bazár, predaj, inzercia, predám

Caga sibírska kvapky

Kategória: Zdravie a krása

Predam kvapky Caga sibírska kupované v lekarni 50ml/5€ 100ml/10€
Caga sibírska kvapky
Podobné inzeráty
Rescue Remedy Bachove kvapky doplnok stravy
Kvapky Rescue Remedy sú vytvorené z 5 Bachových esencií. Vďaka tejto výnimočnej kombinácii Bachových kvetov pomáhajú kvapky vo všetkých stresových situáciách. Obnovujú energetickú harmóniu, pokoj a vnútorný kľud. Pomôžu vám prekonať záťažové obdobia, ktoré vás psychicky vyčerpávajú. Rescue Remedy pomáha pri: strese a napätí strachu (zo skúšky, pohovoru, návštevy lekára, operácie...) pôrode (upokojuje a harmonizuje matku aj dieťa) nehode alebo zranení šoku (zo zlej správy, udalosti, príhody...) pri akútnych bolestiach (hlavy, zubov...) duševnom rozladení pomáha znovu vytvoriť pokoj harmonizuje a upokojuje v každej stresovej situácii Použitie: V krízových situáciách sa užívajú 4 kvapky pod jazyk v 5–10 minútových intervaloch až do zlepšenia stavu. Môžete ich aj nakvapkať do pohára s vodou a piť po dúškoch počas dňa. Kvapky sa môžu užívať aj niekoľko dní, podľa potreby. Vtedy sa užívajú 4× denne 4 kvapky. Kvapky sa môžu aj kvapkať priamo na kožu – na spánky, čelo, pulz..Po namáhavom dni ich môžete pridať do kúpeľa, 10–15 kvapiek na plnú vaňu. Kvapky sa môžu začať užívať už niekoľko dní pred záťažovými situáciami – skúškami, operáciou, pôrodom, pohovorom… Originálna kombinácia piatich Bachových kvetov – Rescue Remedy je čisto prírodného pôvodu. Krízová esencia Rescue Remedy nemá vedľajšie účinky, nie je návyková a môžu ju užívať všetky vekové kategórie. Rescue Remedy môžu užívať aj tehotné ženy a deti. Výborne pomáha počas pôrodu, pri pocitoch úzkosti, stavoch na odpadnutie, strachu, šoku, nečakaných bolestiach … Zloženie: glycerín, voda, Devätorník peniažtekovitý, Netýkavka žliazkatá, Biele lesná réva, Bledavka okolíkatá, Slivka čerešňoplodá v pramentej vode. Bez prídavkov farbív, aditív, sladidiel a iných cudzorodých látok. BEZ ALKOHOLU.
BACH Original Rescue Tropfen, OTIPAX L ušné kvapky
Predám originál zabalené kvapky BACH RESCUE TROPFEN ( objem 10 ml ), doplnok stravy, bez alkoholu, dátum spotreby september 2025. Viac info o produkte: * Bachove kvetinové kvapky * S 38 originálnymi Bachovými kvetovými esenciami * Praktická pipeta na dávkovanie * Nealkoholické Trpíte nervozitou a nepokojom? Potom sú Originálne záchranné kvapky s Bachovými kvetovými esenciami od Bacha rýchlou pomocou. Kvapky bez alkoholu sa užívajú buď čisté alebo zriedené vo vode a môžu znížiť nepokoj a nervozitu. To vám uľahčí každodenný život! Cena: 14,00 Eur Pôvodná cena: 18,90 Eur Predám ušné kvapky OTIPAX L,1% ušné instilácia - úplne nové, nerozbalené. Exspirácia do 09/24. Cena: 4,00 eur Osobný odber v Bratislave alebo aj poštou ( podľa cenníka SP ). Kontaktujte ma prosím telefonicky, e-mailom alebo cez WhatsApp. Na SMS neodpovedám. Na odpoveď na inzerát reagujem takmer okamžite. Skontrolujte si SPAM.
Tea Tree - Melaleuca - Doterra
Predam novy olejcek Tea Tree (Melaleuca) od Doterra. Melaleuca - čajovník - Tea tree Melaleuca, známejšia pod názvom Tea Tree, alebo čajovník, má viac než 92 rôznych prírodných zložiek a nespočetné množstvo rôznych spôsobov použitia. Listy čajovníka používali austrálski domorodci už celé storočia. Rozdrvili listy a vdychovali olej, aby podporili čisté dýchanie. Tiež prikladali lístky priamo na kožu, aby sa ochladili. Čajovník sa ale najviac preslávil svojimi čistiacimi vlastnosťami. Môže sa používať na čistenie pokožky a nechtov a na podporu krásnej pleti. Dá sa použiť aj na čistenie všetkých povrchov v domácnosti, a ochraňuje proti vplyvom prostredia. Používa sa aj na príležitostné podráždenia pokožky, aby sa koža upokojila a difúzovanie tohto oleja, čistí a osviežuje vzduch. Podľa knihy Daniela McDonalda o Emóciách a Esenciálnych olejoch, je to „olej energetických hraníc. Ktorý prečisťuje negatívnu energetickú záťaž. Čajovník pomáha pretrhávať negatívne väzby, aby sa mohli vytvoriť nové, zdravé spojenia, také, ktoré rešpektujú osobný priestor a hranice človeka, ktorý tento olej používa.” Primárne výhody Renomovaný pre jeho čistenie a omladzujúci účinok na pokožku Podporuje zdravú funkciu imunitného systému, keď sa používa interne Príjem na ochranu proti environmentálnym a sezónnym hrozbám Aromatický popis Bylinné, zelené, kožovité Hlavné zložky: Terpinén-4-ol, y-terpinén, a-terpinén, použitie Pri príležitostných podráždeniach pokožky na postihnutú oblasť naneste 1-2 kvapky kvapky Melaleuca. Pridajte 1-2 kvapky do vody, citrusových nápojov alebo veggie gélové kapsuly na podporu zdravého imunitného systému. Kombinujte 1-2 kvapky s čistiacim prostriedkom na tvár, aby ste získali ďalšie čistiace vlastnosti, alebo použite pokožku po holení. Aplikujte na nechty a nechty po sprchovaní, aby ste očistili a udržali nechty zdravé. Pridajte niekoľko kvapiek do rozprašovača s vodou a používajte na povrchy na ochranu proti environmentálnym hrozbám. Návod na použitie Difúzia: Použite tri až štyri kvapky vo vašom výbave. Vnútorné použitie: zriediť jednu kvapku do 4 fl. oz. kvapaliny. Vonkajšie použitie: Na požadovanú oblasť naneste jednu až dve kvapky. Zrieďte s frakcionovaným kokosovým olejom doTERRA, aby ste minimalizovali citlivosť na kožu. Upozornenie: Možná citlivosť na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak ste tehotná, liečite sa alebo podliehate lekárskej starostlivosti, poraďte sa so svojím lekárom. Zabráňte kontaktu s očami, vnútornými ušami a citlivými oblasťami. Balenie: 15 ml
Caga sibirska
Predam kvapky Caga sibírska kupované z lekarne 50ml/5€ 100ml/10€ a caj 50g/10€ Poslem aj na dobierku
Caga sibirska
Predam 50g caj caga 10eur a kvapky 100ml 10eur, mumio 7eur
čaga sibirska
predám kvapky caga, objem 100ml cena 15e