bazár, predaj, inzercia, predám

Bytový dom Nádražná - najlepšia adresa v Trenčianskych Tepli

Kategória: Nové projekty

Bývajte na najlepšej adrese v Trenčianskych Tepliciach!

RADO Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj nadštandardné bývanie vo svetoznámom kúpeľnom meste Trenčianske Teplice! Bytový dom Nádražná sa nachádza v kľudnej lokalite avšak iba na skok od srdca tohto malebného mesta. Dom má 5 poschodí, na ktorých ponúka svojim budúcim majiteľom obchodné priestory, a bývanie v dvoj a trojizbových bytoch s výmerami od 58 do 100 m2.

Monolitická novostavba je postavená z najkvalitnejších materiálov, zaručujúcich najvyšší štandard bývania. Vonkajšia fasáda je zateplená minerálnou vatou, sedlová strecha so škridlou dotvára svieži dizajn, kombinujúci tradičnú architektúru s modernými a nadčasovými prvkami, vďaka čomu stavba perfektne zapadá do okolitého prostredia. O teplo sa stará teplovodné podlahové vykurovanie napájané zo spoločnej plynovej kotolne. Samozrejmosťou je výťah a optická sieť. Kolaudácia a odovzdanie bytov je plánované v 12/2023.

Spodné podlažie tvoria obchodné priestory, na zvyšných poschodiach nájdeme celkovo 32 bytov, rozdelených na 8 trojizbových a 24 dvojizbových. Všetky byty disponujú aj priestrannými balkónmi s výmerami od 10,6 do 25,75 m2. Obrovským benefitom je nainštalovaná klimatizácia. K bytom prislúchajú aj pivnice. V okolí bytového domu sa nachádzajú parkovacie státia, ktoré je možné dokúpiť.

Všetky byty sa predávajú v prevedení holobyt - vnútorné omietky, 2x maľba, elektroinštalácie ukončené namontovanými zásuvkami a vypínačmi, vodoinštalačné rozvody, podlahové potery, podlahový vykurovací systém, osadená vnútorná aj vonkajšia klimatizačná jednotka, posuvné HS portály, bezpečnostné vchodové dvere, predpríprava pre inštaláciu video vrátnika a optickú sieť.

Ponuka je zaujímavá aj z investičného hľadiska, byty je možné prenajímať ako apartmány na dlhodobý ale aj krátkodobý prenájom. Ponúkame možnosť nájomného servisu - príprava a odovzdanie apartmánu hosťovi a následne jeho prebratie a upratanie.

Trenčianske Teplice nazývané aj Perla Karpát sú od nepamäti mestom liečivých prameňov, relaxu tela a pokoja mysle a zaraďujú sa k najznámejším kúpeľom v strednej Európe. Na tomto romantickom mieste nájdete krásnu prírodu, promenády a celoročný bohatý kultúrny program. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť. Krajské mesto Trenčín je vzdialené približne 13 km, diaľnica D1 10 km, letisko Bratislava 135 km.

Financovanie:
20 % pri podpise zmluvy o budúcej zmluve
80 % po kolaudácií

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel:
E-mail: misovec@
Web: /projetky/bytovy-dom-nadrazna

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh n
Bytový dom Nádražná - najlepšia adresa v Trenčianskych Tepli
Podobné inzeráty
Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v Pov. Bystrici- 336
AstonReal Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom. Rodinný dom sa nachádza v meste Považská Bystrica, v tichej časti mesta len 5 minút od centra mesta. Dispozícia: Priestranná vstupná veranda, samostatná kuchyňa, obývačka, špajza, kúpeľňa s vaňou a toaletou, 2 izby. Rodinný dom je čiastočne podpivničený. Inžinierske siete: elektrina, voda- prameň. Dom – obytná časť má úžitkovú plochu 120 m2. Rodinný dom zo 70tych rokov prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ideálny na dorobenie podľa vlastných predstáv a využitia krásneho pozemku o výmere 3.361 m2 na postavenie ďalších nehnuteľností. Pozemok je celý oplotený. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: Nová strecha, nové stierky, zateplené 2 izby zo severnej strany, nová elektrina, ističe, nové potery. Na pozemku sa nachádza tiež hospodárska budova, garáž o výmere cca 20m2 a úžitková záhrada. Strecha je sedlová, pokrytá novou 5 rokov starou keramickou škridlou, okná sú pôvodné drevené. Dom je sčasti podpivničený, kúrenie je na pevné palivo. Dá sa využiť aj pochôdzna povala ako odkladací priestor. Rodinný dom sa nachádza priamo v meste a prístup má po asfaltovej ceste. Dom hľadá majiteľa, ktorý by využil väčšiu rozlohu domu s možnosťou čiastočnej rekonštrukcie podľa svojich predstáv, je tu tiež možnosť využitia hospodárskej budovy a v neposlednom rade využitie veľkej úžitkovej záhrady, alebo sa budúci majiteľ rozhodne podstaviť si tu nový dom. Dom je bez tiarch a voľný ihneď. Lokalita: Považská Bystrica sa nachádza v peknom prírodnom prostredí, obklopená troma pohoriami – Strážovskými vrchmi, Súľovskými vrchmi a Javorníkmi. V blízkosti RD sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Toto miesto ponúka mnohé vyžitie na cestnú a horskú cyklistiku, turistiku. Využiť môžete množstvo turistických atrakcii, ktoré Považská Bystrica a okolie ponúka. V neposlednom rade sa jedná o pokojné bývanie v kľudnej časti mesta. Cena nehnuteľnosti: 229.000,- EUR V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na tel. číslo alebo na mail krizanovicova@ Obytná plocha: 120m² Celková rozloha: 3361m² Rozloha pozemku: 3361m² Úžitková plocha: 120m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Balkón: nie Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: nie Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: drevené
Rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v Pov. Bystrici- 336
AstonReal Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom. Rodinný dom sa nachádza v meste Považská Bystrica, v tichej časti mesta len 5 minút od centra mesta. Dispozícia: Priestranná vstupná veranda, samostatná kuchyňa, obývačka, špajza, kúpeľňa s vaňou a toaletou, 2 izby. Rodinný dom je čiastočne podpivničený. Inžinierske siete: elektrina, voda- prameň. Dom – obytná časť má úžitkovú plochu 120 m2. Rodinný dom zo 70tych rokov prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ideálny na dorobenie podľa vlastných predstáv a využitia krásneho pozemku o výmere 3.361 m2 na postavenie ďalších nehnuteľností. Pozemok je celý oplotený. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: Nová strecha, nové stierky, zateplené 2 izby zo severnej strany, nová elektrina, ističe, nové potery. Na pozemku sa nachádza tiež hospodárska budova, garáž o výmere cca 20m2 a úžitková záhrada. Strecha je sedlová, pokrytá novou 5 rokov starou keramickou škridlou, okná sú pôvodné drevené. Dom je sčasti podpivničený, kúrenie je na pevné palivo. Dá sa využiť aj pochôdzna povala ako odkladací priestor. Rodinný dom sa nachádza priamo v meste a prístup má po asfaltovej ceste. Dom hľadá majiteľa, ktorý by využil väčšiu rozlohu domu s možnosťou čiastočnej rekonštrukcie podľa svojich predstáv, je tu tiež možnosť využitia hospodárskej budovy a v neposlednom rade využitie veľkej úžitkovej záhrady, alebo sa budúci majiteľ rozhodne podstaviť si tu nový dom. Dom je bez tiarch a voľný ihneď. Lokalita: Považská Bystrica sa nachádza v peknom prírodnom prostredí, obklopená troma pohoriami – Strážovskými vrchmi, Súľovskými vrchmi a Javorníkmi. V blízkosti RD sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Toto miesto ponúka mnohé vyžitie na cestnú a horskú cyklistiku, turistiku. Využiť môžete množstvo turistických atrakcii, ktoré Považská Bystrica a okolie ponúka. V neposlednom rade sa jedná o pokojné bývanie v kľudnej časti mesta. Cena nehnuteľnosti: 229.000,- EUR V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na tel. číslo alebo na mail krizanovicova@ Zastavaná plocha: 140m² Obytná plocha: 120m² Celková rozloha: 3361m² Rozloha pozemku: 3361m² Úžitková plocha: 120m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - pevné palivo Balkón: nie Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: nie Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: drevené
Exkluzívna Investičná ponuka - Pozemok pre bytový dom Považs
Ponúkame Exkluzívnu investičnú ponuku a to investičný pozemok spolu s vypracovaným zámerom pre bytovú výstavbu v centre Považskej Bystrice. Daný pozemok je čistý a bez ťárch a je to skvelá ponuka investície do budúcna kde sa vám váš vklad niekoľkonásobne vráti... Pozemok stúpa na hodnote každým dňom a bude stúpať preto nečakajte a neváhajte! Projekt je umiestnený v centre mesta, v blízkosti zástavby bytových domov a miestneho vodného toku. Okolie tvorí rovinatý terén s pomerne dobrou dostupnosťou na dopravnú i energetickú infraštruktúru a občiansku vybavenosť. Projekt je svojim charakterom určený pre určitú cieľovú skupinu klientov. Hlavnou myšlienkou je navrhnutie obytného súboru v lokalite s vytvorením prostredia bytov pre mladé rodiny. Bytový dom je navrhnutý plošne tak, aby vyhovel požiadavkám súčasného trendu. Bytový dom je samostatne stojaci, štvorpodlažný s podzemným parkovaním a pivničnými kobkami, prízemím s obchodnými prevádzkami a s podkrovím, pričom časť prízemia s bytmi je vyvýšená kvôli šírkovým charakteristikám a odstupovým vzdialenostiam na pozemku. Parkovanie pre osobné automobily je okrem podzemnej garáže uvažované i na teréne. Na prízemní bytového domu sa nachádzajú byty s vyvýšenými predzáhradkami. Ku každému bytu prislúcha balkón, ktoré sú asymetricky usporiadané na fasáde, vďaka čomu je fasáda dynamickejšia. Bytový dom je orientovaný tak, aby rešpektoval jestvujúcu zástavbu bytových domov a zároveň vytvoril zónu pre odpočinok všetkých vekových kategórií. Zelená plocha pred nárožím bytového domu, kde je uvažovaná napr. kaviareň, ponúka široké spektrum možností verejných akcií v zelenom trávnatom priestore – letné alebo večerné kino, letné vystúpenie s kapelou, oslavy. Základné ukazovatele: Celková plocha pozemku: 9 175 m2 Počet podlaží: 1PP / 4NP / PODKROVIE Celková úžitková plocha bytov: 3373,4 m2 Celková úžitková plocha obchodných priestorov: 486,2 m2 Počet obchodných priestorov: 7 Počet bytových jednotiek: 1.izbový- 24x 2.izbový- 18x 3.izbový- 8x 4.izbový- 10x SPOLU: 60 Počet parkovacích státí pred BD: 46 Počet parkovacích státí pod BD: 42 (z toho eAuto 6ks) Počet výťahov : 3ks Bližšie informácie môžete získať u p.Mriša na tel.čísle alebo mriso@ Obytná plocha: 3373.4m² Celková rozloha: 9175m² Úžitková plocha: 3373.4m²
Exkluzívna Investičná ponuka - Pozemok pre bytový dom  Považ
Ponúkame Exkluzívnu investičnú ponuku a to investičný pozemok spolu s vypracovaným zámerom pre bytovú výstavbu v centre Považskej Bystrice. Daný pozemok je čistý a bez ťárch a je to skvelá ponuka investície do budúcna kde sa vám váš vklad niekoľkonásobne vráti... Pozemok stúpa na hodnote každým dňom a bude stúpať preto nečakajte a neváhajte! Projekt je umiestnený v centre mesta, v blízkosti zástavby bytových domov a miestneho vodného toku. Okolie tvorí rovinatý terén s pomerne dobrou dostupnosťou na dopravnú i energetickú infraštruktúru a občiansku vybavenosť. Projekt je svojim charakterom určený pre určitú cieľovú skupinu klientov. Hlavnou myšlienkou je navrhnutie obytného súboru v lokalite s vytvorením prostredia bytov pre mladé rodiny. Bytový dom je navrhnutý plošne tak, aby vyhovel požiadavkám súčasného trendu. Bytový dom je samostatne stojaci, štvorpodlažný s podzemným parkovaním a pivničnými kobkami, prízemím s obchodnými prevádzkami a s podkrovím, pričom časť prízemia s bytmi je vyvýšená kvôli šírkovým charakteristikám a odstupovým vzdialenostiam na pozemku. Parkovanie pre osobné automobily je okrem podzemnej garáže uvažované i na teréne. Na prízemní bytového domu sa nachádzajú byty s vyvýšenými predzáhradkami. Ku každému bytu prislúcha balkón, ktoré sú asymetricky usporiadané na fasáde, vďaka čomu je fasáda dynamickejšia. Bytový dom je orientovaný tak, aby rešpektoval jestvujúcu zástavbu bytových domov a zároveň vytvoril zónu pre odpočinok všetkých vekových kategórií. Zelená plocha pred nárožím bytového domu, kde je uvažovaná napr. kaviareň, ponúka široké spektrum možností verejných akcií v zelenom trávnatom priestore – letné alebo večerné kino, letné vystúpenie s kapelou, oslavy. Základné ukazovatele: Celková plocha pozemku: 9 175 m2 Počet podlaží: 1PP / 4NP / PODKROVIE Celková úžitková plocha bytov: 3373,4 m2 Celková úžitková plocha obchodných priestorov: 486,2 m2 Počet obchodných priestorov: 7 Počet bytových jednotiek: 1.izbový- 24x 2.izbový- 18x 3.izbový- 8x 4.izbový- 10x SPOLU: 60 Počet parkovacích státí pred BD: 46 Počet parkovacích státí pod BD: 42 (z toho eAuto 6ks) Počet výťahov : 3ks Bližšie informácie môžete získať u p.Mriša na tel.čísle alebo mriso@ Obytná plocha: 3373.4m² Celková rozloha: 9175m² Rozloha pozemku: 9175m² Úžitková plocha: 3373.4m²
Objekt bytového domu - rekonštrukcia na byty
Ponúkame Vám na predaj objekt bytového domu, ktorý sa nachádza v Piešťanoch na ulici Dopravná - Vrbovská v zastavanom území mesta - v jeho intraviláne. V súčasnosti prebieha schvaľovanie doplnkov Územného plánu mesta Piešťany, podľa ktorého sú pôvodné plochy dopravnej infraštruktúry zmenené na plochy všeobecného bývania. Tieto sú prednostne určené pre bývanie v bytových domoch resp. obytných budovách s možnosťou umiestnenia občianskej vybavenosti a podnikateľských aktivít. Výškové zónovanie stavieb je stanovené na max. 4 nadzemné podlažia. Pôvodný 3-podlažný objekt slúžil pre administratívne účely. Po reprofilizácii objektu vznikne 3-podlažný chodbový bytový dom s 28 bytovými jednotkami v kategórii 1-2 izbových bytov. Bytový dom bude vybavený osobným výťahom a vlastnou kotolňou. Nevyhnutnou súčasťou sú doplnkové priestory pre bicykle, kočíky a pivničné kóje. Strecha bytového domu je navrhnutá v zmysle súčasných požiadaviek na ekológiu ako extenzívna zelená strecha. Obdobne voľné nezastavané nespevnené plochy budú určené na nové sadové úpravy. Dopravné napojenie a prístup na pozemok sú z existujúcich miestnych komunikácií -Vrbovskej cesty /prioritne/ a Dopravnej ulice. Pre potreby statickej dopravy sú navrhnuté nové spevnené plochy v predpolí objektu zo severozápadnej a juhovýchodnej strany v počte 31 stojísk. Objekt bude napojený novými prípojkami na inžinierske siete - vodu, kanalizáciu, plyn, NN rozvody a rozvody slaboprúdu. Zmenou využitia administratívneho objektu na bytový dom nedôjde k negatívnym zásahom do kvality životného prostredia v lokalite. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás pre bližšie informácie a obhliadku na tel. čísle alebo e-mail: gabrielabasova@
NOVOSTAVBA RODINNÉHO DOMU V MESTE SKALICA
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ako výhradný sprostredkovateľ ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami v meste Skalica, nachádzajúcu sa v novej obytnej zóne Štvrte v jazernom poli (4. etapa). Bývanie s výbornou dostupnosťou aj do mesta Holíč len 7 km, Hodonín (ČR) 12 km, Bratislava 89 km, Brno (ČR) 88 km, vám poskytne táto nehnuteľnosť, s možnosťou dokončenia podľa vašich predstáv. Dom je postavený do stavu „holodom“ (v tomto stave sa dom aj predáva). Samotný rodinný dom pozostáva z dvoch, zrkadlovo identických bytových jednotiek, nachádzajúcich sa na pozemku o výmere 729 m2. Murovaný dom (Porofix) je dvojpodlažný s obytným prízemím a poschodím, s plochou strechou, podlahovým kúrením, a je zateplený. Pozemok je rovinatého charakteru, v súčasnosti tvorený zrovnaným terénom, vedený ako ostatná plocha. Na pozemku sú dovedené prípojky mestskej vody, elektriny, plynu, kanalizácie a optického internetu. Každá bytová jednotka má dve parkovacie miesta, teda spolu štyri parkovacie miesta na privátnom parkovisku. ➔ Dom č. 1 a 2 (4-izbový RD) • Vstup do rodinného domu bude z juhozápadnej strany. Terasa domu bude orientovaná do záhrady. Dispozícia bytovej jednotky je tvorená prízemím (1. NP), kde je vstupné závetrie so vstupom do zádveria, a následne prechod do chodby. Z nej sú vstupy do spálne, obývacej izby so vstupom na terasu francúzskymi dverami, spodnej kúpeľne, kuchyne s vlastnou komorou, schodiskom na poschodie, komory pod schodiskom. Poschodie domu (2. NP) je tvorené dvomi detskými izbami, kúpeľňou, samostatným šatníkom a technickou miestnosťou. Smerom do záhrady je orientovaná terasa, ktorá je prístupná z obývacej izby. ➔ Dom č. 1 • Úžitková plocha (jedna bytová jednotka) je 120,45 m2, obytná plocha (jedna bytová jednotka) je 64,40 m2. Pozemok záhradky patriaci k RD č. 1 je veľký cca 164 m2. Plus pozemok pod domom, plus polovica pozemku k užívaniu určená na parkovanie 183 m2. ➔ Dom č. 2 • Úžitková plocha (jedna bytová jednotka) je 120,45 m2, obytná plocha (jedna bytová jednotka) je 64,40 m2. Pozemok záhradky patriaci k RD č. 2 je veľký cca 114 m2. Plus pozemok pod domom, plus polovica pozemku k užívaniu určená na parkovanie 183 m2. Nehnuteľnosť bude dokončená v Decembri 2023, bez tiarch. Predáva sa vo vyhotovení „holodom“, zateplený, vymaľované vnútri na bielo, bez dokončenia kúpeľne, podláh, kuchynskej linky, plotov, a parkovacích plôch. Cena domu č. 1 je ➔ 210.000 € Cena domu č. 2 je ➔ 207.000 € VIAC PODROBNÝCH INFO O PONUKE NÁJDETE NA: bit.ly/ponuka-103-23 alebo Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Romana Úlehlová - - ulehlova.grandreality@ Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR