bazár, predaj, inzercia, predám

Carving lyže s lyziarkami

Kategória: Lyžovanie

Lyžiarky pasujú na 42ku kto nosí bežnú obuv...
Carving lyže s lyziarkami
Podobné inzeráty
lyže s lyžiarkami
Predám zánovné carving lyže s lyžiarkami znač. HEAD, Lyže_HEAD sx10, 170cm, radius: 14,9 Lyžiarky HEAD black-gold, veľ. 26.5 (7) Paličky LEKI: 115cm. Iba osobný odber BA.
Zjazdové LYŽE 4 druhy -  "Rossignol/ Salomon/ a iné
Zjazdové LYŽE: 1. Lyže "KASTLE" – klasické lyže (nie carvingové), no veľmi málo používané, značky „KASTLE CX champ“, s viazaním TYROLIA 6S0, dĺžka 157 cm. Lyže aj viazanie sú vo výbornom stave ako aj sklznica (ako nová), používané 3 sezóny (3x 1 týždeň) osobou do 52 kg. (Cena - 40 eur) 2.Carvingové lyže "SALOMON" – staršie carvingové lyže zn. „SALOMON“, žltej farby, V: 162 cm, s rádiusom R11,9, s viazaním „Salomon“. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 3. Carvingové lyže "ROSSIGNOL" – pánske staršie lyže zn. „ROSSIGNOL Dvaltec integral“, čierno - žltej farby, V: 181 cm (no na lyžiach je 184), s viazaním Rossignol. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 4. Lyže "KNEISSL" – staršie klasické (rovné) lyže zn. „KNEISSL“, fialovej farby, V: 168 cm, s viazaním „Tyrolia 650“. Sklznica lyží je v dobrom stave, má len jemné povrchové ryhy. (Cena - 30 eur)
Lyže Völkl Racetiger SC Yellow
Predám lyže kupované 10/22 ,ešte v záruke. Na fotkách je aktuálny stav lyží. 1x servisovane (hrany+vosk) Parametre: 123-70-103 Dĺžka:170cm Völkl Racetiger SC sú dynamické univerzálne lyže slalomového typu, vhodné najmä na upravené zjazdovky. Tieto lyže sú hravé, točivé, vhodné pre krátky a stredný oblúk - dalo by sa povedať, že sú to také "odladené slalomky". Vďaka svojej konštrukcii sú lyže veľmi stabilné a ľahko ovládateľné. Model obsahuje celý rad konštrukčných prvkov, ktoré dohromady dokonale fungujú ako celok. Základom je upravené drevené jadro Full Sensor Woodcore, zosilnené pásom dynamické ocele Powered by steel. To všetko dopĺňa tvar prehnutie s ľahko přizdvihnutou špičkou Tip Rocker a tlmič nežiaducich vibrácií UVO (dokáže tlmiť v troch nezávislých rovinách). Ideálny model pre dobrých lyžiarov milujúci svižný carving s menšími radiusy oblúkov na upravených svahoch. Völkl Racetiger SC sú rýchle pri prehranenie, ľahko ovládateľné a veľmi stabilný aj pri agresívnej jazde. Vďaka svojej šírke 70mm pod topánkou si lyže poradí so všetkými typmi terénov a snehových podmienok. Najlepšie vlastnosti lyže zažijete na tvrdé, upravenej zjazdovke, tento model drží dobre aj na zjazdovke zľadovatenej. Lyža je ideálny pre lyžiarov, čo majú radi športové lyže na celý deň.
VOLKL RTM 7.4, White/red, FULL sensor
Použité lyže VOLKL RTM 7.4, White/red, FULL sensor woodcore, TIP rocker + Marker FDT10 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1291 Rádius a dĺžka: 13,1 (156cm) iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 118-74-103 (156cm) Pôvodná cena: 469€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Výborné univerzální lyže pro začínající, nebo středně pokročilé lyžaře, kterým umožní hravě zvládnout všechny typy oblouků. Cílová skupina: Pokročilí nebo začínající lyžaři, jezdící převážně na upravených sjezdovkách ve středním oblouku. Doporučené délky -15 až -5cm k výšce postavy. Konstrukce je tvořena: Woodcore Jednoduché dřevěné jádro ve střední části lyže, v oblasti pod vázáním, navržené pro stabilnější a lépe kontrolovaný projev lyže. Toto jádro je též dodáváno ve verzi light - odladěné a odlehčené přímo pro konkrétní model lyže. XTD Progessive Technology Dřevem vyztužené jádro lyže má na špičce a patce speciální 3D tvarování, rozdílné na špičce a patce. Specielně tvarovaná přední část lyže, spolu s tvarem Tip Rocker přispívají k navýšení přesnosti a stability . Optimalizovaný tvar patky lyže zase upravuje její chování při výjezdu z oblouku, který je nyní klidnější a ani při razantnějším provedení lyže tak zvaně „nekopou“. Vhodné pro výšku postavy: od 145 do 195 cm Vhodné pro terén: ze 70 až 90% upravené sjezdovky
Lyze bezky Elan RCX 150cm skialp backcountry bc rottefella
Ponukam extra lahke lyze dlzky 150cm s namontovanym viazanim BC NNN Rottefella Magnum manual (viazanie v zaruke, kupovane 02/2023; fakturu dodam). Viazanie BC Rottefella Magnum je sirsie (65mm) ako klasicka BC Rottefella a umoznuje pevnejsie ovladanie lyze predovsetkym pri jazde na hrane. Vaha lyze s viazanim 1200g (vaha samotnej lyze 950g). Lyze po servisnej uprave sklznice, nabrusene hrany. Pouzivane s pasmi na backcountry a skialp túry. Lyza umoznuje opatrný zjazd po upravenej zjazdovke (Jahodna, Lysa, Interski) aj neupravenom terene oblucikmi (svahy Kojšovej hole, Lajoška, Tichá dolina v TA3, Žabie plesá nad Popradským plesom - to je asi tak maximum). Výrazne lepsia manévrovatelnosť pri zjazde ako klasicke bc bezky. Zaroven lahke bezkovanie/kľzanie vdaka stale uzkemu orofilu oproti klasickej skialp sirokej lyži. Toto je lacné riešenie vyskúšať backcountry a ľahký skialp s komfortom BC topánky a ľahučkého výstroja. Vhodné pre mužov do 80kg, ženy a deti. Carving profil: 80-63-70mm Len osobný predaj. Možnosť kúpiť iba lyže za 40e (viazanie demontujem) a namontovať si vlastné viazanie Rottefella alebo Rottefella Magnum (maju rovnake srubovanie).
MOLITOR Premium COMMAND 156cm r-11,6. 2019/2020
Prodám sportovní univerzálky MOLITOR Premium Command 156cm r-11,6 + vázání Salomon MC-12. Model 2019/2020. Cena nové lyže byla 1300Eur. Nyní prodám za 290Eur!!! Lyže v pěkném stavu, hrany a skluznice TOP stav! Lyže patří do kategorie Race krátký až střední oblouk. Lyže naprosto stejná (jak parametry, krojením, délkou, skladbou jako STOCKLI Laser CX (černá) jen pouze v modrém kabátě Molitor). Se svou závodní konstrukcí je Command závodní lyží s nejvyšší přesností pro absolutní stabilitu. Command přesvědčí při každé rychlosti přesným chováním a zprostředkuje absolutní bezpečnost v každé situaci. Extra široké hrany prodlužují životnost lyže. Lyže vyráběny firmou Stockli na počest Karla Molitora. Lyže prodávány pouze ve Švýcarsku. U nás tyto lyže neseženete! Proto kdo chce mít luxusní lyže a odlišit se od ostatních lyžařů kouskem který jiní nemají tak Molitor je pravou volbou. Osobní odběr, nebo pošlu na Slovensko Koukněte i na další širokou nabídku prodejce