bazár, predaj, inzercia, predám

Calvin Klein nohavičky

Kategória: Spodná bielizeň

Predám nové dámske Calvin Klein nohavičky, veľkosť M a L, cena 4€/ks
Calvin Klein nohavičky
Podobné inzeráty
Balík rôznych látkových nohavičiek s vkladačkami
Balík obsahuje: - nočnú plienku Bamboolik žlto-bielej farby so všitou vkladačkou, vonkajšia vrstva 80%bavlna , 20% polyester, vnútorná vrstva 100% polyester, zapínanie na suchý zips, úprava veľkosti na patentky - denné kapsové nohavičky Wonderoos ružovo-bielej farby, 100% polyester, vonkajšia vrstva s PUL úpravou, zapínanie na patentky - denné nohavičky Canpol babies biele s kvetinkami s vnútornou vrstvou z bavlnenného froté a vonkajšou vrstvou z bavlny (nutné k tomu ešte nepremokavé nohavičky) - látkové kapsové nohavičky Babyland šedo-zelenej farby s viacvrstvoou vkladačkou, zloženie bavlna, bambus, PES - jednoveľkostné vrchné biele nohavičky BabyLucy S, PES s PUL vrstvou, zapínanie na suchý zips - jednoveľkostné vrchné biele nohavičky BabyLucy XS, PES s PUL vrstvou, zapínanie na suchý zips - látkové nohavičky SIO Bitti d'lish čierno-biele zebrového vzhľadu veľkosť L, s 3x vkladačkami, nemajú PUL vrstvu - vrchné biele jednoveľkostné nohavičky (na 3,5-9kg) Bambino MIO s PUL vrstvou a vkladacou plienkou + 4ks vkladačiek Nie je nutný odber všetkých plienok, dá sa dohodnúť aj na menšom počte, prípadne kombinácia s inými, ktoré ponúkam v mojom bazáriku.
Súprava Bralet + tangá nohavičky Calvin Klein, veľ.M
Ponúkam na predaj súpravu spodnej bielizne zn. Calvin Klein, 100% originál, objednávané z oficiálnej stránky. Bralet - športová podprsenka s výstužou veľkosť M, odporúčam skôr pre S/M. Nový, komplet balenie, ako na fotkách. Pôvodná cena bola 44,90€.Ponúkam za 20€. Tangá nohavičky, veľ.M aj sedí. Komplet balenie ako na fotkách. Pôvodná cena bola 22,95€. Ponúkam za 11€. Osobný odber v KE alebo zasielam poštou po platbe na účet. Pre viac info správa, príp. . Ďakujem, že rešpektujete moje podmienky predaja :)
Calvin Klein nohavičky
Predám nohavičky Calvin Klein vo veľkosti S, 3 kusy v balení. Nove. V prípade záujmu kontaktujte mailom. Cena je vrátane poštovného a balneho.
Dámske nohavičky CALVIN KLEIN
Predám dámske nohavičky CALVIN KLEIN. Cena 7€ +poštovné. Kontakt mailom. Pozrite všetky Inzeráty
Dámske tangá nohavičky Calvin Klein
Ponúkam na predaj dámske tangá nohavičky zn. Calvin Klein, 100% originál. 1. Svetlé tangá sú z limitovanej kolekcie Modern Cotton Metallic. Veľ. S, šírka pásu 36cm. Telová farba, na páse metalická guma striebornej farby. Nové s visačkou a vešiačikom, zabalené v sáčku. PC 22,95€. Ja ponúkam za 11€. 2. Ružové sú z limitovanej kolekcie Modern Cotton. Veľ.S, šírka pásu 34,5 cm. Nové s visačkou aj vešiačikom, zabalené v sáčku. PC bola 22,95€. Ja ponúkam za 11€. Vhodné sú tiež ako krásny darček. Osobný odber v KE alebo zasielam poštou po platbe na účet. Pre viac info správa príp . Ďakujem že rešpektujete moje podmienky predaja :)
Calvin Klein
Tangá nohavičky Calvin Klein vo veľkosti L krémovej farby. Originál, nenosené, so štítkom