bazár, predaj, inzercia, predám

CAMP DAVID L summer edition

Kategória: Tričká, roláky, tielka

Len volať ! Predám CAMP DAVID polo tričko L - rozmery : dlžka 74 a šírka 57 cm. Predaj ZV osobne, ale pošlem aj poštou po úhrade na účet. LEN volať, šetríme si navzájom čas. Ďakujem a kuk moje inzeráty.
CAMP DAVID L  summer edition
Podobné inzeráty
CAMP DAVID  Cape Horne
Prosím len volať ! Predám CAMP DAVID mikinu XL rozmery : dlžka : predok 73 cm - zadok 76 cm / aplikácia CAMP DAVID / a šírka 61 cm. Predaj ZV osobne, alebo pošlem poštou po úhrade na účet. Len volať, šetríme si navzájom čas. Kuk na moje inzeráty.
pánske tričko dlhý rukáv CAMP DAVID
pánske tričko batikovaného vzhľadu s dlhým rukávom značky CAMP DAVID, v akcii, cena je bez poštovného. Zmena farby je pri inom svetle. Pozrite si aj ostatnú moju ponuku.
CAMP DAVID, tričko
Predám tričko svetovej značky CAMP DAVID. Pôvodná cena 59 €, moja cena 35 €. Dohoda možná. Kontakt len mailom - číslo vymyslené. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
predám pánsku polokošelu  zn.CAMP DAVID.
Predám pánsku zánovnú polokošelu zn.CAMP DAVID,veĺkośt XXL tričko bolo párkrát oblećené,je však ćisté a nepoškodené.Niektoré nápisy na prsiach a chrbte sú strojov vyšite.V prípade záujmu premeriam.Cena je aj s poštovným-dobierka,
predám pánsku polokošelu zn.CAMP DAVID
Predám zánovnú pánsku polokošelu zn.CAMP DAVID,uvedná veľkosť XXXL,ale je to veĺkosť XXL.Polokošela bola párkát oblećená,je však ako nová,čista a nepoškodená.Cena je aj s poštovným-dobierka.Nápisy na tričku sú strojovo vyšité.V prípade záujmu premeriam
CAMP DAVID pánska polokošela s krátkym rukávom
Pánska polokošela s krátkym rukávom značky CAMP DAVID v akcii, tovar je skladom. Číslo XL (nemecké číslovanie). Cena je bez poštovného, pozrite si aj ostanú moju ponuku .