bazár, predaj, inzercia, predám

Casada Maxiwell terapeutická masážna opierka aj do auta

Kategória: Zdravie a krása

Záujemci prosím napísať na ganondorrf@
Casada Maxiwell terapeutická masážna opierka aj do auta
Podobné inzeráty
Masážny prístroj Casada Maxiwell 3
Predám nový a nepoužívaný masážny prístroj Casada Maxiwell 3 / health and beauty /. Masážna tepelná podložka shiatsu jade nefrit. Masážny prístroj Jademax spája blahodarné účinky tradičnej japonskej masážnej techniky shia-tsu so špeciálne tvarovaným vankúšom. Využiteľný na doma, v kancelárii alebo v aute. - masíruje telo pomocou 4 špeciálnych masážnych hlavíc - masíruje v smere aj v protismere hodinových ručičiek - disponuje niekoľkými rýchlostnými stupňami - jednoduché ovládanie pomocou diaľkového ovládania. V novom masážnom vankúši shiatsu boli inak bežne používané umelohmotné masážne hlavice nahradené hlavami z pravého liečivého nefritu, zosilnené integrovaným Infra vyhrievaníe. Toto prirodzené infračervené žiarenie je intenzívnejšie a vyžaruje liečivé teplo do hĺbky kostí a svalstva. Veľmi účinná vibrácia umožňuje dodatočne povzbudiť krvný obeh a lymfatický systém, choroby močových ciest, pomáha pri odvodňovaní, čistí telo od toxických látok, pri bolestiach hlavy a pri bolestiach pohybového aparátu. Celá činnosť masážného vankúšu sa veľmi ľahko ovláda pomocou jednoduchého ovládača, na ktorom možno nastaviť rýchlosť masáže, smer pohybu masážnych hlavíc alebo i zapnúť a vypnúť infra vyhrivanie. S týmto masážnym vankúšom obdržíte dva typy adaptérov - jeden pre pripojenie do klasickej zásuvky a druhý do cigaretového zapaľovača v aute. Technické parametre: Napätie: AC-100-240, 50/60 Hz, 30 Watt, Dc 12 Volt, 2500 mA Napájanie z adaptéru DC 12V alebo auto zásuvky cigaretového zapaľovača Automatické vypínanie po 15 minútach Rozmery: 45,5 x 32,5 x 12,5 cm. Hmotnosť: 3,5 kg Špecifikácia masážnej podložky: 1. Elegantný ovládač 2. Veľmi kvalitná koža a nylon tvoria povrch prístroja 3. Pre použitie doma alebo v kancelárii slúži adaptér do elektrickej siete 4. Možnosť pripojenia k napájaniu i v aute 5. Pohyb hlavíc dopredu i dozadu 6. 2 páry masážnych hlavíc 7. Voľba nízkej, strednej i vysokej rýchlosti Cena 190,-€ + poštovné. Pri rýchlom a vážnom záujme zľava na cene. Možnosť osobného odberu .
Masážny prístroj Maxiwell Casada
Prdám masážny prístroj Maxiwell Casada II. Vhodná ako v domácnosti tak aj do auta. S funkciou vyhrievania a masáže. Masíruje v smere aj v protismere hodinových ručičiek, niekoľko rýchlostných stupňov, diaľkový ovládač. Nevhodný dar, raz vyskúšané. Pôvodná cena 400€. Osobný odber, Šaľa, Galanta. Pošlem aj na dobierku, ale potom požadujem poštovné vopred na účet. Na SMS neodpovedám, volajte, mailujte. Cena 180€ Pri serióznom a rýchlom jednaní, možná zľava.
Terapeuticka lampa TPD CQ-35 s minerálnou platňou
Terapeutická lampa TDP CQ-36 s minerálnou platňou, obsahuje 36 minerálov Terapeutický prístroj pracuje na základe princípov akupunktúry a tradičnej čínskej medicíny. Kľúčovým prvkom je patentovaná minerálna platňa, ktorá je pokrytá minerálmi. Keď sa minerálna plátna nahreje na určitú teplotu, produkuje jedinečné biožiarenie, ktoré dokáže ľudské telo prijímať. Vydáva tepelné magnetické vlny, ktoré prenikajú hlboko do ľudského tela. Vytvára termo-magnetické vlny tak, že preniká do terapeutickej oblasti pacienta, ktorý vytvára veľmi pohodlnú a uvoľnenú atmosféru. Terapeutická TDP lampa môže pomôct pri: akné angína pectoris artritída astma bolesti hlavy bolesti chrbta bolesti klbov bolesti kolien bolestiach podbrušia bolesti zubov bronchitída celulitída citlivost na počasie cukrovka ekzémy fraktúry gastritída hepatitída herpes hnačka chrápanie chrípka chronické bolesti impotencia infekcie rán ischias kožné vredy menštruačné problémy migréna nádcha napätie natiahnutie šliach nespavosť popáleniny neurodermitída nočné pomočovanie omrzliny osteoporóza prostata plesne reuma seknutie v krížoch únava vredy vysoký krvný tlak vytknutie, viac informácii :
Concept MV-7110 masážna vanička
Masážna vaňa je vybavená 232 masážnymi bodmi, 6 masážnymi valčekmi a masážnym hrotom, ktorý zaistí masáž Vašich unavených chodidiel na veľmi vysokej úrovni. Masážna vaňa je vybavená 3 prevádzkovými funkciami pre zlepšenie prekrvenia pokožky a krvného obehu v oblasti chodidiel. Vaňa Vás zaujme svojím moderným a nadčasovým dizajnom, ktorý je vhodný do každého typu kúpelne. Masážna vaňa je vybavená veľmi praktickým označením výšky hladiny vody a okrajom pre ľahké vylievanie vody. Protišmykové nožičky Vám zabezpečia vyššiu stabilitu masážnej vane. Technické parametre: Masážna vaňa - rady MASSAGE a RELAX 232 masážnych bodov 6 masážnych valčekov Masážny hrot 3 prevádzkové funkcie: 1/ masáž, 2/ teplo, bublinky, 3/ teplo, bublinky, masáž Označení výšky hladiny Okraj uspôsobený k vylievaniu vody Protišmykové nožičky Priestor pre navinutie napájacieho kábla (zospodu)
masážna podložka Lanaform
Ako nová, treba vyskúšať!!!! Obcas cestujem smer TN-BA Lanaform Back Massager je masážna podložka na kreslo s ohrevom. Ponúka možnosť výberu zo 4 stupňov intenzity masáže, jeden zo 4 vibračných režimov alebo si zvoliť automatický režim. Lanaform Back Massager 5 masážnych motorčekov môže podľa potreby masírovať spoločne alebo samostatne, s ohrievaním alebo bez neho. Možnosť ručným ovládačom vybrať masáž určitej telesnej oblasti - horná a dolná časť chrbta, boky a stehná. Možnosť vybrať masáž viacerých oblastí súčasne, zvoliť jeden zo 4 stupňov intenzity masáže, jeden zo 4 vibračných režimov alebo si zvoliť automatický režim. Časovač pre 15, 30, 60 minútovú masáž. Vďaka inteligentnému systému popruhov je masážna podložka neuveriteľne flexibilná a je možné použiť ju na akomkoľvek kresle doma, v práci či dokonca v aute. Masáž s jemným dotykom Masážna podložka Lanaform Back Massager zmení akúkoľvek bežnú stoličku alebo kancelárske kreslo na skutočné masážne kreslo. Ponúka 5 výkonných masážnych funkcií + funkciu poklepávanie. Ovládanie je z diaľkového ovládača s predvolenými masážnymi programami. Vaše telo môže povzbudiť jeden zo 4 stupňov intenzity masáže, jeden zo 4 vibračných režimov alebo si môžete zvoliť automatický režim. Masážna podložka je vhodná na chrbát, oblasť sedacieho svalstva, ktorý môžete používať doma, v práci i počas jazdy autom. mozem doviezt ukazat TN-Bratislava TN-PB TN-Bardejov
Masážna podložka na nohy
Masážna podložka na nohy - [22.5. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Masážna podložka na nohy - 1 Masážna podložka na nohy - 2 Predám plne funkčnú masážnu podložku na chodidlá nôh. S ohrevom a tromi stupňami intenzity masáže. Predám v cene 10€. Môžem poslať aj poštou na dobierku. V prípade seriózneho záujmu kontaktovať na: Inzerát platí do zmazania.