bazár, predaj, inzercia, predám

Carvingove LYŽE Fischer 165cm

Kategória: Lyžovanie

Predam jazdene carvingove lyže znacky Fischer v dobrom stave, posuvne viazanie vyska 165cm za 60eur par , mam k nim aj lyziarky - topanky , prilbu, poslem aj na dobierku
Carvingove LYŽE Fischer 165cm
Podobné inzeráty
Zjazdové LYŽE 4 druhy -  "Rossignol/ Salomon/ a iné
Zjazdové LYŽE: 1. Lyže "KASTLE" – klasické lyže (nie carvingové), no veľmi málo používané, značky „KASTLE CX champ“, s viazaním TYROLIA 6S0, dĺžka 157 cm. Lyže aj viazanie sú vo výbornom stave ako aj sklznica (ako nová), používané 3 sezóny (3x 1 týždeň) osobou do 52 kg. (Cena - 40 eur) 2.Carvingové lyže "SALOMON" – staršie carvingové lyže zn. „SALOMON“, žltej farby, V: 162 cm, s rádiusom R11,9, s viazaním „Salomon“. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 3. Carvingové lyže "ROSSIGNOL" – pánske staršie lyže zn. „ROSSIGNOL Dvaltec integral“, čierno - žltej farby, V: 181 cm (no na lyžiach je 184), s viazaním Rossignol. Sklznica lyží je vo veľmi dobrom stave. (Cena - 50 eur) 4. Lyže "KNEISSL" – staršie klasické (rovné) lyže zn. „KNEISSL“, fialovej farby, V: 168 cm, s viazaním „Tyrolia 650“. Sklznica lyží je v dobrom stave, má len jemné povrchové ryhy. (Cena - 30 eur)
153 cm FISCHER PROGRESSOR F18 AIR TEC 2017
Použité lyže FISCHER PROGRESSOR F18 AIR TEC 2017, DUAL radius, onpiste rocker, WOODCORE, CARBON + Fischer RS11 s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_1340 Rádius a dĺžka: 12,5 (153cm); Parametre: 122-74-103 (153cm); Pôvodná cena: 549€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Lyže Fischer Progressor 18 majú drevené odľahčené Air Tec jadro, Air Carbon výstuhu pre dostatočnú tuhosť a primeraný priehyb.Sandwich Sidewall a Razorshape konštrukcia umožňuje presný prenos sily na hrany a originálne Dual Radius System krojenie jednoduchú zmenu dĺžky polomeru oblúkov. Ľahké nasadenie oblúkov a dobrá prejazdnosť lyží je umožnená On-Piste ROCKER tvarovaním prednej časti lyže . Sú určené športovo orientovanému pokročilému lyžiarovi , ktorý hľadá vysokú univerzálnosť, stabilitu a rýchlosť , stredné a kratšie polomery oblúkov a ovládteľnosť aj v ťažších podmienkach rozjazdenej zjazdovky ,alebo čerstvého snehu. Ski kategória – allround lyže pre pokročilých na upravenú aj rozjazdenú zjazdovku On-Piste ROCKER 200/1-2 Air Core Carbon patentované drevené jadro s vysokým obsahom vzduchu pre zníženie váhy a vysokú tuhosť Sandwich Sidewall konštrukcia bočníc pre lepší prenos síl a tuhosť Sintrovaná sklznica pre lepšie nasýtenie voskom a vysokú životnosť Dual Radius System dvoch polomerov krojenia pre lepšie ovládanie Powerrail system uchytenia viazania Fischer RS 11 viazanie s Full Diagonal patou Z-DIN 3-11. Zjazdové lyže FISCHER Progressor F18 , ktoré sú známe svojím slalomovým charakterom. Vo vnútri lyží sa ukrýva nové drevené jadro AIR TEC, vystužené plátom z ľahkých karbónových vlákien AIR CARBON. Lyže sú vybavené podložkou Powerrail a viazaním RS11 Powerrail. Podložka Powerrail funguje na dobre známom Rail systéme, ktorý dovoľuje ľahké prenastavenie dĺžky skeletu topánky.
165 cm FISCHER PRESIDENT C-LINE RACETRACK
Použité lyže FISCHER PRESIDENT C-LINE RACETRACK FLEX adj., woodcore, titan, CARBON + Fischer Z13 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY_0623 Rádius a dĺžka: 15 (165cm); Parametre: 116-71-100 (165cm); Pôvodná cena: 829€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Mimoriadne elegantné designy sú doplnené jedinečnými technológiami. Vytáča oblúky, ktoré ostatní nenapodobnia: Špecialista Fischer C-line s poprednou technológiou RACETRACK a Full Carbon Jacket. Obřačky z luxusní edice FISCHER CARBON LINE. Základem je dřevěná sendvičová struktura vyztužená dvojitým Titanalem o síle 0,8 mm. Lyže jsou vybaveny skvělou race podložkou RACETRACK s možností třístupňového nastavení tuhosti a odpovídajícím vázáním C-LINE Z13 RACETRACK. Podložka RACETRACK dovoluje lyžím maximální možný průhyb při zatížení v oblouku, nechává tak vyniknout dynamickým vlastnostem materiálu. Nabízí výhodu rychlého a snadného přenastavení rozteče mezi patkou a špičkou vázání na různé délky skeletu boty modifikace rail systému. RACETRACK je upgradovaná verze, kde je možné tuhost podložky dále doladit. Geometrie lyží PRESIDENT je přizpůsobena co nejvyššímu výkonu na upravených sjezdovkách. Proti obřačkám z řady RC4 jsou tyto celkově o pár milimetrů širší, což přináší mírnou výhodu, když sjezdovka zrovna není v ideálním stavu. FULL CARBON JACKET, karbonové vrchní překrytí lyží C-LINE, zajišťuje optimální torzní tvrdost a stabilitu. PRESIDENTy doporučujeme pro královské lyžování na vysoké úrovni.
lyže dospelí Fischer Viron 130 cm, lyžiarky
Predám lyže fischer Viron 130 cm , hadia koža , pre dospelychalebo tažšie deti , 112-73-99 , r 10 m výborne točive , lahko ovládatelné , s viazaním fischer do 110 kg , zachyti kazdu lyžiarku . Hrany a sklnica sú vo vybornom stave , nabrusené , navoskovane . cena lyže 109 Eur . Lyžiarky Nordica patron 39 , vnutorna dlžka ma 25,5 cm , pekne skelet 298 mm , cne a55 Eur . Predam aj zvlast . Lyže fiacher XTR 130 cm , hadia koža , geometria 116-72-100 , r 8 m s viazaním Fischer do 110 kg , zachytí každu lyžiarku , výborne točive. Hrany a sklznica su vo výbornom stave . cena lyže 105 Eur . Lyžiarky Fischer velkost 41 , vnutorna dlžka ma 26,5 cnm , skelet 308 mm , pevne klipsy , micro , nastavitelné na lytku .cena 79 eur . Predam aj zvlast . mam aj palicky .
FISCHER RC4 WORLDCUP SC 2019 TOP stav
Použité lyže FISCHER RC4 WORLDCUP SC YELLOW BASE 2019, titan, woodcore + Fischer Z12 ( TOP stav ) s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190185 Rádius a dĺžka: 12 (155cm); iné dĺžky na vyžiadanie Parametre: 119-68-101 (155cm) Pôvodná cena: 814€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. FISCHER RC4 WORLDCUP SC YELLOW BASE Fischer RC4 Worldcup SC sú vysoko kvalitné lyže s konštrukciou pretekárskych lyží Svetového pohára. Drevené jadro vystužené dvoma titanalovými doskami garantuje že lyže výborne držia na hranách. Technológia Hole Ski zaručí nižší moment zotrvačnosti pri nižšej hmotnosti, čím zvyšuje kontrolu aj pri vysokých rýchlostiach. Lyže sú určené pre expertných lyžiarov. Technológie: Beech Poplar Wood Core Jadro s dokonalou kombináciou ľahkosti a rovnováhy flexu pre vyváženú tvrdosť a dobrú stabilitu. Sandwich Sidewall Construction Drevené jadro kombinované s ABS bočnicami v klasickej sendvičovej konštrukcii pre vyvážený ohyb a dokonalú reakciu. Air Carbon Ti 0.8 Drevené jadro vystužené dvojitým Titanalom o hrúbke 0.8 mm Hole Ski Technology Nižší moment zotrvačnej hmoty vďaka zníženiu váhy špičky a pätky lyží znamená skrátenie doby kmitania a zníženie vibrácií, čím zlepšuje kontrolu nad lyžami. RaceTrack Podložka RaceTrack má optimalizovaný flex s voľným prehybom pre dokonalý kontakt so zjazdovkou. World Cup Tunning Hrany a sklznica dostávajú neobyčajne presnú finálnu World Cup úpravu na najmodernejšej brúsnej linke na svete. Sintered Bases Sintrovaná sklznica má dlhú životnosť.
Predám lyže Fischer s príslušenstvom a bežky
Predám carvingové lyže Fischer 165cm s viazaním Fischer, palice, lyžiarky Atomic 29,5, vak na lyže a vak na lyžiarky, bežky Artis Cristal s palicami.