bazár, predaj, inzercia, predám

Candide Multirelax vankúš

Kategória: Kojenecké potreby

Predám vankúš na dojčenie Multirelax , zn Candide v top stave, má veľa využitia:
1. Komfort počas tehotenstva - dojčiace vankúš Multirelax je ideálny pomocník, vďaka ktorému nájdete tú správnu polohu pre Váš odpočinok. Podpora bruška počas spánku.
2. Praktický počas dojčenia - poskytuje pohodlie pri dojčení, dieťa položíte v optimálnej výške a zmierni sa tak tlak na Váš chrbát.
3. Relax pre dieťa - bezpečné miesto pre vaše dieťatko. Akonáhle bábätko zafixujete do nohavičiek multirelaxu, vytvoríte bábätku "hniezdočka", ktoré mu pripomína bruško a tým ho upokojí.

Od narodenia do 6 mesiacov (3-9kg).

Obsahuje praktické vrecká pre uloženie bezpečnostných nohavičiek.

Snímateľný plyšový poťah. Poťah je možné zakúpiť si v inom prevedení.
Candide Multirelax vankúš
Podobné inzeráty
Candide Vankúš na dojčenie Easy Pillow
Predám asi najlepšiu vec na dojčenie, tento vankúšik, v stave ako nový. Kuk na video: Kupovaný cez mall, pôvodná cena vysoká, chceli sme čosi lepšie.
Kvalitný dojčiaci vankúš Chicco Boppy
Predám kvalitný dojčiaci/kojenecký vankúš Chicco Boppy Osobný odber Šamorín alebo prípadne pošta. Uvedená cena je bez poštovného. Popis: Krásny a praktický. Chicco Boppy 4v1 má tvar Croissantu a náplň Miracle Middle Insert. Poskytuje pohodlný odpočinok dieťaťu počas kŕmenia. Vankúš rôznych vzorov je krásny na pohľad a praktický svojou multifunkčnosťou. Pri dojčení pomáha matke aj dieťatku. Boppy Chicco sa prispôsobí tvaru tela matky a zaistí správnu polohu pri dojčení. Dieťa pri jedle nespevňuje svaly a nie je nervózne. Príjemný materiál obliečky na vankúš znižuje riziko podráždenia jemnej pokožky. Po kŕmení dieťaťa ho môžete oprieť o vankúš, aby zostalo v pokoji. Boppy Chicco poskytuje pomoc dieťatku aj pri jeho snahe vzoprieť sa na rúčky a zdvíhať hlavu. A keď dieťa začne sedieť, Boppy Chicco poskytne stabilnú pozíciu a podporu. Vankúš poskytuje množstvo výhod pre matku. Znižuje napätie v chrbte, ramenách a krku počas dojčenia. Obmedzuje tlak na žalúdok matky (obzvlášť žiaduce po pôrode) a zvyšuje pohodlie kŕmenia. Výhody pre bábätko. Zabezpečenie správnej polohy tela počas kŕmenia, podpora pri prvom pokuse o zdvihnutie, pohodlná opierka chrbta pri učení sa sedieť a udržať si túto pozíciu. Ľahká údržba, stály tvar. Vankúš a poťah sa dajú prať v práčke a mechanicky sušiť. Vankúš Boppy si udržiava svoj tvar, nedeformuje sa práve vďaka špeciálnej náplni a preto je určený na použitie nielen pre rodičov starajúcich sa o dieťatko, ale aj pre dieťa, ktorému zabezpečí maximálne pohodlie. Vankúš sa vyrába v rôznych farebných prevedeniach. Rozmery 520 x 480 x 150 mm.
Dojčiaci vankúš
Predám nepoužívaný kojenecký vankúš zn. Candide.Kojila som po ležiačky.Multifunkčný dojčiaci vankúš možno využiť nielen k pohodlnejšiemu dojčeniu, ale aj ako podporu tehotenského bruška alebo ako bezpečné lehátko pre bábätko. Dojčenský pás zabraňuje pretočeniu bábätka. Cena je 50€ + poštovné
Dojčiaci vankúš
Predám tehotenský/dojčiaci vankúš značky Candide. Vankúš je vhodný už v období tehotenstva pre lepší spánok mamičky, v období dojčenia a vďaka kojeneckému pásu vhodný na bezpečné ležanie bábätka. V rámci Pezinka viem doviezť.
Antirefluxný vankúš
Predám antirefluxný vankúš - klin do postieľky a klin do kočíka. Antirefluxný vankúš do postieľky: rozmer 60x45 cm, cena 15 € Antirefluxný vankúš do hlbokého kočíka: rozmer 30x30 cm, cena 10 € Obidva majú snímateľný bavlnený poťah. Top stav, ako nové, v praktickom plastovom obale. Viac info:
Vankúš na dojčenie
Vankúš na dojčenie s motívom vintage pivoniek. Otvorený a vyskúšaný. VANKÚŠ NA DOJČENIE Neoceniteľná pomoc pri kŕmení Vášho dieťatka - materiál vrchnej časti: 100% bavlna v kombinácii s mäkkým zamatom - odnímateľná obliečka na vankúš má ukrytý zips - bezpečná antialergická výplň - vankúš je možné prať v práčke - rozmery: 40x60cm (+/-2cm) - ideálna inšpirácia na darček k narodeniu dieťatka, ku krstinám alebo ku sviatku - vyrobené v EÚ