kľudného bývania ponúka: - vykurovanie bytu na prízemí radiátormi a na poschodí podlahovým kúrením - termoregulačné fólie na oknách - nové podlahy, stierky a interiérové dvere - krb v obývacej hale - možnosť prenájmu garáže Mesačné náklady na bývanie sú pri tejto výmere len 240 eur aj s elektrinou. Byt je k dispozícii ihneď takže ak Vás tento atypický byt zaujal, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Občianska vybavenosť je na výbornej úrovni, nakoľko bytový dom sa nachádza na obľúbenom sídlisku v Dolnom Kubíne, odkiaľ máte na skok priamo do centra.
Exkluzívna ponuka 2,5-izbového bytu v Dolnom Kubíne
Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný 2,5 – izbový byt o výmere 51 m2 v Dolnom Kubíne, na sídlisku Veľký Bysterec, ktorý sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 4. poschodí bez výťahu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej detskej izby, kúpeľne, WC, obývacej haly spojenej s kuchyňou a menšej izby ktorá slúži ako spálňa. K bytu, ktorý je bez balkóna prináleží aj pivničná kobka. Byt, ktorý sa predáva kompletne zariadený, prešiel kompletnou rekonštrukciou aj s novým jadrom a drevenými podlahami v roku 2017. Mesačné náklady na bývanie sú do 160 eur aj s elektrinou. Byt bude k dispozícii najneskôr od 1. 10. 2023. Občianska vybavenosť je na výbornej úrovni, nakoľko bytový dom sa nachádza na najväčšom a najvyhľadávanejšom sídlisku sídlisku v Dolnom Kubíne, takže k dispozícii máte reštaurácie, obchody, lekáreň, školy, materské školy, . . .
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
SUPER CENA 2-izbového bytu v Dolnom Kubíne
LIMITOVANÁ PONUKA ZVÝHODNENEJ CENY !!! Realitná kancelária OREA predstavuje nový projekt bytov Byty na námestí v Dolnom Kubíne ktoré sa nachádzajú priamo v centre mesta na Hviezdoslavovom námestí. Byt č. 5 má výmeru 52 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, spálne a obývacej izby s kuchyňou. Výhodou projektu je lokalita, nové bývanie sa nachádza v centre mesta a zároveň v tichej lokalite. Parkovacie miesto v hodnote 12 000 € má každý byt v cene, ktoré je vybudované hneď za bytovým domom, čo zaručí bezproblémové parkovanie. Každý byt bude mať vlastnú pivničnú kobku. Vchod do bytového domu môžete mať teda z odparkovaného auta alebo z Hviezdoslavovho námestia. Byt bude novému majiteľovi odovzdaný kompletne dokončený v prevedení štandard: • podlahy, • obložkové zárubne s interiérovými dverami, • exteriérové dvere, • keramický obklad, • obklad a dlažba + sanita v kúpeľni a WC. Byt je v tomto štandarde už dokončený. Lokalita už nemôže byť ani lepšia, nakoľko ide o historické centrum Dolného Kubína, s vynikajúcou dostupnosťou. Byty sú už skolaudované, takže nové bývanie môžete vidieť už teraz a vlastniť už v najbližších týždňoch. Pri bytoch je možný odpočet DPH a taktiež okrem predaja aj dlhodobý prenájom. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. alebo mailom na adrese michal.hubcik@
REZERVOVANÉ - 2-izbový podkrovný byt v Dolnom Kubíne
LIMITOVANÁ PONUKA ZVÝHODNENEJ CENY !!! Realitná kancelária OREA predstavuje nový projekt bytov Byty na námestí v Dolnom Kubíne ktoré sa nachádzajú priamo v centre mesta na Hviezdoslavovom námestí. Podkrovný byt č. 11 má výmeru 47 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, spálne a obývacej izby s kuchyňou. Výhodou projektu je lokalita, nové bývanie sa nachádza v centre mesta a zároveň v tichej lokalite. Parkovacie miesto v hodnote 12 000 € má každý byt v cene, ktoré je vybudované hneď za bytovým domom, čo zaručí bezproblémové parkovanie. Každý byt bude mať vlastnú pivničnú kobku. Vchod do bytového domu môžete mať teda z odparkovaného auta alebo z Hviezdoslavovho námestia. Byt bude novému majiteľovi odovzdaný kompletne dokončený v prevedení štandard: • podlahy, • obložkové zárubne s interiérovými dverami, • exteriérové dvere, • keramický obklad, • obklad a dlažba + sanita v kúpeľni a WC. Možnosť prevedenia obkladov, dlažieb, sanity,a v niektorých bytoch ešte aj podláh a interiérových dverí podľa vlastného výberu a v prípade záujmu možnosť aj nadštandardného prevedenia. Lokalita už nemôže byť ani lepšia, nakoľko ide o historické centrum Dolného Kubína, s vynikajúcou dostupnosťou. Byty sú už skolaudované, takže nové bývanie môžete vidieť už teraz a vlastniť už v najbližších týždňoch. Pri bytoch je možný odpočet DPH a taktiež okrem predaja aj dlhodobý prenájom. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. alebo mailom na adrese michal.hubcik@
1 izbový byt   v Dolnom Kubíne - Banisko
Ponúkame Vám exkluzívne na predaj pekný 1 izbový byt na sídlisku Banisko v Dolnom Kubíne o celkovej výmere 37,8m2. Byt je v pôvodnom, veľmi zachovalom stave, predáva sa bez nábytku,má vymenené plastové okná, pôvodné bytové jadro s kúpelňou a oddeleným WC, je tu chodba, kuchyňa a jedna samostatná izba. K bytu patrí pivnica. Byt sa nachádza v otepelnom bytovom dome s výťahom, výhodou je tichá lokalita sídliska, blízko do centra mesta, zastávka autobusov, obchod, nízke náklady na bývanie, ideálne na celkovú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.