bazár, predaj, inzercia, predám

Byt v širšom centre mesta Nitra, 2i

Kategória: Byty

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt s úžitkovou plochou 57m². Bytová jednotka je situovaná na 3. poschodí z 11 poschodí bytového domu, ktorý sa nachádza v bezprostrednej pešej vzdialenosti k centru mesta Nitra. Bývanie v lokalite širšieho centra mesta je veľmi vyhľadávané najmä vďaka svojmu pokoju a tichu, ktoré obyvateľom ponúka. Okrem toho táto lokalita prináša výhodu bývania “len na skok” od akýchkoľvek služieb a života v priamom centre mesta.

Informácie o nehnuteľnosti:
Byt disponuje vstupnou chodbou, kuchyňou, obývacou miestnosťou, spálňou, kúpeľňou s vaňou a samostatným WC.
Vstupnou chodba Vás zavedie do miestnosti plnej vôní a chutí, do kuchyne. Kuchyňa je zariadená na mieru vstavanou kuchynskou linkou so zabudovanou trúbou na pečenie. V kuchyni sa nachádza aj časť vyhradená na jedálenský stôl pre 3 osoby. Priamo z kuchyne sa dostanete do obývacej miestnosti, ktorá je riešená ako priechodná izba medzi kuchyňou a spálňou. Obývacia miestnosť poskytuje dostatok priestoru na trávenie voľného času či už vo dvojici, alebo v kruhu priateľov a rodiny.
Za obývacou miestnosťou je situovaná nočná časť bytu, ktorou je hlavná spálňa. V spálni je veľká vstavaná skriňa, vďaka čomu v byte nie je problém s úložným priestorom. Zo spálni vedie vstup na balkón.
Výhodou bytu je oddelené WC a kúpeľňa, v ktorej sa nachádza vaňa.
Byt je čiastočne prerobený a pripravený na okamžité nasťahovanie.

Súčasťou predaja je aj uzavretá pivnica.

Informácie o lokalite:
Bytový dom je situovaný v pokojnej lokalite širšieho centra mesta bez problému s parkovaním. Priamo do centra mesta je to v pešej dostupnosti približne 10 min, autom približne 2 min. Lokalita poskytuje aj bezproblémové napojenie sa na linky MHD, premávajúce do každej časti mesta. K najbližšej zastávke MHD je to 2 min. Lokalita zabezpečuje plnú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, potraviny, pošta, nákupné centrum, reštaurácie...). Vďaka výbornej polohe bytového domu to budete mať priam na skok za akýmikoľvek službami, ktoré krajské mesto Nitra poskytuje. Zároveň situovanosť bytového domu v kľudnejšej časti, na okraji centra mesta Nitra a mimo hlavnej cesty zabezpečuje majiteľom pokojné a tiché bývanie.

Služby MOTYČKA realitná kancelária:
Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Motyčka, s.r.o. a Notárskym úradom JUDr. Aleny Motyčkovej, sprostredkovateľskú odmenu a všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Záujemcom o kúpu nehnuteľnosti poskytneme bezodplatné finančné poradenstvo a sprostredkujeme najvýhodnejšie financovanie kúpy nehnuteľnosti.
Poschodie: 3
Počet poschodí: 11
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Obytná plocha: 57m²
Úžitková plocha: 57m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: neuvedené
Plyn: áno
Kúpeľňa: vaňa
Vykurovanie: áno
Balkón: áno
Pivnica: áno
Byt v širšom centre mesta Nitra, 2i
Podobné inzeráty
PREDAJ: Zariadený 4 izbový byt s balkónom a šatníkom na ul.
NADČASOVÉ BÝVANIE V ŠIRŠOM CENTRE BREZNA ZA PRIJATEĽNÚ CENU? VZIAŤ KĽÚČE OD BYTU A ROVNO ZAPNÚŤ TELKU? ŽART, ČI REALITA? ĎALŠIA INFORMÁCIA SA TU PÝTA! DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, na Malinovského ulici tichý, svetlý, výborne udržiavaný, kompletne zrekonštruovaný 4 izbový byt s balkónom a šatníkom. PREDMET PONUKY Zariadený, príjemne dispozične riešený, vzdušný, svetlý, kompletne zrekonštruovaný, výborne udržiavaný 4 izbový byt s balkónom, šatníkom a murovanou pivnicou orientovaný juh (obývacia a detská izba), západ (spálňa), sever (kuchyňa a pracovňa), situovaný na 8/8 poschodí zatepleného bytového domu s výťahom v širšom centre Brezna, na Malinovského ulici. Byt prešiel v rokoch 2004 - 2022 postupnou rekonštrukciou: - výmena okien za plastové (Rehau, izolačné trojsklo) - výmena vstupných dverí za protipožiarne bezpečnostné - rekonštrukcia bytového jadra (kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatné WC) vrátane rozvodov el. energie, SV, TUV, kanalizácie - rekonštrukcia kuchynskej linky s výmenou drezu, zásteny, pracovnej dosky, el. varnej dosky, osvetlenia, digestoru - výmena podlahových krytín za laminátové podlahy a dlažby - výmena radiátorov - renovácia interiérových dverí - stierky v interiéri - vstavané skrine v predsieni a šatníku Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou (2019) - zateplenie fasády, rekonštrukcia strechy, hydroizolácie balónov a výmena balkónových výplní, výmena stúpacích rozvodov SV, TUV, kanalizácie, plynu. V bytovom dome sa ako ďalší krok modernizácie pripravuje rekonštrukcia spoločných priestorov. Byt je od plynu odpojený, kuchynský sporák je elektrický (varná doska, el. rúra). Mesačné náklady na byt (3 osoby) sú 225 Eur (zálohový predpis u správcu, zálohy na elektrinu, DIGI TV pre 4 TV, poplatok RTVS). DISPOZÍCIA BYTU Vstupná predsieň, obývacia izba, spálňa, detská izba, pracovňa, kuchyňa, samostatné WC, kúpeľňa, balkón, pivnica. Úžitková plocha bytu je 78 m2 (bez plochy pivnice a balkóna). BYT SA PREDÁVA SO ZARIADENÍM, V PRÍPADE ZÁUJMU PRI PREDAJI BYTU ODSTÚPIME AJ PLATENÉ PARKOVACIE MIESTO PRED VCHODOM. BYT JE VOĽNÝ OD 10/2023, (MOŽNOSŤ DOHODY PODĽA OKOLNOSTÍ). LOKALITA Bytový dom sa nachádza v širšom centre mesta, v tichom prostredí so zeleňou a oddychovou zónou (Margitin park) a dobrou dostupnosťou do centra mesta, k sieti obchodov a služieb (športoviská, detské ihriská, supermarkety, autobusová stanica, vlaková stanica, nemocnica s poliklinikou a i.), ako aj k výjazdu na obchvat mesta (smer Banská Bystrica), či k miestam prímestskej rekreácie (náučné chodníky, kyslíkový chodník, dolina Lazná, Banisko a i.) Brezno je okresným mestom k kompletnou občianskou vybavenosťou, sieťou obchodov, služieb a bohatým kultúrno-spoločenským životom. ODPORUČENIE MAKLÉRA Zariadený, zrekonštruovaný 4 izbový byt s balkónom, šatníkom a výmerou väčšieho trojizbov
2i byt v širšom centre mesta Nitra
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt s úžitkovou plochou 57m². Bytová jednotka je situovaná na 3. poschodí z 11 poschodí bytového domu, ktorý sa nachádza v bezprostrednej pešej vzdialenosti k centru mesta Nitra. Bývanie v lokalite širšieho centra mesta je veľmi vyhľadávané najmä vďaka svojmu pokoju a tichu, ktoré obyvateľom ponúka. Okrem toho táto lokalita prináša výhodu bývania “len na skok” od akýchkoľvek služieb a života v priamom centre mesta. Informácie o nehnuteľnosti: Byt disponuje vstupnou chodbou, kuchyňou, obývacou miestnosťou, spálňou, kúpeľňou s vaňou a samostatným WC. Vstupnou chodba Vás zavedie do miestnosti plnej vôní a chutí, do kuchyne. Kuchyňa je zariadená na mieru vstavanou kuchynskou linkou so zabudovanou trúbou na pečenie. V kuchyni sa nachádza aj časť vyhradená na jedálenský stôl pre 3 osoby. Priamo z kuchyne sa dostanete do obývacej miestnosti, ktorá je riešená ako priechodná izba medzi kuchyňou a spálňou. Obývacia miestnosť poskytuje dostatok priestoru na trávenie voľného času či už vo dvojici, alebo v kruhu priateľov a rodiny. Za obývacou miestnosťou je situovaná nočná časť bytu, ktorou je hlavná spálňa. V spálni je veľká vstavaná skriňa, vďaka čomu v byte nie je problém s úložným priestorom. Zo spálni vedie vstup na balkón. Výhodou bytu je oddelené WC a kúpeľňa, v ktorej sa nachádza vaňa. Byt je čiastočne prerobený a pripravený na okamžité nasťahovanie. Súčasťou predaja je aj uzavretá pivnica. Informácie o lokalite: Bytový dom je situovaný v pokojnej lokalite širšieho centra mesta bez problému s parkovaním. Priamo do centra mesta je to v pešej dostupnosti približne 10 min, autom približne 2 min. Lokalita poskytuje aj bezproblémové napojenie sa na linky MHD, premávajúce do každej časti mesta. K najbližšej zastávke MHD je to 2 min. Lokalita zabezpečuje plnú občiansku vybavenosť (materská škola, základná škola, potraviny, pošta, nákupné centrum, reštaurácie...). Vďaka výbornej polohe bytového domu to budete mať priam na skok za akýmikoľvek službami, ktoré krajské mesto Nitra poskytuje. Zároveň situovanosť bytového domu v kľudnejšej časti, na okraji centra mesta Nitra a mimo hlavnej cesty zabezpečuje majiteľom pokojné a tiché bývanie. Služby MOTYČKA realitná kancelária: Cena nehnuteľnosti zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený Advokátskou kanceláriou Motyčka, s.r.o. a Notárskym úradom JUDr. Aleny Motyčkovej, sprostredkovateľskú odmenu a všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva k nehnuteľnosti. Záujemcom o kúpu nehnuteľnosti poskytneme bezodplatné finančné poradenstvo a sprostredkujeme najvýhodnejšie financovanie kúpy nehnuteľnosti. Poschodie: 3 Počet poschodí: 11 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 57m² Úžitková plocha: 57m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: áno Balkón: áno Pivnica: áno Parkovanie: vonka
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Veľký 2i byt s lodžiou v centre + plastové okná v cene
Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko aj do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. V byte budú úplne nové plastové okná dobrej kvality. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 118.900 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorí chcú vidieť aj reálny stav bytu, a ktorým video povie viac ako fotky:
TALIANSKO - 3 izbový byt v historickom centre vo Florencii
TOP REAL Košice Vám exkluzívne ponúka so súhlasom majiteľa unikátny byt vo Florencii v lokalite De'amicis. Byt sa nachádza v širšom centre tohto nádherného historického mesta. Bytový dom pozostáva zo 4 bytov s milými susedmi a bol zrekonštruovaný v roku 2015. Nová strecha robená v roku 2022. Byt je na prvom a aj poslednom poschodí, pod bytom je ďalší byt. Dispozične sa byt skladá z kuchyne s balkónom, obývacej izby, 2 spálni a kúpeľne s oknom. Byt je rozlohovo veľký 72m2, balkón má rozlohu cca 4m2. Tento byt má klimatizáciu a vlastný kotol. Otočený je do dvora so zeleňou, čiže napriek tomu, že sa nachádza v širšom centre rušného svetoznámeho mesta je tento byt veľmi tichý. Za super cenu môžete mať víkendový byt vo FLORENCII. Dispozícia bytu: - chodba - kúpeľňa s WC - kuchyňa - 3x izba výmera : 72 m2 poschodie : 1 výťah : nie balkón/loggia : áno pivnica: nie orientácia: JZ Cena 170 000 € Con il consenso del proprietario vi proponiamo un appartamento a Firenze in De' amicis. L'appartamento si trova nel centro più ampio di questa bellissima città storica. Il condominio è composto da 4 appartamenti con bei vicini ed è stato ristrutturato nel 2015. L'appartamento si trova al primo e ultimo piano, sotto l'appartamento c'è un altro appartamento. Il tetto e nuovo fattto a 2022. La disposizione dell'appartamento è composta da una cucina abitabile con balcone, soggiorno, 2 camere da letto e un bagno finestrato. L'appartamento ha una superficie di 72 mq, il balcone ha una superficie di circa 4 mq. Questo appartamento è dotato di aria condizionata e propria caldaia. Si affaccia sul cortile verdeggiante quindi, nonostante si trovi nel centro più ampio della vivace città di fama mondiale, questo appartamento è molto silenzioso. Disposizione dell'appartamento: - corridoio - bagno con wc - la cucina - 3x camera superficie: 72 mq piano: 1 ascensore: no balcone/loggia: si pub: no orientamento: SW Prezzo: 170 000 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle. Mgr. Bibiána Bargerová
NA PREDAJ slnečný priestranný 2i byt s lodžiou na Strede
Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko aj do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. V byte sú čerstvo vymenené kvalitné plastové okná značky Slovaktual. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 118.900 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :)