bazár, predaj, inzercia, predám

Čakanková instantná káva (16x 2g)

Kategória: Zdravie a krása

Cena: 3,10€
Čakanka alebo Cigória je skvelou náhradou kávy. Neobsahuje kofeín a kávovina z nej je koktailom výživných látok a unikátnym rastlinným probiotikom. Čakanka obsahuje zinok, horčík, mangán, vápnik, kyselinu železo-listovú a draslík, ako aj vitamíny A, B6, C, E a K.
povzbudzuje činnosť tráviacej sústavy
priaznivo ovplyvňuje pohyblivosť čriev a pomáha odstraňovať zápchu

znižuje krvný tlak, čistí krv a podporuje zdravý srdcovo-cievny systém

je vhodná pre diabetikov vďaka obsiahnutému inulínu

podporujú funkcie nervovej sústavy a má upokojujúce účinky

podporuje správny krvný obeh

pôsobí močopudné a napomáha vylučovať škodlivé látky z tela

ochraňuje zdravie pankreasu a pečene

pomáha z tela odstraňovať toxické látky

Čakanková instantná káva (16x 2g)
Podobné inzeráty
Predám rozne druhy nutridrinkov.
Keď bežna strava nestačí. Všetky druhy nutridrinkov predstavujú nutrične kompletnú vysoko energetickú tekutú výživu, speciálne pre pacientov, ktorý trpí nedostatočným prijmom energie a živín alebo nechutenstvom z roznych príčin (nemoc, bolest, chorobe vyšší vek) Nutridrinky su: - Univerzálná tekutá vyžíva. - Nutrične kompletná - je vhodna ako nahradá časti stravy, alebo ako jediný zdroj výživy. - Obsahuje všetky živiny v optimálnom pomere. - Niektoré druhy su bez laktózy a bez lepku ( Fresubin, Supportan), bez lepku (Ensure plus, Prosure, Nutridrink, Forticare). Nutridrinky sú vhodné pre seniory, ľudí trpiacich nechutenstvom, pred a po operácií, pre ľudí čo stratily svalovú hmotu, alebo si ju chcú zvýšiť(cvičením), nestíhajú behom dňa prijať dostatočné množstvo potravy .... Záruka u všech drinků je 3 a viac mesiacov (v prípade kratšej záruky predom upozorním a pýtam sa či može zostať) Dostupné druhy a príchute: 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Nutridrink príchuť (jahoda, čokoláda, vanilka, banán) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Nutridrink multifibre príchuť (jahoda, čokoláda, vanilka) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Nutridrink protein príchuť (lesne ovoce, čokoláda, vanilka) 1 €/ 1 ks (1 ks = 125 ml) Nutridrink compakt protein príchuť (broskev/mango, jahoda, káva, vanilka, banán, lesné ovoce) - 18g proteínov 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) SUPPORTAN drink príchuť (capucino, čokoláda, tropické ovocie) - 20g proteínov. 1 €/ 1 ks (1 ks = 220 ml) Ensure plus advanced príchuť (vanilka, jahoda, káva, banán a čokoláda) - 20 g proteínov 1 €/ 1 ks (1 ks = 220 ml) Ensure plus príchuť (banán, jahoda, čokoláda, vanilka a lesné ovocie) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Fresubin 2 Kcal príchuť (vanilka, capucino a čokoláda) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Fresubin 1,5 Kcal príchuť (oriešok, čokoláda, lesné ovocie, vanilka) 1 €/ 1 ks (1 ks = 125 ml) Forticare (capucino, broskev/zázvor, pomaranč/citrón) 1,30 €/ 1 ks (1 ks = 300 ml) Renutryl Boster príchuť (karamel, vanilka, jahoda) - 30 g proteínov 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Prosure príchuť (vanilka, jahoda, káva, lesne ovocie a čokoláda) 1 €/ 1 ks (1 ks = 200 ml) Ensure plus Fibre príchuť (malina, vanilka) Osobné predanie Kosice, Svidnik, Stropkov, Prešov, posielam aj dobierkou. Viem priviest BA - TT - NR - RS - KE - BB - ZN a po dohode aj inde, viac info na telefonnom čísle. Pošlem aj poštou, GLS a zasielkovňou. Cena od 1 €
Kava Royal Zepter zlava
Kava Royal Zepter
Li Shou kava na chudnu tie
pisat na mail cislo je vymyslene lishouslimmingcoffee1@ 1 balenie 35e 2 balenia 65e 3 balenia 95e plus postovne 100% prírodný produkt, 100% originál s ochrannými prvkami Účinná a kvalitná kontrola hladu vďaka kombinácii prírodných látok a prémiovej kávy. Pomáha k rýchlemu zníženiu hmotnosti a k rýchlo viditeľným výsledkom. Jednoduchá a pohodlná kontrola hmotnosti a účinný prípravok na boj proti obezite. Li shou je najúčinnejšia káva na redukciu hmotnosti. Stratíte 2-5 kg. v prvých dvoch týždňoch užívania. Nie je potrebné preskočiť jedlo, môžete jesť čo chcete. Takže vaše telo nebude oslabené a nebudú mu chýbať ani výživné látky obsiahnuté v strave o ktoré prichádzate v bežných diétach. Vaše telo si udrží svoje dobré zdravie, zatiaľ čo vy chu dnete. Li shou pomáha lepšej krvnej cirkulácie do všetkých častí vášho tela. Upravuje metabolizmus. Budete sa cítiť lepšie, vyzerať lepšie. Lishou je špeciálne vyvinutá pre dobré zdravie z najlepšej čínskej prírodnej medicíny a je tisíckami spokojných zákazníkov po celom svete. Informácie o bezpečnosti produktu: Výrobok nie je vhodný pre deti, tehotné a kojacé ženy, osoby so srdcovými a cievnými ochoreniami a ochoreniami ľadvín. Obsahuje kofeín. Vhodné pre osoby vo veku od 18 do 60 rokov. Pri užívaní kávy Lishou je potrebné zabezpečiť pravidelný pitný režim minimálne 3-4l čistej vody denne. V prípade nevoľnosti je potrebné užívanie kávy prerušiť. Pri začiatku užívania kávy Li shou odporúčame na skúšku vyskúšať na začiatok (prvé 2-3 dni) len 1/2 balenia. Dávkovanie je 1x ráno pred raňajkami, dávka SA NESMIE PREKRAČOVAŤ!
Toaletná voda So Fever Ecstatic Him Oriflame
Zapáľte oheň svojej vášne s vôňou So Fever Ecstatic. Vychutnajte si ohnivé tóny tajomného kadidla a poddajte sa návykovej, zvodnej parfumovej vode, z ktorej sála rozpaľujúce teplo. Obe vône prichádzajú s planúcou intenzitou, ktorá ich vzájomne transformuje. Zažite ich impulzívnu silu! Kategória vône: AMBROVÁ PAPRAĎOVÁ Tóny: Vrchné tóny: čierne korenie timut, lístok klinčeka, grapefruit Srdce: káva kardamóm, kosatec Základ: kadidlo, vetiver, drevo guaiac Hlavná ingrediencia: Odvážna, veľkolepá vôňa podčiarknutá pikantným korením a korunovaná akordom návykovej kávy s tajomným kadidlom, ktoré odhalí svoju čarovnú vôňu len pri vysokých teplotách. Objem: 75 ml
LR figu active koktaily
Predám nové neotvorené koktaily od LR, pre zníženie alebo udržanie hmotnosti. Prichute čokoláda,káva, jahoda a vanilka.Kazdy má 496 g, záruka do 08/24. Katalógová cena 43,89€ ks, moja cena 20€ ks.
Valentus produkty
Produkty na štíhlu liniu Káva , džús. Mesačne balenie